...Jeg kan PET
Vægt sukker 100 gram.
Mulig anvendelse: flødeskum, yoghurt, marcipan, makroner, skumfiduser, slikpinde, isterninger, is på vand....
Sammensætning: sukker, aroma cremebrulée, naturlig farve brun og gul (E150c og E100)
Der kan være spor af æg, mælk, sennep, jordnødder, bløddyr og skaldyr, fisk, sesamfrø og soja...
Baseret i Grasse, verdens hovedstad for aromaer og dufte, er Sélectarôme producent af fødevarearomaer i over 30 år.
Vi tilbyder mere end 3000 referencer af aromaer i flydende eller pulverform, og vi har også udviklet en række økologisk certificerede aromaer.
Vi tilbyder desuden en række aromaer, der er specielt designet til e-væsker til elektroniske cigaretter i overensstemmelse med gældende lovgi...
Velkommen til DISTRAZUR, din grossist inden for delikatesser. I over 25 år har vi betjent den traditionelle handel med et konstant fokus på at levere kvalitetsprodukter, der er tilpasset vores kunder og adskilt fra de store distributionskanaler. Vores mærke, Les Saveurs du Clavon, tiltrækker de mest kræsne gourmeter. Det er let genkendeligt og garanterer et udvalg af velsmagende, fine og delikate ...
...Vores premium Gourmet Pompona vanilje omslutter dine sanser med sin fortryllende blomsterbuket, et strejf af frugt og en forførende chokoladefinish. De fyldige og duftende bælg er enhver konditors drøm, der tilfører lækkerier som crèmebrûlée, is og æggecremer en uovertruffen kompleksitet og karakter. Med en glat og tyk tekstur samt en robust vaniljeessens bringer Pompona vanilje elegance til den...
...Lad dig fordybe i rigdommen af røde frugter, blandet med de sprudlende noter af citron og neroli. Et saftigt hjerte af jordbær og hindbær fører dig mod en cremet afslutning af vanilje og crèmebrûlée.
Olfaktiv Familie: Frugtagtig
Topnoter: Citron, neroli
Hjerte noter: Jordbær, hindbær...
...Kvaliteten af Courvoisier cognacs er anerkendt verden over og belønnes regelmæssigt ved forskellige internationale spirituskonkurrencer (IWSR, San Francisco Spirits Competition…)
Iris
Duften af iris, karakteristisk for omhyggeligt udvalgte cognacs, forstærkes af lagringen i vores fugtige kældre ved bredden af Charente og under den varme sol i Cognac.
Cremebrûlée
Brændingen af indersiden af vores...
...Farve: Mahogni med kobberglimt
Næse: En buket, der harmonisk kombinerer fine noter af tørrede blomster, iris og lilac med varmen fra kandiseret frugt, marmelade og crèmebrûlée. En krydret sødme, der afslører træagtige aromaer af ristet eg og cigaræske.
Smag: En bemærkelsesværdig intensitet og aromatisk kompleksitet for en gourmet Cognac, en fløjlsblød tekstur og en overraskende amplitude.
Smagsalder: omkring 15 år
Smagsforslag: Ren som en digestif (mellem 20 ° og 25 °), i harmoni med chokolade desserter eller med en god cigar.
...Le spiritueux : Denne fantastiske bourbon fra Kentucky er produceret af den mest medaljevindende destilleri i branchen: Buffalo Trace. Bestående af en blanding af spiritus, der har lagret i minimum 10 år på fade, tilbyder denne smukke flaske en lækker og generøs profil samt en struktureret smag. Aromaer af vanilje, karamel, kokos, crèmebrûlée, krydderier (muskatnød, peber) samt dejlige...
... køkkenet er rosmarin en ven af kød og fjerkræ. Det giver en vidunderlig smag til lam, saucer og bouilloner. Det tilføjer et strejf af originalitet til crèmebrûlée eller vanilje-flan, puddinge eller abrikosmarmelade.