Italien, Bergamo
Italien, MILANO
...Den 100% italienske ekstra jomfruolivenolie er resultatet af en harmonisk udvælgelse af de bedste ekstra jomfruolier, der stammer fra oliven dyrket og presset i Italien. Det er en olie af høj kvalitet med en intens olivenaroma og en let krydret eftersmag, en grundlæggende ingrediens i den daglige kost på grund af dens særlige ernæringsmæssige egenskaber og alsidighed i brug. KONFEKTION MED 4 STK = 1 STK EURO 30,00 1 PALLE 44 KONFEKTIONER UDLØB 07/06/2025 MINIMUMSORDRE 10 PALLE...
Italien, Paterno'
...Den kultivar "Nocellara Etnea" repræsenterer excellence, kronjuvelen i den etnesiske olivenolieproduktion. I henhold til en langvarig virksomhedstradition vælges de grønne oliven fra træerne, overvåges og, så snart de er høstet, bearbejdes de med håndværksmæssig dygtighed og dokumenteret erfaring. Derefter omdannes de, knuses kunstnerisk, og kun når det er det rette tidspunkt, krydres de med selleri og frisk mynte, let krydret med oregano og chili og opbevares strengt i ekstra jomfruolivenolie.
Italien, Colle Di Val D'elsa
...Ogliarola-kultivaren af apulisk oprindelse og proveniens er særligt værdsat for sine organoleptiske egenskaber og afbalancerede smag, som er minimalt bitter og krydret med en rig fornemmelse af grønne oliven, græs og søde mandler. Den er bedst, når den bruges rå, til grillet kød eller fisk, eller til lækre friske grøntsagscrudités.
Italien, Rionero In Vulture
...Alle skråninger af Monte Vulture kombineres den delikate olie produceret af Ogliarola-oliven perfekt med olie fra andre lokale sorter, hvilket skaber et afbalanceret og harmonisk produkt. En duftende olie med en delikat aroma og en let frugtagtig smag. Tendenserende til at være blød og fløjlsagtig, med urteagtige noter, en behagelig smag og lette nuancer af krydret og bitter. Tilgængelig i emballager på 1 LT, 2 LT, 3 LT og 5 LT.
Italien, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Det nye praktiske og bæredygtige emballagesystem - Olien lavet af Nocellara del Belìce oliven, der har en grøn farve med gyldne nuancer, giver en duft af nyknust oliven med noter af frisk græs og peberfrugt. Meget intens grøn frugtighed. På ganen er der en stor koncentration af smag med en behagelig kombination af bitterhed og medium intensitet af krydret.
Italien, San Pietro Clarenza
...Ekstra jomfru olivenolie lavet af de duftende oliven, der er typiske for det østlige Sicilien, Nocellara Etnea. Resultatet er en olie med en harmonisk og fløjlsblød smag, let frugtagtig med en let krydret fornemmelse. Den beriger enhver ret, ideel til at dressere pastaretter, retter med hvidt eller rødt kød og fisk. Pakninger på: 0,75 cl; 1,00 lt; i glasflasker. Pakninger på: 3,00 lt; 5,00 lt; i metalbeholdere.
Italien, Acicastello
...Udvalgte produkter af høj kvalitet, dyrket på traditionel vis uden kemikalier, krydret med ekstra jomfruolivenolie fra Sicilien. Vi kan tilbyde konserver i olie som: cherrytomater fra Pachino, artiskokker, auberginer, sorte oliven, artiskokpaté, sort olivenpaté, peberfrugter,...
Italien, Moio Della Civitella
... koldpresses for at sikre en olie af højeste kvalitet. Rig på antioxidanter, har vores olie en frugtagtig og let krydret smag, perfekt til at fremhæve enhver ret i middelhavskøkkenet. • Marmelader og konserver: Vores marmelader og konserver er lavet med frisk frugt fra Cilento, der plukkes og bearbejdes med fuld respekt for traditionen. Uden kunstige konserveringsmidler bevarer vores marmelader den...
Italien, Sant'agata De Goti
...der er plukket direkte fra vores planter i Sant'Agata de Goti, hvor sorter som Ortice, Racciopella og Ortolana dominerer. Netop på grund af karakteristikaerne og kvaliteten af disse oliven produceres der på en økologisk måde en olie med en gul farve og smaragdgrønne nuancer, med en behagelig bitter og krydret eftersmag, der er godt afbalanceret.
Italien, Palo Del Colle
... frugtagtig olie med markante bitterhed og krydret noter takket være den høje mængde polyfenoler, der kendetegner den og gør den til en allieret i sundhedsforsvaret; både fra oliven af sorten "ogliarola", som giver en meget afbalanceret, elegant olie med noter af mandler og nogle gange æble og nyklippet græs. Virksomhedens kerneforretning er markedsføringen af mandler, der findes i vores område...
... for 24 timer ved hjælp af mekaniske metoder (koldpresning); denne metode gør det muligt at opnå en ekstra jomfruolie af høj kvalitet. Ved første øjekast præsenterer vores olie, der udelukkende er produceret i området omkring FARNESE, en smaragdgrøn farve med gyldne nuancer og udsender en frugtagtig duft, der minder om den modne oliven, der netop er plukket. Den har en markant smag med noter af artiskok. Ved smagning efterlader den en behageligt krydret og let bitter eftersmag med mandelagtige nuancer. Den er rig på vitamin E, polyfenoler og andre antioxidanter.
Italien, San Severo
...). ALLE KAN PARRES MED DRIKKE ELLER SOM APERITIV TIL ØL OG FINE VINER. PATITOKI ER ET NYT OG ORIGINALT PRODUKT, DER FORENE KVALITET OG BEKVEMMELIGHED, MED SIN HÅNDVÆRKSMADE OG EN UNIK SMAG, DA DE ER KRYDRET. DER FINDES FORSKELLIGE FORMATER: 120 GRAM TIL SALG I DETAIL ELLER ENGROS, 250 GRAM FAMILIEPAKKE, 500 GRAM TIL BARER OG APERITIVER. DU KAN FINDE VORES ANMELDELSE PÅ GIALLO ZAFFERANO, ONLINE SALG PÅ BEERPORT ITALIA, BESØG VORES FACEBOOK- OG INSTAGRAMSIDE. DU KAN KONTAKTE OS PÅ NUMMERET 392/6479981 OG SPØRGE EFTER TERESA PASQUANDREA, EJER AF VIRKSOMHEDEN.
Italien, Montesano Sulla Marcellana
... binder dem til deres område: tørrede eller fyldte tomater, grillede auberginer, græskarscremer, artiskokker, broccoli, fyldte oliven, fyldte peberfrugter og krydret chili er blot nogle af de typiske produkter fra Cilento, der er forvandlet til olivenolie-bottles.
Italien, Campobello Di Mazara
...Familieejet virksomhed, født ud af kærligheden til sit eget land og dets traditioner. I hjertet af Valle del Belice vokser en frugt af høj kvalitet, Nocellara del Belice, det eneste produkt i Europa med to DOP. Vores virksomhed fortsætter desuden sin omhyggelige produktion og blev i 2012 certificeret som økologisk virksomhed. Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af afledte produkter såsom: Aromatiserede olier (med hvidløg, citron, rosmarin, salmorigano og chili), olivenpasta (grønne, sorte, med appelsinskal, med mandarinskal og med citronskal), oliven i saltlage, cunzate "krydret" og aromatiseret.
Italien, Caltabellotta
... mandler uden skal i forskellige vakuumpakninger. Vores olie stammer fra presningen af Biancolilla-oliven fra Caltabellotta (Biancolilla-kultivaren er hjemmehørende i Caltabellotta), som giver den den karakteristiske grønne farve med gyldne nuancer og dens naturlige, uklare udseende. Den værdsættes for sin fremragende, fyldige og runde smag af grøn oliven med en let bitter og krydret eftersmag. Derudover har den en intens og afbalanceret frugtagtig smag med noter af mandler.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play