Italien, Forlì
... værdsat for sin alsidighed i køkkenet og de mange fordele, det bringer til velvære og sundhed. En af de karakteristiske træk ved Økologisk Glutenfri Hvid Majsmel er dets rigdom på kostfibre. Derudover er hvidt majsmel naturligt glutenfrit, hvilket gør det velegnet til dem, der følger en glutenfri diæt eller har fødevareintolerancer. Det kan bruges til at lave brød, kager, småkager, pandekager, polenta og mange andre retter.
Italien, Colonnata Carrara
... smurt på rejer, scampi, sværdfisk, havbars og varme brødcroutoner, polenta samt til tilberedning af pomfritter og bagte kartofler. Lardo-creme – Ingredienser: LARDO DI COLONNATA IGP, salt, peber, hvidløg, krydderier og aromatiske urter. Koldbehandlet. Uden gluten, uden laktose, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer.
Italien, Schio
...Ciliegiolo... en anderledes vin fra Toscana. Visuelt intens rød, næsten uigennemsigtig, frugtagtig, med behagelige noter af kirsebærsyltetøj, moden brombær, let krydret, hvid tobak, sort peber som det primære. På ganen, omsluttende, afbalanceret, harmonisk, elegant og fin, rosende den silkeagtige tannin. En rigtig dejlig vin, som kan matches med pelsvildt, en overdådig vildsvin i salmi med polenta og lagrede oste, en lagret toskansk pecorino.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play