Frankrig, Castelnaudary
...Det er i Frankrig, i Castelnaudary, at vi forbereder denne "tomat"-cassoulet fra Toulouse efter en traditionel opskrift. Vi tilbereder pølserne og bønnene fra Frankrig i en bouillon, hvis opskrift har været hemmelig i 3 generationer. Fedtstoffer: 4,3 g Heraf mættede fedtsyrer: 1,7 g Kulhydrater: 11,0 g Heraf sukker: 0,6 g Fibre: 4,6 g Proteiner: 11,0 g Salt: 0,66 g...
Frankrig, Tassin-La-Demi-Lune
...Khatmi-blomsten fra den blomsterkollektion dyrkes i Afghanistan. Den bliver infunderet i te for sine fordele og også for sin berusende duft. Denne blomst kan også inkorporeres i bouillon eller retter som ris for at forstærke smagene.
Frankrig, Sault
...Her er nogle egenskaber ved Bouillon blanc macerat: Sårhelende og blødgørende, det reducerer skæl og rødme i huden. Det er antiseptisk mod hæmorider og til øreinfektioner ved massage omkring dem. Bouillon blanc macerat er hostestillende og ekspektorant og kan påføres brystet. Forsigtighedsregler: Produkt fra økologisk landbrug certificeret af FR BIO 10 - Agriculture France Macerat til fødevarebrug Terapeutisk brug af macerater efter lægelig rådgivning. Oprindelse: Aromaplantes Ingredienser: blomsterstande, oliesoljer fra solsikke Volumen: Flaske på 50 ml...
Frankrig, Cornillé
...F.B.S.™ 40/80 er et dehydratiseret protein, der er 80% opløseligt og indeholder 40% kollagen. Denne naturlige smag er ideel til forberedelse af bouillon eller gelé (som okse aspic).
Frankrig, Malataverne
... tror. Her er nogle idéer, madlavningstips og opskrifter til at bruge dem i enhver situation, fra pesto til salater og bouillon. DYP DE SOLTØRREDE TOMATER Før de bruges i tilberedninger, skal de soltørrede tomater dyppes i vand for at rehydrere dem og fjerne det salt, der er blevet brugt til at konservere dem. Skyl dem godt under rindende vand, og læg dem derefter i en gryde med koldt vand og en smule eddike. Bring det i kog, og tag gryden af varmen.
Frankrig, Grigny
...Vores friske PÏNJA nudler er af cateringkvalitet lavet af hvedemel: 30%, VAND, SALT. De kan nydes stegte, enten alene, med grøntsager eller kød, godt krydret og serveret med alle slags bouillon. Smag og friskhed i hver bid af denne kinesiske klassiker. Nettovægt pr. pakke: 200g Antal pakker pr. kasse: 30 pakker á 200g Antal kasser pr. palle FR: 67 kasser Antal kasser pr. palle EXP: 57 kasser Pakninger ifølge slutkunde: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
Frankrig, Paris
...Hos Pawell kender vi katte godt. Vi ved, at de nogle gange er meget krævende med hensyn til mad, og at det ofte er en umulig opgave at få dem til at spise noget, de ikke kan lide. Derfor har vi udviklet denne våde føde baseret på ingredienser af høj kvalitet. HØJKVALITETS TERRINER Kød af okse (70%) eller kylling (70%), en bouillon af mineralberiget vand (29,8%) og hampolie (0,2%). Det er alt. Og det er mere end tilstrækkeligt! For at sikre fuld vitalitet hos den lille pelsede ven er patéerne beriget med vitaminerne D3, E, B1, B2, B6 og B12.
Frankrig, Sète
...Forberedelse til paella med bouillon: tilsæt risene, så er det klar! Fortynd bouillonen med lidt vand for at koge risene efter din smag.
Frankrig, Saint-Fraimbault
...Bruges som krydderi (grill, kød, bouillon) eller inkorporeres i mel til fremstilling af brød, kager, småkager... Har du en mening, spørgsmål eller kommentar? Del din besked med os.
Frankrig, Renaison
...Frisk importeret hver sæson, denne sorte kardemomme eksploderer i munden. Ideel til at krydre indiske, vietnamesiske eller kinesiske retter. Den sorte kardemomme bruges primært i kødretter, bouillon eller supper. Oprindelse: Øst Himalaya, Indien Kvalitet: kæmpe...
Frankrig, Olivet
... proteiner og lavt på fedt. Tips til servering Skyl og kog 1 del røde linser i 2 til 3 dele vand (eller bouillon), med løg, krydderier... i 15 minutter. Opbevares på et køligt og tørt sted, beskyttet mod lys. Ingredienser Røde linser fra Økologisk Landbrug...
Frankrig, Saint Germain En Laye
... en meget god tolerance ved almindelige doser. Den kan bruges i madlavning, hvor den lækker parfumerer urtete og andre kager... Fortynd 1 dråbe koldt i en fedtstof for at aromatisere dine madlavningsforberedelser. Må ikke fortyndes i vand eller bouillon. Må ikke overskride 2 dråber om dagen. Indhold: 5 mL/0,17 fl.oz...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
...Professionel "DE LUXE" suppegryde i rustfrit stål har en kapacitet på 9 L og en justerbar termostat fra 30 til 95 °C. "DE LUXE" gryden fra mærket CASSELIN er et produkt af høj kvalitet! Denne professionelle gryde gør det muligt at holde dine drikkevarer varme under alle omstændigheder, især supper og bouillon. Denne professionelle suppegryde vil være perfekt til både professionelle og private...
Frankrig, Bréal-Sous-Montfort
...Forestil dig en "værktøjskasse" til madlavning; "Cooking Box" samler udvalget af de bedste bouilloner, fond og nye generationers kraftige smagsstoffer fra Saveur! - Formulering uden palmeolie og uden smagsforstærkere - Omhyggeligt studeret saltindhold - En erklæring om Naturlige Aromaer i overensstemmelse med den nye gældende lovgivning Anvendelse: Saucebaser Færdigretter Supper Fiskeriprodukter Grøntsags- eller salatdressinger Fond, bouillon, fiskefond, naturlige aromaer, reduceret salt, uden palmeolie, uden smagsforstærker, 100% naturlige ingredienser...
Frankrig, La Fouillade
...Svinemørbrad fra Ferme de la Rousse vil være perfekt til dine forretter og snacks. Det er en specialitet fra svinekøkkenet. Hovedet koges i en kort bouillon, hvori vi tilsætter økologisk hvidvin for at give en meget behagelig aroma.
Frankrig, Lys Haut Layon
...Terroir: Lerholdig grusjord på skifer Situation: Høj Layon Vinifikation Den alkoholiske gæring foregår i rustfrit stål med temperaturkontrol. Lagret på gærrester i 4 måneder. Dégustation mellem 10 og 12°C Øje: Hvid Næse: Blomsteragtig og mineral Smag: Aromaer af hvide blomster Balance: Tør Opbevaringspotentiale: 2 år Mad- og vinparring: Fisk i kort bouillon og oste. Hvide fisk i kort bouillon, havbars i kort bouillon, coulommiers og brie. Beskæring: Dobbelt Guyot Højde: 100 til 120 m...
Frankrig, La Rochelle
...Denne blanding af havsalt, gulerødder, porrer og løg vil give smag til dine bouillon og consomméer, dine pot-au-feu og dine yndlings traditionelle opskrifter. Havegrøntsagerne vil frigive deres aromaer og smage for at koncentrere sig i en både subtil og let saft. VÆGT: 0,060 kg...
Frankrig, Perpignan Cedex
...Timian, hvis græske navn (thumon) betød "offergave" og "parfume" på grund af den behagelige duft, den afgiver, når den brændes, er bestemt den mest anvendte krydderurt i madlavning. Timian giver mere smag, når den er hel, frem for smuldret, og den tilføjer en dejlig aroma til grillretter, fisk, kød, oste, bouillon, marinader... og endda desserter! Den er en uundgåelig ingrediens i "bouquet garni...
Matchende produkter
Timian
Timian
Andre produkter
Cébette
Cébette
Frankrig, Lardier Valença
Herbiolys Laboratoire blev grundlagt i 2004 gennem mødet mellem botanikere, etnobotanikere og samlere, der er passionerede omkring den vegetabilske verden. Som specialist i ekstrakter af friske, økologiske planter fra den franske flora har laboratoriet fra begyndelsen valgt en original produktionsmetode: planterne, der høstes af de tilknyttede samler-producenter, bliver sat i maceration direkte på...
Frankrig, Saint-Etienne
CENTRALE D, etablissement beliggende i Saint-Etienne, er en fødevaregrossist for både professionelle og private. CENTRALE D tilbyder et bredt udvalg af fødevarer og emballager til både professionelle og private. Hos CENTRALE D finder du et helt sortiment af fødevarer: - i vores Espaces Frais: oste, mejeriprodukter, frugter og grøntsager, kød og fisk, pølser, skaldyr - i vores Espace Surgelés: o...
Frankrig, Levallois Perret
...Det er en harmonisk blanding af flere krydderier, hvoraf de vigtigste er: koriander, hvidløg, gurkemeje, mynte, rød peber og salt. Brug af Krydderier til kød i madlavning: Uanset om de grilles på pande, i ovn, på grill, i saucer, bouillon eller under enhver form for tilberedning, er denne blanding perfekt! Pensl kødet med olie (olivenolie) og tilsæt krydderierne før tilberedning. Fordelene ved...
Frankrig, Ham
...Dyk ned i havets lækkerier med vores Fiskeblanding, en blanding af økologiske krydderier, der er specielt designet til at forfine dine fiske-, skaldyrs-, krebsdyrretter, bouillon og saucer. Bestående af fennikel, livèche og timian, vil denne kombination af maritime aromaer tilføre en autentisk og middelhavsinspireret smag til dine opskrifter. Fennikel tilføjer en subtil anisnote, der passer...
Frankrig, Sainte Croix En Plaine
... Udseende: karakteristisk brun farve Smag: naturlig syrlighed og frugtighed Syreindhold: 5° Brugsanvisning: Krydderi til salater og andre madlavningsforberedelser (saucer, deglacering, marinade, kort bouillon...). Som daglig drik: 2 spiseskefulde i 1 l vand, som drikkes hele dagen.
...Kontinuerlig kogning 500kg/t kød Innovativt kogesystem: vandbad, sprøjtehoveder for ensartet tilberedning. Sekventiel fødevarerprotokol i kogeren for ensartet tilberedning med saft eller fedt. (konfiteret, osv...) Innovation fra CEMMI IHM-interface, opskrifter til flere typer tilberedning (i saft, i konfitering, i vand, i bouillon, i olie...) Skånsom tilberedning (i vandbad) med termisk olie Regelmæssig og ensartet tilberedning (skruer uden ende) CIP på plads (valgfrit) Hygiejnisk og robust design i rustfrit stål Materialer certificeret til kontakt med fødevarer...
Frankrig, Liverdun
...Bloch, en familiedrevet virksomhed med to hundrede års historie baseret i Grand-Est, blev grundlagt i 1811. Den var oprindeligt beliggende i Alsace nær Strasbourg. I 1870 blev virksomheden flyttet til Lorraine i forstæderne til Nancy, hvor den producerer supper og bouillon. Det er først i 2000'erne, at virksomheden bliver opkøbt af HIGY, som fokuserer sin aktivitet på kulinariske hjælpemidler...
Frankrig, Paris
TOTEM er den første butik i ♥️ af kontorerne, tilgængelig fra morgen til aften og forbundet til din smartphone! TOTEM er… En ny shoppingoplevelse fra morgenmad til middag; Nødvendige hverdagsprodukter lige ved hånden; Opskrifter der imødekommer alle kostbehov (veganer, vegetarer, glutenfri…); Lækre, sunde og velsmagende retter samt ikoniske mærker som Bouillon Pigalle; En mobilapp designet til...
Frankrig, Saint-Martin-De-Seignanx
...bouillon og saucer - krydderier til kød, pølser - fiskearomaer - krydderier, naturlige urter, dehydraterede grøntsager, marinader - aromaer til snacks, - kulinariske baser, krydderier, marinader, dehydraterede grøntsager og produkter til teknisk madlavning til hotel- og restaurationsbranchen.
Frankrig, Paris
... specialiteten hos Pelmeni pelmeni, den utrolig populære sibiriske ravioli, der har været elsket i Rusland siden middelalderen, lavet af hvedemel og fyldt med kød og/eller grøntsager, serveret med bouillon, smetana og friske urter som dild. Pelmeni genfortolker de traditionelle pelmenis og tilbyder nye opskrifter, der er mere i tråd med gourmetens smag og mere raffinerede. Pelmeni prioriterer at købe fra lokale leverandører for at begrænse sit CO2-aftryk. De højtkvalitetsvarer vil oftest være mærket 'ØKO', AOP eller Label Rouge.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play