Italien, Orbassano
...De store sardi ravioli er fyldt med ricotta (blød ost) og citron og indkapsler enkelheden og renheden af de middelhavsagtige smage, hvilket giver en frisk og raffineret kulinarisk oplevelse. Denne ravioli repræsenterer en perfekt harmoni mellem sødmen og den omsluttende blødhed af ricotta og den citrusagtige smag af den vibrerende friskhed fra citronen, indkapslet i et delikat lag af dej.
Italien, Villafranca
...Paccheri Del Vesuvio Passion og tradition er ingredienserne i vores store succes, som giver liv til de ægte specialiteter fra Campania, en region kendt for sin gastronomiske kultur og fornøjelsen ved at nyde frisk, håndlavet pasta, lavet med al den tradition, der kendetegner fortiden. De er lavet af en dej, der er rullet perfekt ud og derefter skåret for at opnå den typiske form for denne pasta...
...I urørte græsgange i indlandet af regionen Campania opdrættes udvalgte køer, hvis velsmagende mælk giver liv til mozzarella af komælk. Det er en meget frisk ost med strækbar konsistens, der minder meget om bøffelmozzarella i forhold til fremstillingen. Udseendet er perleagtigt hvidt, og dens bløde indre afslører en dej med meget tynde lag. Mozzarella af komælk har en delikat smag, men er samtidig...
Italien, altamura
...Focaccia Barese er lavet af en dej bestående af følgende råvarer af høj kvalitet: finmalet durumhvedemel, hvedemel, sojalecithin, ekstra jomfruolivenolie, solsikkeolie, salt, gær, vand, forbedringsmiddel. Den indeholder gluten og soja. Topping: cherrytomater fra bakkerne, sorte oliven, oregano. Håndlavet, pakket i ATM og indpakket i plastfolie til fødevarer.
Italien, Acquaviva Picena
...De tørre saucer tilberedes uden brug af komfur. Den nemme og hurtige forberedelse gør dem unikke med hensyn til omkostninger og kvalitet. De er velegnede til alle køkkenanvendelser, såsom krydderier, saucer, fyld, toppings og dej med andre ingredienser. Forberedelse: Bland 100 g af tørblandingen, tilsæt 200/300 g vand, afhængigt af den ønskede konsistens, og 10 g frisk pecorino. Stabil i ovn, ved nedkøling og fryse.
Italien, Giarre
...Håndlavet produkt, dej allerede udrullet klar til at blive fyldt og bagt på 4 minutter, kræver ikke specialiseret personale, giver et håndlavet produkt i stenovn, fordøjelighed, konsistens og smag som de bedste pizzeriaer. Produktet, pakket i ATM, er velegnet til at blive markedsført i alle europæiske lande og nærliggende områder, kan opbevares til brug inden for 60 dage.
Italien, Fidenza
... pasta, herunder dejrullere, formere, raviolier, automatiske anlæg til ravioli med dobbelt dej, lasagneanlæg og niditrici, pastorisatorer, køletunneler og kontinuerlige kogere, komplette linjer til forkogt frisk pasta.
... vi stor vægt på de anvendte ingredienser, forberedelsen, bagningen og kundetilfredsheden. Ved at producere Piadina til den store detailhandel har vi opnået meget høje kvalitetsniveauer for produktet, både for frisk piadina og piadina med lang holdbarhed. Produktudvalget er altid i udvikling, og vi har lanceret nye typer produkter: Piadina med spelt, Piadina med kamut, glutenfri, økologisk Piadina...
Italien, Serradifalco
Kærligheden og smagen af traditionen med håndtrukket dej, den tidløse ægthed, glæden ved enkelheden. Frisk pasta er et produkt, der absolut ikke må mangle på vores borde. I modsætning til tør pasta bevarer den sine ernæringsmæssige værdier uændret. Frisk pasta fra Pastificio Principe repræsenterer derfor en vigtig kilde til proteiner, vitaminer og fibre for en sund og afbalanceret kost. DEN...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play