Frankrig, Paris
... i forskellige former, herunder i skal, halve hasselnødder, skrællede hasselnødder og meget mere. De er ideelle til brug i bagværk, konditori, chokoladefremstilling og endda i produktionen af olier. Med VETIA International får du et produkt af høj kvalitet, der er tilpasset dine kulinariske behov.
Frankrig, Boissy Saint Leger
...HÅNDVÆRKSMÆSSIG CHOKOLADEFABRIKATION CHOCOLATS JANIN Chocolats Janin: et chokoladeværksted, hvor Stéphane Janin, professionel chokoladeproducent og specialist i chokoladefremstilling, inviterer dig til at opdage sin chokoladefabrik.
Frankrig, Talant
...), fyldte emner (pralinæg, friture, slikpinde...), originale emner (gyldent æg, lækkert kanin...), sjove emner (ko, fugl...). Hver opskrift og teknik præsenteres trin for trin. En bog rettet mod professionelle inden for chokoladefremstilling, der opfylder kravene fra en virksomhed. Reference: BEL34 På lager: 3 produkter Dimensioner: 170 sider Sprog: Fransk og Engelsk...
Frankrig, Objat
Gennem virksomheden LIMOUZI SAVEURS er vores passion at lade dig opdage vidundere fra det korrezianske terroir ved at forestille os opskrifter, der kan overraske og forkæle dig. Altid på udkig efter nyheder, stiller vi vores ekspertise til rådighed for at tilbyde dig raffinerede og lækre produkter. Vi er stolte af vores engagement i at fremstille alle vores produkter i vores produktionsværksted i...
Frankrig, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE genopfinder klassikerne inden for chokoladekonfekt i bastiansk stil. Det er hele Korsika i chokoladegodter: et subtilt ægteskab mellem skattene fra Skønhedens Ø og god chokolade, gennem honning, citrusfrugter, hasselnødder, skattene fra maquis og de ikoniske Canistrelli, der bringer minderne fra barndommen tilbage og lover overraskende og unikke smagsoplevelser. For flere år si...
...Den specielle PVC-bånd til Fødevarekontakt er designet til direkte kontakt med fødevarer, især i bagning og chokoladefremstilling. Den overholder de europæiske reguleringer (1375/2004 / CE og EU-10/2011), hvilket sikrer optimal sikkerhed til fødevareapplikationer. Den tilbyder god gennemsigtighed og fremragende fleksibilitet, hvilket muliggør effektiv brug i forskellige industrielle miljøer. Med...
Frankrig, Domjean
... chokoladefremstilling i indersiden af chokolade konfekt eller trøffel kugler. I restaurationsbranchen i dessertglas, i en tiramisu og til tallerken dekorationer.Opbevaring: Opbevaringen af produktet afhænger af opbevaringsforholdene, det kan opbevares i 12 måneder fra fremstillingsdatoen. I sin originale, godt lukkede emballage, beskyttet mod lys, varme og fugt (mellem 10° og 25° C / RH Max 70%). Følsom over for stærke lugte. Skal anvendes inden for 3 uger efter åbning.Emballage: Spand på 1 kg og 4 kg...
Frankrig, Vendeville
Renold er en international gruppe, der leverer højpresseprodukter og kraftoverførsel til vores kunder over hele verden. Vore markedsledende produkter kan ses i forskellige applikationer, der spænder fra cementproduktion til chokoladefremstilling, fra metroer til kraftværker, fra rulletrapper til stenbrud; faktisk overalt, hvor noget skal løftes, flyttes, drejes eller transporteres.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play