Italien, MILANO
...La Simmenthal har unikke egenskaber, der både relaterer sig til oksekødet*, som udelukkende stammer fra udvalgte skiver af rødt muskelkød*, og til geléen, der er lavet med ingredienser af vegetabilsk oprindelse* og med honning fra bier*. Med denne betegnelse menes generelt alle de skiver kød, der stammer fra den forreste del af lenden, selvfølgelig indtil filet-delen også begynder at vise sig, hvilket så bliver en Fiorentina med T-ben. FORPAKNING FRA 3 = EURO 3,30 FORPAKNING FRA 24 1 PALLE 40 FORPAKNINGER FRA 24 UDLØB 12/2027 MINIMUMSORDRE 10 PALLE...
Italien, Misano Adriatico
...Denne rødvin, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, er produceret i den italienske region Oltrepòpavese. Med en kapacitet på 75 cl er denne vin en lækker blanding af druerne Barbera, Croatina og Uva Rara. Den dufter af moden frugt og har en sød og frugtagtig smag. Fremragende at nyde med rødt kød, oste eller dessert.
Italien, Peschiera Borromeo
...Hvid polystyrenbakke, stødresistent og fødevaresikker, måler 250x180x100, velegnet til at indeholde store stykker af hvidt eller rødt kød, dele til kogning eller familiepakker med kyllingevinger og lår, panerede osv.
Italien, Forlì
...Fennikelfrø er særligt rige på gavnlige stoffer, herunder vitaminer, æteriske olier og fibre, der er nødvendige for kroppen. I køkkenet kan fennikelfrø bruges til at aromatisere mange retter, især dem baseret på rødt kød, men de bruges også i dej til at lave lækre, delikate grissini, taralli og til at give karakter til brød og pizza. Når de tygges, mindsker de risikoen for dårlig ånde, mens de...
Italien, Barletta
...Macerationen på skallerne foregår ved kontrolleret temperatur og varer 20 dage. Vinen overføres derefter til egetræsfade, hvor den modner i mindst 12 måneder, efterfulgt af endnu et år på flaske for at opnå stor balance og aromatisk rigdom. Barbera er generøs og har stor struktur, robust, vigtig, og fascinerer med komplekse noter af krydderier, små røde frugter, skovbund, mynte, vanilje og lakrids. Barbera af fremragende kvalitet, der passer godt til rødt kød og lagrede oste, for en spændende gastronomisk oplevelse.
Italien, San Pietro Clarenza
...Ekstra jomfru olivenolie lavet af de duftende oliven, der er typiske for det østlige Sicilien, Nocellara Etnea. Resultatet er en olie med en harmonisk og fløjlsblød smag, let frugtagtig med en let krydret fornemmelse. Den beriger enhver ret, ideel til at dressere pastaretter, retter med hvidt eller rødt kød og fisk. Pakninger på: 0,75 cl; 1,00 lt; i glasflasker. Pakninger på: 3,00 lt; 5,00 lt; i metalbeholdere.
Italien, Nave
...Duft Profilen er præget af røde frugter med nuancer af kinabark, balsamiske, søde og harmoniske fornemmelser. Smag I munden er Ginestra fyldig, den balsamiske note ledsager den rige slurk. Den generøse tannin er godt afbalanceret af syren og en generel rigdom, der gør det meget behageligt at drikke. Fra en af de bedste vinmarker i Monforte, en stor Barolo. Foreslåede kombinationer Rødt kød...
...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinifikation: traditionel fermentering med maceration under låg i cirka 21 dage. Lagring: 36 måneder i små franske egetræsfade. Farve: intens granatrød. Duft: intens og kompleks, med noter af små bær og søde krydderier. Smag: tør og fyldig, harmonisk og med god vedholdenhed. Alkoholindhold: ±14% Gastronomisk kombination: en raffineret vin, der passer til rødt kød, især braiserede og stegte retter, lagrede oste og avancerede retter med fondue og trøfler. Serveres ved en temperatur på cirka 18°C.
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... eftersmag af artiskok, mandel og frisk græs. Denne olie efterlader en balsamisk og frisk smag, og den er ideel til brug i rå tilstand, som tilbehør til fiskeanretninger, supper og rødt kød. Ekstra jomfru olivenolie bruges også, i stedet for smør, til bagværk i småkager, kager og tærter.
Italien, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indikation af geografisk oprindelse Produktionsområde: Emilia Druetype: Lambrusco Alkoholprocent: 8 % vol. Farve rubinrød Aroma Vinsmagende og frugtagtig Smag dessertagtig, behagelig og harmonisk Anbefalinger rødt kød, vildt Serveringstemperatur 18°-20° C.
Italien, Castelfidardo
...Mellemfrugtagtig ekstra jomfruolivenolie med urteagtige toner og et strejf af grøn mandel. Velegnet til stegt fisk, første retter, tilbehør og rødt kød.
Italien, Firenze
...Mødet mellem markchampignon og oliven med sort trøffel har givet liv til en fremragende creme med en stærk og markant smag. Følelsen af skov breder sig i det omgivende miljø, så snart glasset åbnes. Ingredienser: dyrkede markchampignon (agaricus bisporus), oliven, sommertrøffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi anbefaler vores trøffelcreme med kød, både hvidt og rødt, med æg, lækker på skiver af ristet brød, kanapéer og kiks. Den kan også bruges som fyld til tortellini og ravioli.
Italien, Venezia
...Ualmindeligt stærk. Højfermenteret øl med en fyldig og blød krop. Dens aroma er sød og perfekt afbalanceret med et cremet og kompakt skum. Fire specialbygmalte og to ædle humletyper giver den elegante noter af tørrede frugter og lakrids. Fremragende til braiseret eller stegt rødt kød, grillet kød, røget fisk, lagrede oste, krydrede gedeoste og Sachertorte.
Italien, Dorgali
... Sardinien, med noter af middelhavsbush, myrte og marasca integreret med et spektrum af mineralitet. I munden fremhæves den af god friskhed og en fin og smagfuld tannin. Den skiller sig ud for sin alsidighed, da den passer godt til både smagfulde forretter og rødt kød, måske beriget med aromaerne fra middelhavsurt. Også fremragende med halvmodnede oste.
Italien, San Donaci
...Vin fremstillet af vinificering af Negroamaro-druer (90%) og Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellem provinserne Brindisi og Lecce. Modning i barriques. Ved duften fremstår noter af modne røde frugter og syltetøj, krydret som sort peber, lakrids, ristede nuancer og en balsamisk note af middelhavets vegetation. Ideel til hårde oste som Comtè, Gorgonzola, charcuteri som svinekødspancetta, chorizo, capocollo og grillet rødt kød.
Italien, Trento
...Alsidigheden af Salsa Bruna er total: den kan serveres med stege, braiserede retter og andre retter som vildt, rødt og hvidt kød, tagliatelle, grøntsager, puré. Tilsat under tilberedningen er den også fremragende til at give smag til gryderetter og kødretter i sauce. Opløs 35 g af produktet i ½ liter koldt vand og bring det i kog under konstant omrøring ved moderat varme i 5 minutter eller mere...
...Farve: intens rubinrød. Aromaer: bredt og vedholdende med en mærkbar duft af kirsebær og noter af vanilje. Smag: fyldig, rund med bløde og velafbalancerede tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Madparring: fremragende til at ledsage stege af rødt kød, vildt og lagrede oste. Vinifikation: efter afstilkning af druerne, forbliver mosten i maceration med skallerne i 6-7 dage ved en temperatur på 24-26°C. Efter afslutningen af malolaktisk gæring, lagres en del i barriques, mens den anden del lagres i stål. Lagringskapacitet: 2 år og mere afhængig af årgang.
Italien, Maruggio
...-rød Bouquet: Delikat, meget karakteristisk Smag: Gode tanniner og struktur, blød og omsluttende Serveringstemperatur (celsius): 16° - 18° C Anbefalet: Rødt kød, vildsvin, krydrede oste, kød, lam, kød sauce, kød på grill, okse, pølse, oste.
Italien, Crotone
...Økologisk rødvin Fremragende til rødt kød, oste. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alk. indhold 13,50°/14,50°...
Engros handel med hvide kød (fjerkræ, kanin); Engros handel med rødt kød (svin, kvæg, får); Engros handel med frosne produkter (pommes frites, grøntsager, fisk, kød); Engros handel med fødevarer til catering. Vores virksomhed er beliggende i Bronte ved foden af Etna og distribuerer produkter i hele det østlige Sicilien.
Italien, Montichiari
KØDPROCESSERINGSANLÆG RØDT KØD Svin - kvæg - får...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play