... fyldig og kødfuld vin, der repræsenterer prestigeen af vores Bordeaux-vine. VINIFIKATION Traditionel i rustfri ståltank. CÉPAGES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DÉGUSTATION Dyb, skinnende granatrød farve. Frugtagtig næse med aromaer af solbær, brombær og surkirsebær. Rund, balanceret og vedholdende smag med modne og varme tanniner. ACCORDS METS & VINS Nydes sammen med en faux-filet af oksekød, en svinekam med svesker eller en lagret ost. 18°C. RÉCOMPENSES 2012 : Bronze Medalje IWC 2013...
Frankrig, Maubeuge
...Der er ikke kun merguez og chipolatas, der findes også pølser med ostesmag! Hos La bonne épice har vi forstået, at diversificering af smag og farver er en af nøglerne til at tilfredsstille dine kunder. Hvis du er en traditionel slagter og ønsker at imponere dine kunder, så køb denne blanding og lad dem opdage dine pølser med subtile noter af ost. Ostens smeltende fylde i hjertet af pølserne...
Frankrig, Malataverne
... skindmaceration. Presning. Temperatursat alkoholisk gæring med blokeret malolaktisk gæring. Traditionel vinifikation i rustfrit stål, kontrollerede temperaturer. Alkoholindhold 12,5% vol. Allergener (sulfitter) Indeholder sulfitter. Denne rosévin vil være ideel til måltider med venner, som ledsagelse til grillretter og grøntsagstians.
Frankrig, Sendets
...Dette produkt er udelukkende lavet af økologisk sort hvidløg fra Bazas og er perfekt til brug af sort hvidløg i madlavningen. Det sorte hvidløg er reduceret til pasta, kold med en traditionel mekanisk kværn. Pastaen af 100% sort hvidløg er ideel som en aperitif. Smurt på smørret brød, til at ledsage ost eller foie gras, vil den tilføre et strejf af originalitet til et øjeblik af deling og hygge. Fås i størrelserne 50 og 100g.
Frankrig, Montmorot
...Den "vache bleue" (blå ko), røde eller røde og grønne etiketter "Traditionel" modning betyder, at disse Comté-oste er blevet modnet efter den traditionelle Comté-metode, den metode der blev brugt, da vores firma blev grundlagt for næsten 140 år siden. Comté-oste modnes for at fremme en optimal fermentation. Hver ostehjul vil gå igennem mindst tre kældre, hver...
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
Frankrig, Mietesheim
...Traditionel italiensk condiment, Pesto med Basilikum, passer perfekt til pasta og gnocchi. Denne genopfundne opskrift bruger udelukkende produkter fra økologisk landbrug. 100% vegansk, denne pesto med basilikum indeholder ikke ost eller andre animalske produkter. Den friske og originale smag kommer fra knuste cashewnødder, blandet med olivenolie og basilikumblade. Brug den uden begrænsninger til...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... paninimaskine, også kaldet professionel paninipresse, vil være nyttig i dit bageri, snackbar, sandwichbutik og andre restaurationsvirksomheder. Du kan tilberede alle slags varme sandwichtyper: Røde peberfrugter og gedeost, REUBEN-sandwich (saltet oksekød, surkål, schweizisk ost og olivenolie), Kylling med pesto, Parmaskinke og mozzarella, Kylling og fetaost, Kylling quesadilla (med tortillas). Dimensioner Grill: L 410 x B 370 x H 200 mm Dimensioner Øverste plade: L 335 x B 220 mm Dimensioner Nederste plade: L 335 x B 230 mm Temperaturtermostat: 50 til 300°C Effekt: 2200 W / 230 V Vægt: 20 kg...
Frankrig, Auxerre
... kvaliteten af en Tredje Grand Cru Classé. Øje: dyb granatrød farve Næse: aromaer af blomsterbuket og sorte frugter Vinmagerens råd: serveres mellem 16 og 18°C Alkoholprocent: 13,5% Top: 2024-2031 Emballage: Karton med 6 flasker á 75cl Domaine: Château Cantenac Brown Appellation: Margaux Årgang: 2018 Kultur: Traditionel Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Frankrig, Grigny
...En traditionel italiensk sauce, lavet med basilikum (33 %), hvidløg, ost og pinjekerner. Lækker med pasta, gnocchi eller som dip til mozzarella. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Frankrig, Perpignan Cedex
...De sorte jalapeños, kaldet "black bullets", er smukke og har en sød smag, samtidig med at de har samme varme som almindelige jalapeños. Rige på vitamin A, C og kalium, tilføjer de en traditionel smag til alle dine yndlingsretter. Jalapeños kan også spises friske eller fyldes med ost for eksempel. Røget og tørret kan de også bruges til at give smag til enhver ret, ligesom salsa og chili i dressinger.
Frankrig, Gennevilliers
...Den bløde tekstur af marmeladen giver en sødme i munden, og den let syrlige note fra baobabfrugten vækker smagsløgene. Denne blanding er særligt værdsat som en sød tilbehør (morgenmad, bagværk...) eller som en saltet variant (foie gras, ost...) Det er en traditionel håndlavet produktion, der er skabt eksklusivt til Seneafood. Seneafood marmelader er 100% naturlige, uden farvestoffer eller konserveringsmidler i overensstemmelse med gældende lovgivning. Ingredienser: Baobabfrugt (bouye) 45%, sukker 40%, pektin 15% Dominant note: sød og blød Tekstur: marmelade med stykker...
Frankrig, Ham
... fordøjeligt end sidstnævnte, men dens aroma er lige så intens. Pistou er en traditionel opskrift, der stammer fra Provence, og som har fået sit navn fra den italienske Pesto. Disse to opskrifter, selvom de er meget ens og inspireret af hinanden, er helt forskellige. Mens "Pesto Genovese" er lavet med basilikum, olivenolie, hvidløg, ost og pinjekerner, indeholder Pistou kun basilikum, hvidløg, olivenolie og ikke mere. Reference:AR801233 Ean13:3760306801233...
Frankrig, Landeleau
... er den perfekt til personer, der er opmærksomme på deres vægt og/eller sundhed. Denne pandekage er godt tilberedt med henblik på opbevaring. Den kan spises kold som sandwich, eller til morgenmad og eftermiddagssnack (smurt med smør eller med chokolade, marmelade...), og fyldt til frokost og middag. Måltidsidé: Til måltidet kan du fylde den med alt, hvad man kan forestille sig: - smør, gruyère, skinke, æg, - smør, røget laks, citronsaft - ost, salat - pølse - røget bacon - med små grøntsager...
Frankrig, Hélette
... konserveringsmidler, og med naturlige skorper: fåreost AOP Ossau-Iraty med 12 måneders modning, fåreost AOP Ossau-Iraty med 12 måneders modning på træplade, fåreost AOP Ossau-Iraty af rå mælk med 5 til 6 måneders modning, fåreost AOP Ossau-Iraty med 4 måneders modning, Petit Agour rå mælk ost gnubbet med chili, baskisk komælk ost, komælk-fåreost, mursten af fåreost, fåreost med Espelette chili, gede-fåreost, fåreost AOP Ossau-Iraty af rå mælk gnubbet med Espelette chili, gedeost. Maison Agour tilbyder hele oste, halv oste, i portioner, skåret i skiver.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play