Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Italien, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en ægte specialitet fra Piemonte, der stammer fra en regional opskrift fra det 19. århundrede. Disse ravioli er fyldt med tre typer friske og magre kød (oksekød, svinekød og hvidt kød) samt sæsonens grøntsager (braiseret kål, bladbede eller spinat afhængigt af sæsonen). De vigtigste ingredienser inkluderer kogt skinke, roast beef, kogt kylling, spinat, stegt svinekød, braiseret kål og mortadella. Denne kombination af smagsoplevelser tilbyder en unik og traditionel kulinarisk oplevelse, perfekt til dem, der ønsker at smage den ægte piemontesiske madlavning.
...Jo mere populær en pølse er, jo mere mener vi, at den fortjener pleje og opmærksomhed. For os betyder det især kød kun fra svin og kun af høj kvalitet. Vi bruger 70% magert kød hakket fint og 30% fedt skåret i tern, med krydderier, salt og peber. Vi bruger ikke mindre ædle dele, vi bruger ikke svinekræft, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fylder vi som traditionen foreskriver i store stykker på 25 kg, binder i hånden, og tilbereder i lang tid (mindst 20 timer) i tør luftovne. Ved skæring er vores mortadella duftende, fløjlsblød og med en ren smag.
Italien, Castelnuovo Rangone
...Skiver af pålæg i bakke Vægt af enkelt bakke: 100 g Produktion: Kontinuerlig Produkter: Kogt skinke, rå skinke, Milano salami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
Matchende produkter
Skiver af pålæg i bakke
Skiver af pålæg i bakke
Italien, Villafranca Piemonte
... smagen af italienske charcuteri til bordet hver dag. Selskabet beskæftiger sig med slagtning, forarbejdning og handel med svinekød og sikrer altid et friskt og ægte sortiment. Blandt produkterne: frisk og frossen svinekød, pølser, skinker, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta og cotechino.
Italien, Thiene
Risco er specialiseret i levering af maskiner og systemer til fødevareindustrien, især til kødbehandling. Riscos produktion omfatter et bredt udvalg af vakuumfyldere til pølser og charcuteri, vakuumfyldere til skinke, modnede produkter og mortadella, forberedelseslinjer såsom kødknusere og dejblandere, systemer til hakket kød i bakker, formningssystemer til burgere og frikadeller, opbevarings- og...
... bjerge, med lagringer der varierer fra 36 måneder til 80 måneder. Traditionel Balsamicoeddike fra Modena IGP, lagret i træfade fra 12-24 op til 30 år. Parma-skinke DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum lagring på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forberedte produkter: Cotechino, Zampone, kogt salami, også aromatiseret med trøffel - Truffle, ciccioli...
Italien, Zola Predosa
Hovedproducent af italiensk mortadella med IGP-certificering. Eksklusiv produktion af kvalitetsmortadella, der er fremstillet efter den traditionelle opskrift fra Bologna - Certificeringer VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Glutenfri mortadella. Mærker: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.
Italien, Guastalla
I Guastalla, mellem Reggio Emilia og Parma, forener en familieejet virksomhed de to bedste traditioner fra Emilia Romagna, den kulinariske kunst og ingeniørkompetence. Bertazzoni er arving til regionens gastronomiske arv, produkter som Parma-skinke, salami og mortadella, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddike. Af denne grund bruger dem, der elsker at lave mad, Bertazzoni-køkkener og kogeplader, bygget med passion og ekspertise af køkkeneksperter.
Italien, Fasano
... stor passion for vores produkter som Capocollo, Salame, Pancetta salata og steccata, samt at tilføje nationale pølser som Bresaola, Speak, Wrustel, Mortadella og Prosciutto Cotto. Vore pølser stammer fra lokale kødprodukter fra pugliesiske græsmarker.
Italien, Montegiorgio
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med at male korn med stenmølle og opdrætte svin. Rå og kogte skinker, mortadella og pølser lavet af rent svinekød og jodiseret salt. Kogt skinke af høj kvalitet med frisk national svineben, glutenfri, laktosefri.
Italien, Quattro Castella
... søn Davide, der viderefører familiens passion, huser virksomheden cirka 800 æsler. Virksomheden er specialiseret i produktion og levering af æselmælk (fresk og frysetørret) til både private forbrugere og fødevare- og kosmetikindustrien. Frysetørringen af mælken foregår også direkte i virksomheden. Virksomheden producerer også økologiske kosmetikprodukter baseret på æselmælk samt forskellige gourmetprodukter som Mortadella og Salami af æsel, småkager med æselmælk og likører med æselmælk. Virksomhedens aktiviteter inkluderer også gæstfrihed i landbrugsturisme.
Italien, Bagnolo San Vito
...speck, mortadella, bresaola fra hoften, salami Milano, salami Napoli sød og salami Napoli stærk, spianata romana stærk, pancetta Ostecremer: med svampe, med trøfler, med balsamico, med 4 oste, med Parmigiano Reggiano Når det kommer til drikkevarer, markedsfører vi vine fra forskellige italienske regioner: Veneto: Prosecco og Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese og Pignoletto Marche: Passerina...
Italien, TRESANA
...VIRKSOMHEDEN PRODUCERER FRISKE PØLSER (PØLSER, BIDDER, LUGANEGA) OG MODNE PØLSER MED UDELUKKENDE ITALIENSK KØD AF HØJ KVALITET, UDEN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOSE, FARVEMIDLER, OG BRUGER OPSKRIFTER VIDEREGIVET FRA VORES BEDSTEFORÆLDRE, I RESPEKT FOR TRADITIONEN FRA LUNIGIANA. DE HOVEDSAKLIGE PØLSER, DER BLIVER PRODUCERET, ER: VORES LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILET, LUNIGIANA BRESAOLA (FORPACKET MED FRISK KØD) OG FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play