• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • topping

Resultater for

Topping - Frankrig

Frankrig
  1. MILLBAKER SAS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Millbäker er en fransk virksomhed beliggende i Champagne, der udvikler og fremstiller løsninger og ingredienser til professionelle brødbagere som førende ekspert inden for mel-, korn- og brødbranchen. Vores mål: At fremhæve smagsoplevelse, næringsmæssige værdi og teknologiske potentiale i hver ingrediens. Vi tilbyder en bred vifte af BVP-produkter: korrektiver til møllerivirksomhed, forbedringsmidler til brød, blandinger og forblandinger, tilsætningsmidler. Alle produkter udvikles på vores tekniske center, som er et innovativt laboratorium. Produkterne produceres hovedsageligt efter bestilling og efter et særligt udbud. Virksomheden skaber desuden en række diætetiske produkter og nydelsesprodukter for at foregribe fremtidens forbrugerbehov. Millbäker stiller sin knowhow og innovation til rådighed på området for spiring af korn for at kunne tilbyde et komplet udvalg af spirede kerner til surdej.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Virksomheden Sethness Roquette har siden 1880 været specialisereti fremstilling af karamel til forskellige anvendelser (flydende, pasta, pulver eller stykker) til fødevareindustrien og andre. Sethness Roquette har 4 produktionsafdelinger i verden og har derfor kunnet slå sig fast som førende på markedet for fremstilling af karamel. KARAMELFARVESTOFFER: Karamelfarvestoffer er de mest anvendte farvestoffer i fødevareindustrien. Anerkendt for deres kvalitet, karamelfarvestoffer i forskellige opløsninger kan anvendes overalt for at standardisere farven. BURNT SUGARS: Burnt sugars, flydende eller i pulverform, er karameliseret sukker, der tilføjer karamelsmag og/eller karamelfarve til fødevarer. AROMATISERET KARAMEL: Aromatiseret karamel fremstilles ved varmekontrol af fødevaresukker. I flydende eller fast form tilføjer den en mere eller mindre kraftig karamelsmag alt efter behov. Alt afhængig af tilberedningen, finder man karamel med honningsmag, traditionel eller stærk smag. KARAMELPRODUKTER: Dette omfatter en lang række karameltyper, såsom mælkekaramel, saltkaramel, vegansk katamel, karamel med lavt sukkerindhold… Disse karameltyper fås i pastaform eller som stykker og giver en unik tekstur og smag til produkterne. Der anvendes diverse ingredienser (honning, mælk, fløde, chokolade, smør, vegetabilske fedtstoffer…).