Frankrig, Avignon
...Den grønne økologiske tomat, med det latinske navn Solanum Lycopersicum, tilhører familien Solanaceae. FRDP etablerer landbrugssektorer for sine tomater dyrket i friluft. De grønne økologiske tomater er røde tomater, der høstes før de er modne. Ved modtagelsen på fabrikken bliver de grønne tomater vasket, skåret og derefter IQF-frosset. Grøn tomat fra økologisk landbrug: 100% Total energi: 23 Kcal 95 kJ Kostfibre: 1,1 g Proteiner: 1,2 g Salt: Spor...
Frankrig, Trebedan
... frugttræer.\n50 g i plantehullet til tomater.\n100 g/m² ved opstart af nye græsplæner (fremmer rodvækst).\n100 g til vedligeholdelse af græsplæner.\nKnust horn spredes helst på fugtig jord: skrab for at inkorporere det godt i jorden.\nDirekte anvendelse ved såning uden risiko for rødderne og de unge planter.\nEn koncentration af kvælstof til alle planter og buske, der mangler.\nSammensætning:\nKvælstof (N): 14 %\nFosfor (P2O5): 0 %\nKalium (K2O): 0 %\n\nVÆGT: ND\nDIMENSIONER: ND\nVÆGT: 20 kg, 10 kg, 25 kg, 3 kg, 5 kg"}...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Grønne og sorte olivenpaté med tomater. Ingredienser: Grønne og sorte oliven 54%, tomatpulpe 27%, olivenolie og dobbelt koncentreret tomat 8%, kapers, løg, basilikum, ansjoscreme, salt. Anvendelse: Denne tapenade kan bruges med pasta, pizza eller som tilbehør til grøntsager, inkorporeret i en sauce, eller som tilbehør til grøntsager, fisk eller hvide kødretter. Blandet med en vinaigrette er det en original og innovativ måde at tilføje tilbehør til en salat. Glasbeholder 180g...
Frankrig, Tilloy Lez Cambrai
... sæt af 12 frø til gamle tomater, der skal sås. Det inkluderer nemlig de bedste sorter af gamle tomater. Fra "oksehjerte" til snacktomater og "krimsort", har du alt, hvad du behøver for at forkæle dig selv hele sommeren! Hvis du ikke har grønne fingre, så fortvivl ikke! Den 24-siders guide, der følger med denne pakke, vil guide dig gennem hele processen fra såning til plantning.
Frankrig, Biguglia
...Næringsværdier pr. 100 g energi (kcal) = 103.2 energi (Kj) = 437.9 fedt (g) = 0.1 / heraf mættede fedtsyrer (g) = 0 gl carbohydrates (g) = 24.3 / heraf sukker (g) = 20.4 protein (g) = 0.7 / salt (g) = 1.1 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Grønne korsikanske tomater 52%, sukker, hvid eddike, gammeldags sennep 12%, vand, salt, hvidløg Nettovægt: 30 cl Oprindelse: Korsika fortykningsmiddel: xanthangummi...
Frankrig, Mietesheim
...Denne smørepaste lavet af grønne og sorte oliven er en klassiker i det sydlige køkken. Den bruges i pastaretter, som base til bruschetta eller vinaigrette, nydes blot på et stykke brød, eller til at krydre dine supper og grøntsager. Ingredienserne er økologiske og behandles koldt for at sikre en autentisk smag. 100% vegansk, denne olivenpesto indeholder ikke ost eller andre animalske produkter. Grønne oliven* (43%), solsikkeolie*, soltørrede tomater*, sorte oliven* (7%), hvidløg*, havsalt, olivenolie*, chili*, eddike*. *: Økologiske produkter...
Frankrig, Arles
...Conserves Guintrand Opvarm vores Ratatouille i en gryde over lav varme og tilsæt den til dine tilberedte kødretter ved at inkorporere deres stegesaft. Kold eller let afkølet vil den være en fryd at starte et måltid med, dryppet med lidt olivenolie. Og hvis du har noget tilbage, så knæk 2 eller 3 æg, pisk dem og lav en lækker omelet. Ingredienser: tomater (40%), auberginer (18%), courgetter (18%), grønne og røde peberfrugter (8%), løg (6%), solsikkeolie, olivenolie (1%), sukker, salt, modificeret majsstivelse, krydderurter (herunder selleri), krydderier, syre (citronsyre E330).
Frankrig, Mandelieu
...Pestoen rød, der stammer fra Sicilien, kendetegnes ved sin farve, som er et tegn på tilstedeværelsen af tørrede tomater i sin sammensætning. Traditionelt ledsager rød pesto eller pesto rosso pasta (selvfølgelig!), men ikke kun. Den er ideel til dine aperitif-toast, bruschetta, i quiches og tærter samt som tilbehør til varme retter. Opdag også den grønne pesto. Nettovægt: 0,180 KG Kapacitet: 0,180 KG...
Frankrig, Castets
... håndværkskonserves er garanteret uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer eller smagsforstærkere. Vi modtager vores friske produkter og fremmer kortslutninger så meget som muligt ved at vælge vores råvarer fra lokale producenter, gode små grøntsager (tomater, grønne bønner, hvide bønner, ærter...), godt kød (svin, and...), fremragende fisk fra auktionen i Saint Jean de Luz eller Adour (chipirones, hvid tun, lamproie...). Alle vores konserves er forberedt og tilberedt hos os, i vores 600m2 værksted i overensstemmelse med CEE og HACCP standarder, af vores team af tre kokke.
Frankrig, Saint-Pol De Léon
... forbrugeren for at tilbyde produkter af høj kvalitet. De vigtigste grøntsager, vi arbejder med, er: gulerødder, blomkål, grønne kål, hvide kål, røde kål, broccoli, porrer, kartofler, persille, pastinakker, selleri, romanesco-kål, gryderet, artiskokker og tomater. De "grønne" grøntsager (blomkål, porrer, persille...) købes emballeret på paller, men de bliver ofte videresolgt efter ændring af emballage eller...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play