Italien, Imperia
...det kombinerer de aromatiske noter fra Biancolilla-oliven med sødmen fra Taggiasca-oliven. Resultatet er overraskende og meget behageligt. Navnet "Rêuza", som betyder Rose på ligurisk dialekt, henviser til en parfumeret olie, ligesom en blomst. Olivenene høstes i hånden i månederne november og december. Olieudvindingen udføres med den største omhu, strengt kold.
Italien, Orbassano
...De solblomstformede ravioli, fyldt med gorgonzola og valnødder, er et kulinarisk mesterværk, der indkapsler elegance og raffinement i det italienske køkken. Den delikate ægdej indhyller en cremet og velsmagende fyldning, hvor gorgonzola, med sine dristige og aromatiske noter, smelter harmonisk sammen med sprødheden og den runde smag af hakkede valnødder.
Italien, Moio Della Civitella
...Ekstra jomfru olivenolie (EVO) er en type olivenolie af højeste kvalitet, der udelukkende fremstilles ved mekaniske metoder, uden brug af kemiske opløsningsmidler eller raffinering. Den udvindes fra oliven, frugterne af oliventræet, gennem koldpresning eller centrifugering, som bevarer alle de organoleptiske og ernæringsmæssige egenskaber ved produktet.
Italien, Capo D'orlando
...Kumquat er en citrusfrugt med en tynd skal og en lys orange farve. De er særligt søde og har et saftigt og sukkerholdigt frugtkød, med en konsistens der minder om oliven. Deres skal kan spises sammen med frugtkødet, i modsætning til andre citrusfrugter, hvor skallen ofte kasseres. FORDELE Kumquat er rige på vitamin C, en vigtig næringsstof for immunsystemet og sund hud. De indeholder også kalium...
...Sicilien er en ø fyldt med farver, der udtrykker sig gennem kombinationer og lege mellem de forskellige gaver fra naturen. Med denne opskrift har vi netop gjort dette, ved at skabe delikate kontraster mellem den sarte smag af cherrytomater og oliven og intensiteten af tun. Et syn for øjnene og en fornøjelse for ganen.
Italien, Paterno'
...Den kultivar "Nocellara Etnea" repræsenterer excellence, kronjuvelen i den etnesiske olivenolieproduktion. I henhold til en langvarig virksomhedstradition vælges de grønne oliven fra træerne, overvåges og, så snart de er høstet, bearbejdes de med håndværksmæssig dygtighed og dokumenteret erfaring. Derefter omdannes de, knuses kunstnerisk, og kun når det er det rette tidspunkt, krydres de med selleri og frisk mynte, let krydret med oregano og chili og opbevares strengt i ekstra jomfruolivenolie.
Italien, Biancavilla
...En 5 kg spand med grønne oliven i saltlage, saltede og knuste, økologiske. Et uundgåeligt tilbud til en fantastisk pris. Med garantien og kvaliteten fra Cuscunà-produkterne. Faktisk følger vores virksomhed kæde produktet fra dyrkning til håndplukning. Den oliven, vi producerer, er "Nocellara Etnea", en af de bedste kvaliteter af italienske oliven!
...Ekstra jomfru olivenolie produceret i Puglia, Italien. Vi vælger de bedste oliven for at producere vores ekstra jomfruolie og sikre den bedste kvalitet.
Italien, Trieste
...Cuffia silicone eCAP Infuser diameter. 60 oliven gul med tud til WECK glas. Siliconehætterne er multifunktionelle og tilpasselige til alle modeller af WECK glas med en åbning på 60 mm. De er utrolig praktiske og meget mere elegante i dit køkken. De er lavet af silikone i henhold til europæiske kvalitetsstandarder, uden Bisphenol A (BPA fri). Siliconehætterne kan: - i mikrobølgeovn - i ovn (op...
Italien, Reggio Emilia
...Denne lækre italienske madkasse indeholder grønne oliven fra Cerignola, Felino-salami og de sprøde Taralli. Perfekt til en lækker forret. Denne forret madkasse indeholder: - Cerignola grønne oliven i olie 290g - Felino-salami vakuumpakket 300g - Taralli 100g...
Italien, Guidonia
...De priser, der vises på hjemmesiden, er detailpriser. Ingredienser: Grønne oliven, solsikkeolie, peberfrugter, salt, fennikelfrø, hvidløg. Pakker: Vakuumpakkede poser: 500 g 30% rabat fra engrosprisen. Anmod om prisliste.
...Navnet stammer fra Capone, som dengang var let at finde i de sicilianske køkkener på grund af sin overflod. Capone blev serveret sammen med tomat og aubergine. I begyndelsen af det forrige århundrede blev retten en del af den folkelige madtradition, og capone blev erstattet med andre grøntsager. Grøntsagerne, omhyggeligt udvalgt, bliver friturestegt separat og derefter tilberedt med en særlig tomatsauce. Ingredienser: Friteret aubergine i tern 37%, tomatsauce, solsikkeolie, ekstra jomfru olivenolie, løg, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddike.
Italien, San Pietro Clarenza
...Elegant smagfuld tilbehør med intense aromaer, ideel til at kombinere med kødretter eller til at skabe fremragende forretter. Alle auberginer og de øvrige ingredienser vælges individuelt. INGREDIENSER: Friske auberginer (stegt separat i ekstra jomfru olivenolie), friske røde peberfrugter (stegt separat), tomatpuré, kapers, friske gulerødder, løg, FRISK SELLERI, grønne oliven, PINJER, sultana...
Italien, Nave
...Denne olie er produceret udelukkende med udvalgte oliven fra de 20 hektar olivenlunde, som de ejer, hvor de har sorter af Frantoio, Moraiolo og Leccino. Olivenene er økologiske, håndplukkede ved brucatura i november, og de presses straks ved hjælp af en kold mekanisk proces med filtrering. Olien opbevares i rustfrie ståltanke indtil aftapning. Området, hvor ejendommen ligger, er Chianti Rufina...
Italien, MILANO
...Den 100% italienske ekstra jomfruolivenolie er resultatet af en harmonisk udvælgelse af de bedste ekstra jomfruolier, der stammer fra oliven dyrket og presset i Italien. Det er en olie af høj kvalitet med en intens olivenaroma og en let krydret eftersmag, en grundlæggende ingrediens i den daglige kost på grund af dens særlige ernæringsmæssige egenskaber og alsidighed i brug. KONFEKTION MED 4 STK = 1 STK EURO 30,00 1 PALLE 44 KONFEKTIONER UDLØB 07/06/2025 MINIMUMSORDRE 10 PALLE...
Italien, Carovigno
... Monokultivarolie og endelig EVO BLEND Multikultivarolie. 3 variationer af oliven EVO smag: - AROMA Olie EVO justpugliafactory NATURLIG EKSTRAKT AF HVIDLØG - CITRON - STÆRK PEPPER - Med foreningen af en ekstra jomfruolivenolie af høj kvalitet og infusionen af de ægte og bedste frugter fra området, fødes den aromatiske olie fra justpugliafactory i de dekilinerede.
Italien, Roma
...Fyldig og rig på ingredienser er Capricciosa en klassiker blandt pizzaer. Champignon svampe, strengt friske, artiskokker i naturlig tilstand, sorte oliven og smagen af skinke gør fyldet komplet og rigeligt, hvilket vil tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg.
Matchende produkter
Capricciosa Pizza
Capricciosa Pizza
... endda af typen af den dyrkede jord, dyrkningsmetoderne, den opmærksomhed der gives til den rettidige malning, og sidst men ikke mindst klimaet. Faktisk fremmer de middel-lave temperaturer i efterårssæsonen dannelsen af oliesyre i oliven.
Italien, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olie Extra Vergine di Oliven 100% Italiensk Olie ekstra jomfru af oliven 100% italiensk af høj kvalitet, koldpresset. Olie opnået fra et særligt udvalg af oliven, der er knust på det rette modenhedsniveau. Den perfekte kombination af de tilstedeværende sorter giver en afbalanceret smag, der tilfører merværdi til retterne. En olie, der ikke er overdrevent intens i frugtsmag...
...Idéen til denne creme stammer fra en første farvevision. De to produkter, med næsten modsatte farver, men som begge fangede opmærksomheden. Foreningen af artiskokhjerter med sort trøffel, alt sammen i olivenolie, har skabt et fremragende produkt som fyld til tartiner, pizzaer og focaccia. Ingredienser: artiskokker (65%), olivenolie, oliven, sort sommertrøffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, salt, aromaer. Råd: Fremragende krydderi til pastaretter, hvide kødretter eller som base for saucer.
...Dagcreme rig på plantebioaktive stoffer og økologisk oliven, med høj fugtgivende og anti-rynke effekt. Velegnet til de mest delikate og tørre hudtyper. Nærende og Antioxidant.
Italien, Sciacca
...1100 landbrug virksomheder forenet i en Producentorganisation for ekstra jomfru olivenolie. Nocerbia: et produkt, der kun er fremstillet med oliven fra de producerende medlemmer, på marker beliggende i provinsen Agrigento, nemlig i Sciacca, Caltabellotta og Menfi. Nocerbia er en EVO, der ikke har noget at skjule!
Italien, Amelia
...Over det beskyttede område kendt som "olievejen" i Umbrien, på de bølgende Amerini-bakker, dyrkes vores oliven. Vi udvinder vores olie FenOlio udelukkende fra vores egne oliven. Olie er rig på polyfenoler, kraftfulde naturlige antioxidanter med høje niveauer af vitamin E, der kan modvirke de skadelige virkninger af frie radikaler. Kvaliteten af FenOlio kendetegnes ikke blot ved det lave...
Italien, Maruggio
... jomfru olivenolie fra Olive Armonico til moderat smagfulde retter. Ideel til brug på spisebordet for at berige delikate retter som Bresaola og friske salater, er den også fremragende i køkkenet til at krydre fisk, risotto, pasta og steg. Den anbefales til alle de retter, hvor olien har til opgave at forbedre essensen uden at overdøve smagene.
... gennem den kyndige udvælgelse af de forskellige typer oliven, som med præcise teknikker blandes sammen, hvilket giver et slutprodukt, der kan berige forbrugerens sensoriske oplevelse. Dåser med 100 ml Økologisk Ekstra Jomfru Olivenolie Calua - Blend...
Italien, Sant'agata De Goti
...Den økologiske ekstra jomfruolivenolie BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbrug, der kendetegnes ved en meget lav syreindhold (0,1%) og et højt indhold af polyfenoler og vitamin E. Olien er fremstillet af olivensorterne Ortice, Ortolana og Racciopella, som er høstet direkte fra vores olivenlunde. Dyrkningen af oliven foregår økologisk med kun brug af organiske gødninger. Efter høsten i slutningen af oktober følger en øjeblikkelig presning af oliven med den traditionelle koldpresningsmetode, der er i stand til at bevare olies organoleptiske egenskaber.
Italien, Catania
...Olien "Prezioso" stammer fra en særlig olivensort, "Nocellara Etnea", der næsten udelukkende dyrkes på skråningerne af Etna. Oliven, der kommer fra økologisk landbrug, høstes manuelt inden november, når de stadig er grønne, hvilket ofrer udbyttet for at opnå en olie med en mere frugtagtig smag. Presningen, der udføres inden for 6/12 timer efter høsten, foretages af en oliemølle, der udover at...
Italien, San Vito Dei Normanni
... markerne, af visdommen fra landmænd, der ved, hvordan man giver jer smagen af lækre grøntsager, der altid er friske og forarbejdet inden for 24 timer efter høst. Vi har privilegiet at betjene vigtige virksomheder i branchen, og giver dem kun kvalitetsprodukter, som I kan nyde og genopleve de gamle opskrifter, der er blevet givet videre fra generation til generation. Vi ligger på Viale Italia i San Vito dei Normanni (BR).
... kvæg, der opdrættes på friland, såsom Podolica-kvæg og den sorte svin fra Calabria. Jorden, som er kalkholdig, leret og sandet, er meget frugtbar, da den er rig på naturlige kilder. Hele området, der nyder godt af et middelhavsklima med varme og tørre somre samt korte og regnfulde vintre, giver de ideelle betingelser for dyrkning af vin og oliven. I dag udfører 35 medarbejdere specifikke opgaver inden for virksomheden. I høstperioden for vin og oliven tredobles antallet af arbejdere.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play