Frankrig, Laissac
... håndlavet pølse, langt fra industrielle pølser. I en fint skåret version på 900g, er det Chaudron de Saucisson. Takket være sin vakuumforsegling vil Chaudron de Saucisson være ideel til at forberede en stor eller flere charcuteri-plader på et øjeblik! DLC: 90 dage Vægt: 900g Oprindelse: Laissac, Aveyron...
Frankrig, Sarrola-Carcopino
Selskabet Salaisons Joseph Pantaloni, producent af håndværkscharcuteri nær Ajaccio, sikrer salg i store mængder til professionelle samt direkte salg til private. Som producent af korsiske produkter fremhæver Salaisons Joseph Pantaloni de håndværksmæssige produkter fra regionen. Salaisons Joseph Pantaloni producerer kvalitetscharcuteri og korsiske pølser, udelukkende baseret på fransk kød og i ove...
Frankrig, Rungis Cedex
...BUISSON er engrosforhandler af delikatesser og pølser. Fine delikatesser Delikatesser Belgien Delikatesser Korsika Delikatesser Spanien Delikatesser Frankrig Delikatesser Italien Delikatesser Schweiz...
Frankrig, Carquefou
...Fersk emballeret rayon: - Chipolatas naturel X6 - Chipolatas 2X2 Skærbar - Pølser X4 - Røgpølser X2 - Frankfurtpølser X4 - Pølser 2X1 Skærbar - Hvidpølse X2 - Sortpølse X2 - Baconterninger naturel - Røgbaconterninger - Skinkeskiver med ben X3 - Røget skinke til grill X2 skiver - Stegt steg skive - Vendée skinke X4 skiver - Leverpostej skive - Landpostej skive - Postej i dej X2 - Hovedpostej skive...
Frankrig, Auros
...chorizo i naturlige tarme med sin blomst, perchespølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flad. Vi fremstiller også kogt charcuteri: hjemmelavet hvidløgspølse, baskisk paté med Espelette-peber, vores berømte bedstemorpaté (med cognac, fløde og små svampe), kogt skinke, boudin med béarnais-kød, galabar-boudin og boudin brasse med kød, samt terrine af svinefødder. Derudover producerer vi marinerede kød til grillning som vores berømte grillskinke à la Lomo og friske pølser.
Frankrig, Ploufragan
...De bestræbelser, der er gjort af produktionen, har ført til udarbejdelsen af specifikationer til forarbejdning af både kogte og friske pølser: pølsemageri, landpâté og skinke. Flere anerkendte virksomheder med ekspertise er en del af Fermiers d’Argoat: BIGARD i Quimperlé (29), TALLEC i Bannalec (29), Jean Stalaven i Hillion (22), Maîtres Jacques i Rennes (35), Charcuterie du Blavet i Kervignac (56), ABC Industries i Peyrolles-en-Provence (13), Bigard Agen (47), Bigard Rognognas (13) og Herta i Illkirch (67).
Matchende produkter
Charcuteri
Charcuteri
Andre produkter
ÆG
ÆG
Frankrig, Marseille
...Italiensk charcuteri AOP: speck, coppa, skinke San Daniele Engros charcuteri til professionelle og industrielle. Vores italienske sortiment omfatter flere specialiteter fra det italienske køkken, såsom Coppa, Speck og den berømte Skinke San Daniele. For at kunne distribuere de bedste produkter fra italiensk charcuteri vælger vi certificerede producenter. Kvaliteten af italiensk charcuteri...
Frankrig, LA ROCHETTE
...Vi fremstiller med stor respekt for traditionen for gammeldags pølser og tørrede pølser: naturligt tarmskind, frisk kød, uden farvestoffer, glutenfri og uden tilsatte nitritter.
Frankrig, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt af at tilbyde sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med særlig opmærksomhed på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi er opmærksomme på kvaliteten af vores ingredienser og arbejder sammen med lokale producenter for at tilbyde dig det bedste. Vi eksporterer vores produkter til Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikk...
Frankrig, Pessac
...Pølser, salami, lonza, fårehamburger, geddeham, lokale specialiteter, guanciale, pancetta, rå ham, coppa, Desulo-ham, vildsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Frankrig, La Fouillade
Vi er stolte af at være producenter af økologiske landbrugsprodukter, herunder svinekød og øl. Alle vores svin opdrættes i overensstemmelse med disse standarder og får en kost bestående udelukkende af certificerede økologiske korn fra vores egen gård. Deres velfærd er i centrum for vores bekymringer, og de lever i komfortable faciliteter med halm som strøelse, samtidig med at de har adgang til ude...
Frankrig, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrig, Spanien eller Italien tilbyder Le Delas et bredt udvalg af charcuteri: fra den berømte hele Pata Negra til klar-til-brug skiver af skinke, for ikke at nævne terriner, pølser og andre kogte eller røgede kødprodukter...
Alandaluzza.fr er en halal grossist, der tilbyder et udvalg af premium håndlavet halal charcuteri fremstillet i Andalusien til professionelle inden for fødevarebranchen: hoteller, restauranter, pizzeriaer, catering, halal slagterforretninger, halal delikatesseforretninger... Vores udvalg af halal charcuteri i engros består blandt andet af: - halal pølse af oksekød og lam - halal chorizo af oksek...
Frankrig, Saint-Etienne
Frankrig, Dijon
Beliggende i Maison Diocésaine de Dijon på 9 bis Boulevard Voltaire, åbner Boutique Ciel et Terre sine døre i marts 2021 for at tilbyde religiøse bøger, produkter fra monastiske traditioner samt religiøse genstande til dijonnaiserne og deres naboer. Vi arbejder sammen med klostre og abbedier i hele Frankrig. I dag samarbejder vi med næsten 40 forskellige religiøse institutioner for at støtte deres...
Frankrig, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er en virksomhed, der specialiserer sig i håndlavede regionale fødevarer. DROSERA GOURMANDE producerer derfor mange fødevarer baseret på and, såsom foie gras, blokke af foie gras, mousse af foie gras, gæs, confit, andebryst osv. Virksomheden tilbyder også tripoux, pølser, patéer, fritoner, cassoulet, galantiner, terriner til aperitif og vildtterriner.
Frankrig, Marseille
...mælk, fløde...), - Pølser og charcuteri, - Bagværk og morgenmadsprodukter, - Halal produkter, - Dagligvarer, - Fisk og skaldyr, - Frosne varer. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevarer. SOMEXPORT er din eksportpartner. Faktisk hjælper vi dig med at opdage de bedste produkter fra hver region i verden, der opfylder dine behov og dine kunders krav. I mere end 20 år har vi rejst...
Frankrig, Perpignan
...n°1 i salget i charcuteri-afdelingerne i de butikker, vi leverer til, vores produkter er katalanske specialiteter fremstillet i Garrotxa-dalen i det spanske Catalonien. Aromatiserede eller naturlige fuets, aromatiserede eller naturlige pølser, mild eller stærk chorizo, skinke nødder, 1/4, 1/2 eller hele benfri serrano, stort udvalg af vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo osv. ... vores sortiment har i 10 år glædet de tusindvis af turister, der kommer på ferie i vores region.
Frankrig, Barbentane
Vi har været producent af håndværkscharcuteri i 7 generationer. Vores charcuteri fremstilles håndværksmæssigt hver uge for at sikre friskheden af vores produkter. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer, vil det tilbyde smagene fra vores region. Tørret charcuteri: okse-salami, rullet bryst.....osv. Kogt charcuteri: hovedpølse, andouillettes, caillettes osv. Vores grillretter: andouillettes, små pølser (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play