...ORIGIN Tør Hvidvin La Misaine Blanc Sec er blevet specielt udvalgt af vores ønologer for at tilbyde dig afbalancerede, autentiske og dejlige vine, perfekte til at ledsage hverdagsretter. VINIFIKATION Traditionel i rustfrie ståltanke. DRUESORT Airen SMAGSNOTER Smuk lys gul farve med grønne refleksioner. Aromer af citrusfrugter i næsen. Livlig og let syrlig på ganen. MADPARING Nydes med skaldyr, grillet fisk eller cremede oste. Serveres ved 9°C (48°F).
... familie kaldet "giftig sumak": denne er giftig! Anvendelse: Vi anbefaler at bruge sumak som et krydderi. Vi anbefaler derfor ikke at koge det, så det kan bevare alle sine egenskaber og sin smag. Sumak bruges som et blommesalt drysset over en ret. Du kan derfor tilsætte det til grillet kød, fisk eller ristede grøntsager. Du kan også drysse dette krydderi over mange retter. Sæk: 10Kg...
Frankrig, Guérande
...Sæt ild til dine tallerkener og væk dine smagsløg med denne lækre blanding af salt og krydderier, der er specielt designet til grill og barbecue. Forstærk smagen af dine grillretter med Sel Gris Chili Barbecue. Denne velafbalancerede blanding af cayennepeber, paprika, tomater, oregano og spidskommen vil fremhæve den kraftfulde smag af grillet rødt kød og give dine hvide kødretter og fisk et mexicansk præg. Traditionelt brugt til: Som drys: grill, steg, grillet kylling. SKU:SGCBBQ250...
Frankrig, Mandelieu
Frankrig, Ascain
...Le SAGARNO (litterært æblevin) af Txopinondo er en gæret drik baseret på æble, lagret på bundfald i tønde i minimum 6 måneder. Forfriskende og frugtagtig, skal nydes godt kold (ca. 12°C) sammen med grillet fisk eller kød. Vi producerer det efter en gammeldags håndværksmetode med æbler fra lokalområdet og andre steder. DE VIGTIGSTE PUNKTER Egenskaber Gæret drik baseret på æble. 100 % ren...
Frankrig, Boulogne-Billancourt
... bouquet af citrongræs, citrusbark og passionsfrugt. I munden afslører den en delikat struktur af modne frugter understøttet af en livlig mineralitet. Dens friskhed gør den ideel til at ledsage grillet fisk, skaldyr eller en blandet salat.
Frankrig, Saint-Vérand
... Blancs er en ideel ledsager til aperitiffer eller simpelthen grillet fisk. simpelthen grillet fisk eller stegt kalv med oliven. Aromer & Smage : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farve med fine bobler. med noter af citrusfrugter. Citron og lime dominerer og bringer en dejlig friskhed til ganen. friskhed på ganen. Den mineralitet, der leveres af druesorterne plantet i ler-kalkjord, giver denne vin en solid kompleksitet, der vil appellere til dem, der kan lide at opdage nye ting.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... nydelsesfulde flaske fra Côte Chalonnaise, som vil passe perfekt til skaldyr, grillet fisk og hvide kødretter. Indhold: 75cl Type: Hvidvin Druetype: 100% Chardonnay AOC: Mercurey Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2030 Serveringstemperatur: 11-13°C...
Frankrig, Auxerre
...Næse: Kraften og friskheden fra Colombard kombineret med den aromatiske, lækre Sauvignon. Blomsteragtige noter og eksotiske frugter. Smag: En smag, der både er forfriskende og frugtagtig. Ideel som aperitif, den passer let til hele måltidet: skaldyr, grillet fisk, fjerkræ, sommerretter, fiskerillettes, eksotisk mad eller oste. Mængderabat afhængig af volumen: 120/300/600 flasker Serveringstemperatur: 8° Årgang: 2021 Druetype: Colombard Dyrkning: Økologisk Reference: Côtes de Gascogne...
Frankrig, Parnac
...Delikatesse og friskhed af frugten. En kjole af en rose, der stræber efter lilla billeder, som udtrykker en blanding af friskheden fra røde frugter, blødheden fra æble og pære samt syrligheden fra ribs i en fed og rund kontekst. Servering: frisk, 8 -10°C. Anbefalet ret: Som en aperitif med snacks, grillet kød, fisk, asiatisk køkken. Ideel om sommeren med salater af frugter og sæsonens grøntsager.
Frankrig, Grigny
...Den traditionelle hollandaise sauce er en varm emulsion af smør, æggeblommer og citron, og kan ledsage fisk, grøntsager og endda grillet kød. Lækkert med rødspættefileter, laks, torsk, muslinger, salsify, broccoli, blomkål, asparges, nye kartofler, kammuslinger osv. Også lækkert som garniture med en bouché à la reine.
Frankrig, Lys Haut Layon
...En hvidvin 100% Sauvignon, 100% sanser og 100% fornøjelser, det er det, der bedst opsummerer denne enkelttraubevin. Med 10 timers skindmaceration er denne vin en eksplosion af aromaer både i næsen og i munden, hvor dens smukke volumen kun overgås af dens friskhed og syrlige noter i finalen. Som aperitif står den alene, men den er den ideelle ledsager til skaldyr, østers og grillet fisk. Ren lykke at dele.
Frankrig, Saint Ouen L'aumône
...Du vil elske dine cocktails lavet med passionsfrugt! Passionsfrugten, også kaldet grenadilla, er en lille tropisk bær på størrelse med et æg. Dens aromatiske kød indeholder mange små sorte frø, som er en meget god kilde til kostfibre. Nyd den i en salat med papaya, mango og ananas. Den passer også godt sammen med marcipan i en velkendt dessert, pavlova. I en salt version passer den ideelt til grillet fisk.
Frankrig, Levallois Perret
...Nigelle er et meget lille frø med en intens sort farve og uden duft. Anvendelser af nigellefrø i madlavning: Nigellefrøene drysses hele eller knuste over retten ved afslutningen af tilberedningen for at fremhæve smagen af bagte grøntsager, fisk, grillet kød eller ris. De er også perfekte til at forfine kolde saucer som mayonnaise eller en yoghurtsauce. Fordele ved nigellefrø: Fordøjelsesfremmende, carminativ, antispasmodisk, anthelmintisk…...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Saint Cannat
...VINIFIKATION Direkte presning og gæring med temperaturkontrol – omrøring af gæren i slutningen af gæringen. SMAGNING Lys gul farve med grønne nuancer. I munden finder man aromaer af citrusfrugter (citron, pomelo) og dufte af planter (buksbom, jasmin). Perfekt som aperitif, til salater eller grillet fisk. Denne vin serveres ideelt mellem 8°C og 10°C.
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: En blanding af velsmagende krydderier, der kan bruges på alle slags fisk og til alle tilberedningsmetoder. Kan anvendes i marinader, i saucer eller som drys på grillet fisk. FORDELE Fremragende kilde til protein, rig på mineraler og vitamin D, fisken får mere smag og aroma med krydderiblandingen, som hver især bidrager med sine specifikke fordele.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Brune sennepsfrø - Alkoholeddike - Havsalt - 20 % urter (basilikum, timian, rosmarin, merian, kørvel) - Vand Brugsanvisning: Går rigtig godt sammen med grillet kød og fisk. Pensl det på dine grillretter, stege og lammekølle for at bevare deres saftighed. Dette produkt fås også i en 100 g krukke.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play