Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
... forfriskende mineralitet. MADPARINGER Server ved ca. 13°C med en grøntsagsterrine, et skaldyrsplat, en grillet rødspætte med fennikel, en and med karry eller et udvalg af oste. Region: Mâconnais Druetype: Chardonnay – Vinstokke i gennemsnit 50 år gamle...
Frankrig, Cadeilhan
...Spar tid på dine forberedelser med sort hvidløg. Vores sort hvidløg i fed indgår i mange retter og vil tilføre en unik smag til dine retter. I saucer, marinader, puréer eller i fine skiver i dine pastaretter, passer sort hvidløg godt sammen med alle typer kød, charcuteri, foie gras, fine fisk (rødspætte, havkat, havbars) og skaldyr. Det er også perfekt til at ledsage chokolade og citrusfrugter...
Frankrig, Boulogne-Sur-Mer
...V568 er en manuel skindemaskine, der er velegnet til alle typer af fint skindede fisk: fladfisk som rødspætte, stråler, blæksprutter, blæksprutter. Denne alsidige maskine kan sælges uden bord (V568 ST) eller med et bord, der er specielt designet til at skinde små fileter (V568 PF). Bordet, med sin overfladevanding, optimerer glansen og gør det muligt at opretholde den samme finish som ved...
Frankrig, Malataverne
...Rødvin til at ledsage forretterne Ved servering af en forret med charcuteri er det bedst at servere en kold rødvin for at skabe en perfekt kombination mellem de to elementer. Når du serverer en salat med dressing, skal du vælge mere tanninholdige rødvine. At servere rødvin med fisk som tun eller rødspætte giver en harmonisk smagsoplevelse, der er perfekt for smagsløgene. Servering af rødvin med...
Frankrig, Massy
...Hele rødspætte...
Frankrig, Levallois Perret
...Basilikum bruges som krydderurt for at tilføre mere smag og friskhed til dine retter, og mulighederne for at bruge det er uendelige. Brug af basilikum i madlavning: Dens citronagtige duft er lækker, når den kombineres med pasta. Den passer godt sammen med fisk som rødspætte, ansjoser og skaldyr. Den komplementerer rødt og hvidt kød som kylling, oksekød … Basilikum giver smag til tomatbaserede...
Frankrig, Thérouldeville
Siden 1982 har virksomheden CORNIC-NOVAMER specialiseret sig i sourcing af frosne fiskeprodukter. CORNIC-NOVAMER tilbyder salg af følgende arter: – Kammuslinger – Torsk – Kolja – Muslinger – Laks – Merluza – Rødspætte Virksomheden har valgt at integrere kvalitetskontrol, emballering og opbevaring for at forbedre produktkvaliteten. Produkterne er øko-certificerede og stammer fra ansvarlige og...
Frankrig, Rungis
... forarbejdningslaboratorier, en upåklagelig produktsporbarhed og de tætte bånd, den opretholder med sine leverandører og kunder. Fransk restauration: Liniebar, torsk, turbots, havtaske, rødspætte, havkat, gul og sort torsk, dorade, vild og opdrættet havbars, blæksprutte, sepia, rascasse,... Japansk restauration: Filet af albacore-tun, fed og rød, opdrættet laks fra Norge og label rouge, opdrættet dorade (Grækenland), opdrættet havbars (Grækenland), frisk og frossen blæksprutte, hvid muld,... Offentlige institutioner: leverandør af fiskeprodukter til store offentlige institutioner.
Frankrig, Loctudy
Vi er en bretonsk virksomhed, der specialiserer sig i sortering, skæring og emballering af friske produkter med høj værdi: havkat, helleflynder, gul torsk, rødbar, rødspætte, sej, dorade, havbars osv... Vi søger at udvikle vores aktivitet.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play