Frankrig, Torcy Le Petit
100% fransk virksomhed baseret i Champagne, Millbäker designer og producerer ingrediensløsninger til professionelle inden for bagning og positionerer sig som en ekspert i hvede-mel-brød kæden. Vores mål: at afsløre potentialet og de smags-, ernærings- og teknologiske rigdomme i hver ingrediens. Opdag et bredt udvalg af produkter dedikeret til BVP: melforbedringsmidler, bagemidler, mixes og premixe...
Frankrig, Merville
... honning- og slikagtig smag, det er en karamel, der er meget lidt karamelliseret - traditionel karamel, standard karamel-smag, som man let tænker på, ofte brugt som topping og i saucer - kraftig karamel, meget udtalt smag, brugt i blandinger i småkager eller mejeriprodukter for at opnå en god karamel-smag. PRINCIPALE ANVENDELSER: - Mælke-desserter - Plantebaserede desserter - Is - Småkager - Kager - Saucer - Topping - Slik...
Frankrig, Brignais
...Havregryn og majsflager dækket med små stykker hasselnødder, bagt gyldne, med stykker af mørk chokolade. Fuldkornshavre Rig på fibre Uimodståelig sprødhed 100% plantebaseret opskrift Kort ingrediensliste Brugsanvisning: Til morgenmad eller som snack, hældes i en skål med mælk/plantebaseret drik eller som topping på yoghurt, skyr. Ingredienser Havregryn* 49%, ubehandlet lys rørsukker*, stykker...
Frankrig, Charbonnières-Les-Bains
...Har du nogensinde bestilt perler i din drik og tænkt: "Hmm, de smager ikke så godt i dag?" ... Aldrig. Aldrig mere. Tapioca-perler eller boba er den mest populære topping til bubble tea. Vores premium tapioca-perler er bløde og chewy, lavet præcis som du kan lide dem. De sælges i pakker med 10 poser á 50g pr. portion. De er allerede kogt, før de bliver pakket, men tilberedningen er enkel og så...
Frankrig, Le Lauzet Ubaye
... aromatisering. Vores likør, der er fremstillet ved maceration af stilke og blomster i alkohol, nydes meget kold efter måltidet. Den er også meget værdsat i søde madlavningsforberedelser (makroner, sabayon, fløde), som topping på is og i cocktailopskrifter. Et strejf af lavendellikør i hvidvin vil gøre det til en fremragende "Provençal" kir!
Frankrig, Saint Paul De Baïse
...- vitaminer, mineraler og sporstoffer til at styrke dit immunsystem og holde dig i form! De kan bruges som alle andre frø (sesam, græskar..): som topping på salte eller søde retter (salater, supper, grøntsager, pasta, frugter, desserter eller til at pifte dine morgenmüsli op!). De kan spises rå, men også ristet i et par sekunder på panden eller blendes med vand for at lave en hjemmelavet plantebaseret drik med hamp!
Frankrig, Bayonne
...Baguetten er et brød med hævning og efterhævning, med et rustikt udseende, sprød skorpe, spidset i enderne og med en generøs topping af hørfrø, sesam og valmuefrø. Et brød med en exceptionel smag, aromatisk og nærende. Rigt på fibre og en kilde til protein. Dets krumme, hvor man finder andre frø som solsikkefrø og havregryn, har en gylden tone og hele smagen af blandingen af hvedemel og ristet...
Frankrig, Pleucadeuc
...• Saucer, smør og krydderier i salte og søde portioner som IQF-frosne • Fra 5 til 25 g ANVENDELSER • Frosne færdigretter (fisk, kød, grøntsager, pandestegte retter) • Tilbehør til kød, pasta, fisk, grøntsager • Topping på kød- og fiskestykker PRODUKTFORDELE • Konstant vægt • Let dosering, kontrol over portionsomkostninger • Klar til brug • Lettere opbevaring og lagerstyring • Bevarelse af flotte mærker i varierende størrelser (grøntsager, kød) • Kontrol og konsistens af farver og teksturer FORPAKNING • Kartoner på 10 kg • Sække på 10 til 15 kg OPBEVARING • 12 til 24 måneder ved -18°C.
...\nForkæl dig selv med vores lækre og appetitvækkende marmelade med 4 gule frugter! Fremstillet udelukkende med de friskeste og saftigste frugter, er vores marmelade den perfekte kombination af naturlig sødme og robuste smagsnuancer. Uanset om du smører den på ristet brød, blander den i yoghurt eller bruger den som topping til desserter, vil vores marmelade løfte enhver ret til nye højder.\n\nVarenr.: 3 455 149 000 034"}...
Frankrig, Guer
...Den semi-automatiske volumetriske doser bruges til topping, drysning eller tilsætning af ingredienser til faste eller granulerede produkter og gør det muligt at - øge din præcision - imødekomme høje hastigheder - reducere TMS - optimere produktionsomkostningerne - opnå kortsigtet rentabilitet ROI<12 måneder Mobil, nem at bruge, integreres den perfekt til dosering på en kontinuerlig...
Frankrig, Pont-De-Labeaume
...En unik safran-specialitet baseret på økologisk rørsukker sirup. Overrask dine gæster med originale cocktails: kirs, punch... Men også med kreative desserter med safransirup som topping på kager, is, i frugtsalater... Sirup i flaske på et kvart liter (30 cl) Vægt: 300 g...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
MCR Udstyr er specialiseret i online salg af udstyr og tilbehør til professionelle inden for restaurationsbranchen. Online salg af CHR-udstyr, restaurationsudstyr, professionelt udstyr til restauranter, snacks, barer, sandwichbarer, pizzeriaer, caféer, fastfood,... I MCR Udstyrs butik kan du købe dit køleudstyr til restaurationen: fra mini bar køleskabe til køleskabe, fra ismaskiner til knust is...
Frankrig, Puyricard
... topping på en smuk pocheret frugt, på en æbletærte... Mindestholdbarhed*: 3 år Nettovægt: 370g og to formater 750g for Abricot de Provence og Jordbær. Sukkerindhold: 62% Distributionskanal: Virksomheden Confit de Provence har valgt at differentiere visse serier afhængigt af deres distributionsnetværk. Derfor vil du finde mærkerne Vergers des Alpilles samt deres variant Vergers Bio i de store og mellemstore butikker i dit område.
Frankrig, Nousty
...håndlavet konfiture i traditionel pyrenæisk stil Den anvendte sort er Abricot Rouge fra Roussillon, som er rig på vitamin A, fosfor, magnesium og beta-caroten. Klassisk til morgenmad, kan du også nyde den som topping på dine desserter, eller ved at kombinere den med en gammel Cantal! Naturlige produkter af rene frugter Vi er ivrige fortalere for en sund kost, og vores produkter er naturlige...
Frankrig, Vernosc-Les-Annonay
... række uundgåelige produkter til at sikre succes med dine forberedelser. Brugsforslag Klar til brug 100% naturlig uden aroma, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer En eksklusiv emballage for nem brug og præcis dosering En besparelse af produkt og tid med doseringshætte En forlænget holdbarhed efter åbning Den ægte smag af kastanje takket være en pose, der bevarer alle smagsnuancer Kastanjecreme til topping og fyld, eller som tilbehør til pandekager, vafler, sorbet, hytteost...
Frankrig, Fouquereuil
...Ved at vælge en pose rå mandler som snack træffer du et klogt kostvalg, der giver mange sundhedsmæssige fordele. Fordi deres indhold af mættet fedt er det laveste blandt alle nøddevarianter, kan du nyde rå mandler uden skyldfølelse som snack, som ingrediens i opskrifter eller som topping på salater og desserter. De er de eneste nødder, der danner alkalinitet, og de indeholder mere vitamin E end nogen anden nød.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...100% Økologisk vind vinegar*, koncentreret og kogt druesaft. * Produkt fra Økologisk Landbrug Uden konserveringsmidler, uden allergener Ikke pasteuriseret Bruges i dressinger, salater, rå grøntsager og marinader. Det kan også bruges til at deglacere kalvelever, som topping på desserter og frugtsalater. Dette produkt er også tilgængeligt i flasker på 25, 50 cl, cuber på 3-5-10 liter, tønder på 220 liter og i containere på 1000 liter efter bestilling.
Frankrig, Carentan
... professionelle, industrielle eller RHF. Vi fremstiller og markedsfører karamel i forskellige former og opskrifter og tilbyder professionelle Fødevareprodukter (PAI): - Flydende karamel til topping, glasur eller fyld - Karamelstykker til småkager, brød, brioche, is, trøfler…. : Klassisk opskrift, fløde fra Normandiet, saltet smør, AOP. - Termostabile karamelstykker til modstand mod bagning - Karamelpulver Vi lytter til vores kunder og kan støtte dig i dine overvejelser og udviklingsbehov.
Frankrig, Villecresnes
... typer træer. I denne ånd handler det ikke blot om at skære og beskære træet efter forgodtbefindende, men der findes metoder til et effektivt resultat. CK Espaces verts — beskærer for hele Val-de-Marne tilbyder således tjenester til beskæring og topping af træer i Créteil. Lad os nævne, at arbejdet med træer synes at være en opgave, som alle kan påtage sig, men det er en aktivitet, der kræver stor ekspertise.
Frankrig, Falaise
Som en uundgåelig aktør inden for fødevareindustrien støtter Doselec dig i dine industrielle projekter ved at bringe al sin ekspertise inden for projektledelse i fødevaresektoren. Doselec er specialist i lineære og roterende maskiner til glas, plastik, aluminium, karton, jord osv. Doselec fremstiller alle typer doseringsanordninger (debitmetrisk, volumetrisk, topping, coulis, frugtpumper, dyser, specifikke....)...
Frankrig, Obernai
CB EQUIPEMENTS designer og fremstiller maskiner og produktionslinjer til fødevareindustrien. CB EQUIPEMENTS er specialiseret i fremstillingen af følgende maskiner: afstablede maskiner i alle formater, afstablede maskiner, transportbånd, doseringsmaskiner til alle produkter (pumpbare og ikke-pumpbare), roterende maskiner, topping, ost- eller raspedistributører, indpakning, ultralydsskærere...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play