Italien, Forlì
100km
... værdsat for sin alsidighed i køkkenet og de mange fordele, det bringer til velvære og sundhed. En af de karakteristiske træk ved Økologisk Glutenfri Hvid Majsmel er dets rigdom på kostfibre. Derudover er hvidt majsmel naturligt glutenfrit, hvilket gør det velegnet til dem, der følger en glutenfri diæt eller har fødevareintolerancer. Det kan bruges til at lave brød, kager, småkager, pandekager, polenta og mange andre retter.
Italien, Parma
144km
... måneder og tørrer langsomt. Nu er det havets luft, der, før den når ned til dalen, har stjålet balsamerne fra skovene i Appenninerne. Afhængigt af sæsonen åbnes vinduerne, og i ni måneder fortsætter det sådan. Derefter går det ned i kælderen: her afsluttes modningen efter to år. Resultatet er bevægende, men man skal være villig til at blive rørt: man skal fange, næsten lytte til, den sjældne sødme i skivens smag, og det ville være en skam at fjerne det lette og letfordøjelige fedt, der giver harmoni og blødhed. Hvidt brød og lokal vin er dens ideelle ledsagere.
Italien, Ponte Galeria
210km
...Det er en brødkrumme i flager, typisk for det japanske køkken, der bruges til tilberedning af friturestegte fødevarer, enten alene som en almindelig panering eller tilføjet til tempura. Nipponia Panko produceres efter traditionen, ved at bruge hvidt brød, der er specielt fremstillet til at blive reduceret til mere eller mindre store flager, uden tilstedeværelse af brødskorpe indeni, for at producere en panering uden sammenligning. Takket være størrelsen på de groft malede brødflager vil paneringen blive lettere, mere tør og mere sprød.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play