...Hvad er sumak? Det er et rå krydderi, der kun er malet. Det stammer fra en busk, der producerer røde klaser med små frø. Det er disse frø, der males og giver dette krydderi, som er naturligt salt, citronagtigt og eddikeagtigt. Sumak er et astringerende krydderi, hvilket betyder, at det giver en følelse af at stramme munden. Vær opmærksom på, at der i Frankrig og Europa findes træer af samme...
Frankrig, Marseille
217km
...antioxidant E300, syre-regulator E330, konserveringsmidler E202, E270. Ingredienserne kan forårsage reaktioner hos allergiske og/eller intolerante personer. Følgende allergener håndteres i produktionsanlægget: skaldyr, fisk og skaldyr. Energi: 372 kJ/89 kcal Fedt: 5 g Protein: 11 g Salt: 1,7 g FORPAKNING: Glas på 2,9 kg...
... skal bevare disse områder fra et økologisk synspunkt, men det skal også være økonomisk bæredygtigt. Det er en historie, vi føler os tæt på," forklarer repræsentanterne for saltproducenterne fra Guérande, der er kommet for at dele deres erfaringer med cambodjanerne i Kampot i en ånd af aktivt samarbejde. Hippolyte og Sreymom har skabt disse blandinger af salt og krydderier i deres laboratorium i Kampot for at lade dig opdage smagene fra Asien. Sammensætningen af det specielle Barbecue KHLA salt er klar til brug. Nettovægt: 450 gr Høstsæson: Januar - maj...
Frankrig, Malataverne
103km
...Elskere af ansjoser ved, at ansjosfileter i olivenolie tilbyder en uendelig fornøjelse og passer perfekt i mange opskrifter, hvor de bidrager med deres kraftige smag af fisk og salt. Ansjoser i olivenolie bruges næsten som et krydderi for at give en unik og lækker smag til hver opskrift, de indgår i. Forene ansjosen i olie med andre smagsnuancer Før vi taler om opskrifter, her er en liste over...
Frankrig, Renaison
137km
...Det traditionelle ægteskab mellem sellerifrø og havsalt bruges i tomatjuice eller Bloody Mary, men det har meget mere at tilbyde. Det kan pifte dine salater op (salt til den uundgåelige Caesar-salat!), dine supper, fisk eller hvorfor ikke majs (?). Det gør det muligt at reducere mængden af salt, da selleri allerede indeholder natrium.
Frankrig, Arles
189km
...Conserves Guintrand Opvarm vores Middelhavsfrita i en gryde ved lav varme og brug den som tilbehør til dit kød ved at tilsætte deres stegesaft. Den kan også serveres varm i en omelet eller med dine stegte eller grillede fisk. Kold som forret for at starte et sommermåltid. Den kan også bruges til at lave lækre butterdejfyldte tærter kaldet "coka". Ingredienser tomater (61%), grønne og røde peberfrugter (25%), løg (7%), solsikkeolie, modificeret majsstivelse, olivenolie (1%), sukker, salt, krydderurter, krydderier.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
129km
...Ingredienser: - Sennepsfrø * - Eddike * - Uraffineret salt - 2,5 % Espelette-peberpulver - Vand - *Produkter fra økologisk landbrug Brugsanvisning: Denne sennep med Espelette-peber er ideel til at give smag til saucer og vinaigretter. Den vil perfekt krydre kød og fisk. Pensl den på dine grillretter, stege og lammekølle for at bevare deres saftighed. Dette produkt fås også i glas på 100 g & 200 g.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play