...Koldpresset chokolade sæbe i skiver er naturlig og opfylder kravene i Bio Earth Durable-charteret. Den er koldpresset og beriget med kakaosmør og kokosnøddeolie, komælk fra Perche, rapsolie og kakaopulver. Kold saponifikation gør det muligt at fremstille sæber beriget med værdifulde olier, duftet med æteriske olier og suppleret med mange naturlige tilsætningsstoffer med utallige fordele. Her er...
...Le Metton, skummet mælk, bruges primært til at fremstille cancoillotte, en ost lavet af komælk. Med sin erfaring inden for fødevareindustrien har TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES udviklet en fuldautomatisk Metton-mølle, der integrerer alle faser af design, produktion, udvikling og industrialisering. Denne nyeste generation af Metton-møllen, der styres via en central, fuldautomatisk enhed...
...Vores presseposer til Filtre Berge er udviklet i samarbejde med mange mejerier. Vores presseposer til Filtre Berge muliggør adskillelse af ostemasse og valle. De sikrer en jævn dræning af ostemassen, uanset om det er gedemælk, komælk eller fåremælk. Meget nemme at bruge, stor kapacitet, tilpasset sæsonvariationer, stor kontrol over tørstofindholdet. Egenskaber: Kædetråde 100% polyester: spundet...
Frankrig, Paris
...Opdag vores ostestænger, der er specielt designet til hunde, en godbid der kombinerer fornøjelse og holdbarhed. Vores ost er lavet af komælk, valgt for sin kvalitet og tilgængelighed, hvilket gør det muligt at producere disse lækkerier i større skala og til en overkommelig pris. Disse tyggegodbidder er ideelle til alle hunde, uanset størrelse eller race. De fås i fem forskellige størrelser: S, M...
Frankrig, Marseille
... dybfrosne (med en holdbarhed på 12 måneder). ingredienser Hel komælk, fløde, salt, løbe. Uden konserveringsmidler. Fremragende med tomat og ekstra jomfruolivenolie, med friske trøfler, med pølser eller med forskellige kombinationer i tilberedningen af varme retter.
Frankrig, Cournon D'auvergne
...Gulerødder*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (pastauriseret komælk) (14%), salt, mælkesyrebakterier og modningskulturer), solsikkeolie*, løg*, salt, rismel*, æblecidereddike*, sort peber* *Ingredienser fra Økologisk Landbrug - Allergener Brugsanvisning Ideel til at smøre på skiver af frisk brød, til at ledsage grøntsagsstænger eller grissini. Du kan også tilføje andre ingredienser til dine smørrebrød...
Frankrig, Roubia
...silkeagtig, let noter af solbær, generøse noter af kirsebær, generøse noter af røde frugter, elegante tanniner, fine tanniner, rund, struktureret krop, god intensitet, lang eftersmag. Mad & vin kombinationer Grillet rødt kød, Hvidt kød, Fjerkræ, Fjerkræ, Komælk oste Serveringstemperatur: 16° - 18° Farve: Rød Druetype: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Frankrig, Saint-Etienne
...Blåskimmelost lavet af pasteuriseret komælk, dens dej er hvid, glat med åbninger og skimmelsvampe. Dens tekstur er fin og smeltende, fast, ikke klæbrig. Dens skarpe smag, typisk for blå ost, vil fremhæve smagen af dine retter; pizza, salater, saucer eller som fyld.
Frankrig, Hélette
... konserveringsmidler, og med naturlige skorper: fåreost AOP Ossau-Iraty med 12 måneders modning, fåreost AOP Ossau-Iraty med 12 måneders modning på træplade, fåreost AOP Ossau-Iraty af rå mælk med 5 til 6 måneders modning, fåreost AOP Ossau-Iraty med 4 måneders modning, Petit Agour rå mælk ost gnubbet med chili, baskisk komælk ost, komælk-fåreost, mursten af fåreost, fåreost med Espelette chili, gede-fåreost, fåreost AOP Ossau-Iraty af rå mælk gnubbet med Espelette chili, gedeost. Maison Agour tilbyder hele oste, halv oste, i portioner, skåret i skiver.
Frankrig, Maulevrier
Eleveur og mælkeproducent i økologi siden 1979 i nærheden af Cholet, Bernard Gaborit er i dag mælkesamler i departementerne Vendée, Deux Sèvres og Maine et Loire. Han producerer yoghurt, mejeridesser, smør (rå), fløde (rå og pasteuriseret), hytteost og modnede oste. Alt sammen lavet af Jersiaise-mælk, en smuk lille ko, der, som navnet antyder, stammer fra de Engelske Kanaløer, samt gedemælk. Producent af naturel yoghurt lavet af fuldfed komælk. Producent af rå komælk fra Jersiaise. Producent af naturel yoghurt lavet af gedemælk.
Frankrig, Montmorot
... Oprindelsesbetegnelse AOC. Morbier med Kontrolleret Oprindelsesbetegnelse AOC. Franske hårde oste Comté AOP eller AOC. Vores oste lavet af komælk er franske oste af halvfast og hård konsistens. Vi markedsfører og eksporterer vores pressede oste, revet ost...
... komælk. Producent af oste lavet af gedemælk: mini ged fra lokalområdet, crottin de chèvre... Producent af oste lavet af fåremælk: fåremælk formet... Producent af crottins de Chavignol... Fransk producent af dessertcremer. Producent af mælkekonfekt med salt fra Guérande;...
Frankrig, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Producent af oste. Den familieejede virksomhed Chavegrand indsamler sin mælk fra 135 lokale mælkeproducenter af komælk og 20 producenter af gedemælk. Den er specialiseret i fremstilling af bløde oste som camembert, coulommiers og brie. Vi arbejder primært for detailhandelsmærker og producerer mere end 8000 tons ost om året. Vi tilpasser vores produktion til dine behov med hensyn til...
Frankrig, MACAYE
I over 30 år har ONETIK været en osteproducent beliggende i Baskerlandet. ONETIK indsamler mælk fra mere end 150 fåreproducenter og 200 kvægproducenter i Pyrenæerne, hvilket i alt udgør over 33 millioner liter mælk, som bliver forvandlet til autentiske oste. ONETIK producerer og markedsfører et bredt udvalg af oste, herunder oste lavet af fåremælk, komælk og gedemælk samt blandingsmælk. Osteproducenten tilbyder også oste med presset, ikke-kogt dej, formet i forskellige formater, med forskellige smagsvarianter og modningsmetoder.
Frankrig, Lezat Sur Leze
Biochamps er en uafhængig håndværksvirksomhed, der ikke tilhører nogen industriel gruppe, beliggende i Lézat i Ariège mellem Toulouse og Pyrenæerne. De tilbyder et komplet udvalg af friske produkter baseret på komælk, fåremælk og soja. Siden 1987 har Biochamps været forarbejder af varer, der udelukkende stammer fra økologisk landbrug: der er ingen sameksistens af økologiske og ikke-økologiske råvarer i deres produktionsproces.
Frankrig, Bardos
Beliggende i Baskerlandet producerer virksomheden BASTIDARRA håndlavede yoghurter. Den fremstiller et komplet udvalg af yoghurter, herunder pasteuriserede eller piskede komælk-yoghurter, pasteuriserede fåremælk-yoghurter og fåremælk-curd. Fåremælk-curd er en typisk frisk ost fra Baskerlandet. Vores køer er Prim’Holstein. Vores får er Manex med rød hoved, en lokal race fra Baskerlandet. Vi...
Frankrig, Cambrai
...Komælk, Fåremælk eller Bubalmælk. Valget af dine pressede oste, blomsterkrymmeloste, blåskimmeloste, børstede oste og mange andre. Vi ser frem til at dele vores passion med dig. Vores forpligtelser Vi udvælger hver dag de bedste produkter fra vores landmænd og leverandører, der har en striks kravspecifikation og respekterer dyrene. Sund, velsmagende, vi stræber efter at levere det bedste til...
Frankrig, Montayral
...LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE er et mejeri, der specialiserer sig i produktionen af oste lavet af gedemælk, fåremælk og komælk, der er mærket "økologisk landbrug". Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter: tomme, loger, crottins, cabécous, camemberts, mursten, friske oste... Mejeriet anvender metoder fra gamle mesterosteproducenter, der er kendt for at producere produkter af fremragende kvalitet. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE sælger sine produkter i store regionale supermarkeder, specialbutikker og i den høje gastronomi i Frankrig og i udlandet.
Producent af creusois oste. Producent af traditionelle komælk oste. Producent af ost lavet af termiseret mælk fra Limousin. Producent af ost lavet af råmælk fra Limousin. Creusois oste lavet af termiseret komælk. Producent af oste fra Limousin: Limouson med traditionel modning, Limouson i ren tradition. Producent af limousinske oste formet med skefuld. Producent af smeltet ost til pomfritter med camembert.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play