Frankrig, Villegouge
...° clarifié S/25 Kg Jus koncentreret citron pulpeux 45° ØKOLOGISK J/25 Kg Jus simpel citron J/20 Kg Lanière d'écorce citron (40x5x5mm) C/10 Kg Pulpe citron jaune Bte 4,6 Kg Purée Citron med pulpe (*) Aseptisk C/6x1 Kg Rondelle citron C/5 Kg Semoule d'écorce citron C/5 Kg Semoule d'écorce citron C/7 Kg Zeste julienne citron C/5 Kg...
... kraftige citronaromaer. Anvendelse: Hvide citroner er tørrede frugter, der kan være: - revet eller blendet: i pulverform vil de give smag til en fiske-ret eller en sauce. - brækket i stykker og tilføjet direkte til dine forberedelser. - infunderet i kød i saft eller sauce som kylling eller kalv. For dette kan du lave huller i frugten med spidsen af en kniv eller en nål. Kogevæsken vil langsomt trænge ind i citrusfrugten og dermed sprede sin duft til hele retten. Sæk: 5Kg Sæk: 15Kg...
Frankrig, Rungis Cedex
... Frugten stammer fra de australske skove, og caviarcitronen (Microcitrus Australasica) kaldes Finger lime på engelsk på grund af frugtens aflange form. Dens farve kan være grøn, gul, orange, rød, lilla, sort eller brun, selvom det er den samme art, der tæller 70 varianter. Dens saft er indkapslet i små kapsler, der ligner kaviar. I munden får man følelsen af sprøde og syrlige perler. Anvendt i gourmetkokkens køkken er det blevet et meget trendy produkt i cocktails, sushi og i kreativ madlavning.
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
...Forfriskende drik med naturlige aromaer af citron og lime Ingredienser Kuldioxidvand; sukker; citronsaft fra koncentrater 1,1% (citron 1%, lime 0,1%); syretilsætningsstoffer citronsyre, natriumcitrat; naturlige aromaer af citron og lime.
Frankrig, PARIS
Frankrig, Toulon
... Ingredienser: Økologisk akaciahonning 97,9%, Økologisk aloe vera saft 2%, Økologisk citron æterisk olie 0,1%. Brugsanvisning: En teske om dagen, helst om morgenen som en kur. SKU: Honning-ete Kategorier: Bistade, Økologisk sortiment Egenskaber og fordele: 100% naturlig Miljøvenlig Høstet i Bulgarien Koldpresset...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play