...Prøv vores veganske cannelloni fyldt med aubergine og peberfrugter for en velsmagende og nærende oplevelse. En lækker ret, klar på få minutter og perfekt til et altid sundt måltid.
Italien, Radicofani
... til en temperatur på 72 °C. Når de passende beholdere er fyldt, overføres ricottaen til en nedkølingscelle for hurtigt at reducere temperaturen til 2 °C. Fremragende som den er, eller utrolig lækker med tilsætning af chokolade, sukker eller rom. I køkkenet kan den bruges til at lave lækre desserter eller tærter, men også til lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Tilgængelig i en termisk forseglede beholder med en vægt på kg. 0,150 til fast vægt.
...Håndlavede færdigretter. Certificeret høj kvalitet. Første og anden retter i portionsstørrelse på 300 g og bageplader på 2,5 kg. Forskellige referencer, klassisk og fyldt frisk pasta af høj kvalitet, både med kød og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci osv.. Vi laver skræddersyede pakker til flyselskaber, hoteller, krydstogtskibe osv..
Italien, Bassano Del Grappa
Italiensk fødevarevirksomhed, der er førende inden for produktion og distribution af tørret ægspasta (lasagne, cannelloni og tagliatelle) samt andre specialformater. Grundlagt i 1960 er Pastificio vokset gennem årene og er blevet et vigtigt referencepunkt for det italienske og internationale marked. Omhyggelig udvælgelse af leverandører og råvarer, proces- og produktkontroller samt moderne faciliteter med avancerede produktionsanlæg gør det muligt at tilbyde kunderne produkter af højeste kvalitet.
Italien, Fidenza
... automatiske ekstruderingspresser i kontinuerlig drift, kombineret med anlæg til statisk tørring ved lav temperatur eller kontinuerlig tørring. Multipel linje, et enkelt anlæg til at producere kort pasta, lang pasta, knuder, lasagne og specialformater (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, bølget lasagne og festonede former osv.), tilgængelig i versioner fra 150 til 500 kg/time...
Italien, Crespano Del Grappa
Italiens førende leverandør af specielle pastatyper, herunder lasagneplader, cannelloni, jumbo-skaller, manicotti, glutenfri pasta og bælgfrugtpasta. Allerede partner med førende globale detailhandlere og private label pastamærker.
Italien, Vietri Sul Mare
... Mare og Amalfikysten, som klogt blander den typiske duft af havets produkter med krydderierne og den uforglemmelige duft af citroner fra Amalfikysten og Sorrento. Restauranten giver kunden mulighed for at nyde de typiske retter fra Vietri-traditionen og Amalfikysten, som, på grund af kvaliteten af de ægte produkter og kokkens dygtighed, bliver specielle: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med skaldyr, paccheri eller risotto med fisk eller porcini-svampe, spaghetti med muslinger, fisk.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play