Holland, Amstelveen
...Selv til vores American Style pizzadej? Ja, selvfølgelig. Mel, vand, salt, gær, sojaolie og sukker – mere end disse seks magiske ingredienser har vi ikke brug for til en New York-værdig pizzaoplevelse. Takket være brødstrukturen er pizzastykkerne ikke kun lette at folde, men de holder også på varmen. Derfor er pizzaerne med en bund af American dej fremragende til levering.
Italien, Orbassano
...De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en frisk og raffineret kulinarisk oplevelse. Denne ravioli repræsenterer en perfekt harmoni mellem sødmen og den omsluttende blødhed af ricotta og den citrusagtige smag af den vibrerende friskhed fra citronen, indkapslet i et delikat lag af dej.
Polen, Warszawa, Poland
...Tomatpasta er en tyk pasta lavet af modne tomater. Produktionsprocessen indebærer at koge tomaterne i flere timer for at reducere vandindholdet, presse frøene og skindet og derefter koge væsken igen for at reducere basen til en tyk og rig koncentrat. Det færdige produkt har en frisk og rig tomatsmag samt en mørkerød farve. Det har en glat og tyk konsistens. Det er fri for uønskede tilsætningsstoffer og er også en god kilde til lycopen, en antioxidant der findes i kogte tomater. Det indeholder ikke kunstigt sukker.
Italien, Villafranca
...Paccheri Del Vesuvio Passion og tradition er ingredienserne i vores store succes, som giver liv til de ægte specialiteter fra Campania, en region kendt for sin gastronomiske kultur og fornøjelsen ved at nyde frisk, håndlavet pasta, lavet med al den tradition, der kendetegner fortiden. De er lavet af en dej, der er rullet perfekt ud og derefter skåret for at opnå den typiske form for denne pasta...
Frankrig, Nanterre
Gaufre d'Art er en passion for autentiske Liège-vafler, lavet i hånden med friske og naturlige ingredienser (uden konserveringsmidler). Vores vafler er 100% ren smør. Vi fremstiller vores håndlavede Liège-vafler med omhu, dag efter dag. Hver vaffel er bagt håndværksmæssigt, og vores dej æltes i hånden med friske og naturlige ingredienser (uden konserveringsmidler). Vi leverer vores produkter (va...
...I urørte græsgange i indlandet af regionen Campania opdrættes udvalgte køer, hvis velsmagende mælk giver liv til mozzarella af komælk. Det er en meget frisk ost med strækbar konsistens, der minder meget om bøffelmozzarella i forhold til fremstillingen. Udseendet er perleagtigt hvidt, og dens bløde indre afslører en dej med meget tynde lag. Mozzarella af komælk har en delikat smag, men er samtidig...
Italien, altamura
...Focaccia Barese er lavet af en dej bestående af følgende råvarer af høj kvalitet: finmalet durumhvedemel, hvedemel, sojalecithin, ekstra jomfruolivenolie, solsikkeolie, salt, gær, vand, forbedringsmiddel. Den indeholder gluten og soja. Topping: cherrytomater fra bakkerne, sorte oliven, oregano. Håndlavet, pakket i ATM og indpakket i plastfolie til fødevarer.
Tyskland, Hersbruck
...Besærlig formgivning "Twist" til usædvanlige kager Udmærket varmeledning for de bedste bage-resultater Fremragende non-stick belægning "Special" Varmebestandig op til + 230°C Let og hurtig rengøring i hånden Rummer 1700 ml lækker dej Mål (Ø 22 cm, højde ca. 9 cm) 5 års kvalitetsgaranti Gugelhupf på en ny måde? Den specielt formede Dr. Oetker Gugelhupf-form "Twist" bringer frisk luft til din...
Italien, Acquaviva Picena
...De tørre saucer tilberedes uden brug af komfur. Den nemme og hurtige forberedelse gør dem unikke med hensyn til omkostninger og kvalitet. De er velegnede til alle køkkenanvendelser, såsom krydderier, saucer, fyld, toppings og dej med andre ingredienser. Forberedelse: Bland 100 g af tørblandingen, tilsæt 200/300 g vand, afhængigt af den ønskede konsistens, og 10 g frisk pecorino. Stabil i ovn, ved nedkøling og fryse.
Italien, Giarre
...Håndlavet produkt, dej allerede udrullet klar til at blive fyldt og bagt på 4 minutter, kræver ikke specialiseret personale, giver et håndlavet produkt i stenovn, fordøjelighed, konsistens og smag som de bedste pizzeriaer. Produktet, pakket i ATM, er velegnet til at blive markedsført i alle europæiske lande og nærliggende områder, kan opbevares til brug inden for 60 dage.
Frankrig, La Ville Aux Dames
...Bagetnet / Brødnets Dimensioner: 400X800 mm - 5 hulrum Fib'Maé er sammensat af en rustfri stålramme og et rødt silikonebelagt glasfiberstof. Det er et meget brugervenligt net til frisk eller frossen dej. Takket være dets non-stick belægning er det meget nemt at løsne dejen, selvom den har sat sig fast i nettet. Nem at bruge - lidt spild - økonomisk i indkøb og vedligeholdelse Når nettet er slidt, er det nemt at udskifte stoffet.
Frankrig, Ham
... subtilt og delikat hvidløgspift til denne krydderiblanding. Vores Pizzas-mix er omhyggeligt forberedt med kvalitetsøkologiske ingredienser, der kombinerer oregano, timian og ramsløg, tre krydderier med distinkte smage, der harmonisk forenes for at skabe en smagseksplosion i hver bid. Opskriftidé - Middelhavspizza: Ingredienser: Pizza dej Tomatsauce Mozzarella Pizzas-mix Sorte oliven Cherrytomater Frisk basilikum Reference: AR802032 Sammensætning: Oregano, timian, Ramsløg Anvendelse: Krydderier til pizza Opbevaringsbetingelser: Tørt og beskyttet mod lys...
Spanien, A Coruña
...Da Cunhas empanadas er et håndlavet produkt fremstillet med naturlig løg, frisk peber og ingredienser af høj kvalitet. Med de bedste professionelle håndværkere tilbyder vi op til tre forskellige typer dej med olivenolie, der følger den traditionelle opskrift, hvilket giver en merværdi til alle vores produkter.
Tyskland, Mechelgrün
...Husdyrslagtet økologisk pølse og husdyrslagtet økologisk kød fra svin og okse fra egen gård. Vi slagter på faste tidspunkter. Økologiske kødvarer - Oksefilet - Roastbeef - Oksebryst - Svinebryst - Goulash - Sauerbraten Kogekød - Benstykker - Kam - Lænd - Kotelet - Skærekød - Svineskank - Bacon - Ribben - Kødben - Wellkød Frisk, røget og på glas økologisk pølse - Leverpostej - Blodpølse - Stegepølse - Jagdpølse - Mettwurst - Peberpølse - Stegepølse dej For økologiske markeder og slagterier arbejder vi også på helt særlige ønsker og din bestilling. Spørg os, vi rådgiver dig gerne.
Italien, Fidenza
... pasta, herunder dejrullere, formere, raviolier, automatiske anlæg til ravioli med dobbelt dej, lasagneanlæg og niditrici, pastorisatorer, køletunneler og kontinuerlige kogere, komplette linjer til forkogt frisk pasta.
Tyskland, Mühlheim
... Rhein-Main-området blev Righetti Teigwaren i 1972 etableret i Mühlheim am Main. Kvalitet begynder allerede i vores hus ved udvælgelsen af råprodukter. Derfor lægges der altid vægt på naturlige og friske ingredienser til dej og fyld, og ved farvningen satses der helt på egenskaberne af naturlige råstoffer. Vores produktionsproces er underlagt en permanent og uafbrudt kontrol gennem vores...
Tyskland, Waldstetten
... fødevarehåndværk. Dette begynder allerede med sammensætningen af vores pizzadej, som består af en fordej og en senere tilsætning af frisk dej, der – helt "umoderne" – får en fuld dags dejhvile, fordi smag og spiseoplevelse ikke kan underkastes den hurtige produktion på samlebåndet. At vores mel også stammer fra en håndværksmølle, er en selvfølge. Den, der som os tager sig tid til traditionel...
Østrig, Sollenau
WEWALKA er en tyve år gammel og yderst professionel virksomhed, der producerer friske dej, butterdej, wienerbrød og småkager, pizzadej og flydende dej af højeste kvalitet ved hjælp af den mest moderne teknologi. Frisk dej fra WEWALKA produceres i Østrig og forbruges i over 25 europæiske lande og i Rusland. Vore kølede dej er værdsat af detailmarkedet lige så meget for deres høje kvalitet som for det rige udvalg af produkter, der tilbydes.
Storbritannien, West Malling
...Amano kommer fra den italienske sætning 'for hånd' og henviser til den måde, vi tilgår hver eneste ret på. Med håndlavede råvarer, der er frisk hentet fra Italien, indeholder vores menuer klassiske italienske specialiteter, herunder antipasti, gelato og pizzaer lavet med køkkenchef Fabio Moschini's prisvindende dej.
... vi stor vægt på de anvendte ingredienser, forberedelsen, bagningen og kundetilfredsheden. Ved at producere Piadina til den store detailhandel har vi opnået meget høje kvalitetsniveauer for produktet, både for frisk piadina og piadina med lang holdbarhed. Produktudvalget er altid i udvikling, og vi har lanceret nye typer produkter: Piadina med spelt, Piadina med kamut, glutenfri, økologisk Piadina...
A PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA er en virksomhed, der blev grundlagt i 1975, og som er specialiseret i produktion og distribution af ultrafrosne bagervarer og frisk dej. I øjeblikket opererer vi inden for nichemarkedet for forberedt ultrafrosset brød og kølede dejprodukter. På den måde kan vi tilbyde alle vores kunder et produkt af høj kvalitet, samtidig med at vi bevarer den traditionelle...
Italien, Serradifalco
Kærligheden og smagen af traditionen med håndtrukket dej, den tidløse ægthed, glæden ved enkelheden. Frisk pasta er et produkt, der absolut ikke må mangle på vores borde. I modsætning til tør pasta bevarer den sine ernæringsmæssige værdier uændret. Frisk pasta fra Pastificio Principe repræsenterer derfor en vigtig kilde til proteiner, vitaminer og fibre for en sund og afbalanceret kost. DEN...
Litauen, Vilnius
Engros- og detailhandel med frosne og friske fødevarer: frisk og frossen fisk og skaldyr, grøntsager, frugter, bær, svampe, frossen dej, is, kartoffelprodukter, dumplings. Eksport og import af frosne produkter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play