Frankrig, Warmeriville
...)","DLC en moyenne:486 jours":"Mindestholdbarhed:486 dage","Fruits (mûres, framboises, myrtilles, fraises), sucre, sucre roux de cannes, jus de citrons concentré et, éventuellement, gélifiant : pectine de fruits":"Frugter (brombær, hindbær, blåbær, jordbær), sukker, rørsukker, koncentreret citronsaft og eventuelt geleringsmiddel: frugtpektin","Mots clés:bonne-maman":"Nøgleord:bonne-maman","Pays d’origine:FRANCE":"Oprindelsesland:FRANKRIG","Cellule 0g / 100g":"Kulhydrater 0g / 100g","Matières grasses 0,1g / 100g":"Fedt 0,1g / 100g"}...
Frankrig, Domjean
...Glaçage pur frugt baseret på passionspuré. Geleret med frugtpektin. Fordele: Glans og stabil tekstur ved fryse- og optøningsprocesser. Til kager, mousser, bavarois og is. Anvendelser: Klar til brug, smelt ved 45° / 50°C i vandbad. Hæld over den frosne kage (uden frost) eller glat ud med et enkelt bevægelse af paletten. Opbevaring: I sin originale, godt lukkede emballage, beskyttet mod lys, varme og fugt (mellem 4° og 20° C). Følsom over for stærke lugte. Skal anvendes inden for 3 uger efter åbning.
Frankrig, Saint-Fraimbault
...Frugten af et trepartssamarbejde mellem kokken Hubert Nobis og marmelademageren André Guépratte, lad dig føre med af den perfekte alliance mellem lækkerhed og originalitet, som vores høkonserves tilbyder. Under udseendet af en gelé er den fremstillet af en infusion af hø, til hvilken der tilsættes krystalsukker, 1 % frugtpektin og 0,5 % koncentreret økologisk citron. Dette originale og...
Frankrig, Vallieres
...Ekstra kogt marmelade i kobbergryde, lavet af økologisk frugt, økologisk rørsukker, økologisk citronsaft, frugtpektin og ascorbinsyre (vitamin C). Vi producerer et bredt udvalg af marmelader ved at følge en traditionel fremstillingsmetode med enkle ingredienser og langsom kogning.
Frankrig, Paris
...Abrikos (80%)*, Rørsukker*, Syre: Koncentreret citronsaft*, Geleringsmiddel: frugtpektin. Mindestholdbarhed: fremstillingsdato +2 år Nettovægt: 420g Bruttovægt: 674g Frugtindhold: 80g Sukkerindhold: 33g * Produkter fra økologisk landbrug. Råvarer fra EU og ikke-EU landbrug. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Frankrig, Auterive
... Sammensætning: Banan, kokosjuice, passionsfrugt, sukker, citronsaft, frugtpektin. Samlet frugtkoncentration: 60% Smagsanbefalinger: På brød, Yoghurt, Kager, Pandekager, Hytteost Opbevaring: To år før åbning. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play