Belgien, Heppignies
...Vore krav til stringens, kvalitet og kreativitet gør, at vores produkter kan fortrylle og overraske selv de fineste smagsløg. Resultatet? Vi eksporterer til de fleste europæiske lande, med de største kunder som supermarkeder, restauranter, grossister og industrien. Vores filosofi? Altid prioritere smag og kvalitet af produkterne, ligesom opfindsomhed og innovation, som er uundgåelige for vores...
Frankrig, Torcy Le Petit
...Leder du efter nemme mixes og præmixes til at sikre kvaliteten og ensartetheden af dine færdige produkter? Ønsker du at udvide dit sortiment med nye produkter, der er rige på smag og farver? Ønsker du at skabe et mix eller et præmix, der opfylder specifikke sensoriske kriterier for at differentiere dig på dit marked?
...Optimal kost, der smager for de unge gæster! Børn ved præcist, hvad de vil have — især når det kommer til mad. apetito tryller smag, variation og kun de bedste ingredienser frem på tallerkenerne til de små. Mere end bare mad: Individuel støtte i alle områder omkring børnehavekost er vores speciale. Helt efter mottoet: Bedste produkter, bedste service, bedste kundekommunikation. Daglig feedback fra vores yngste gæster og dermed løbende optimering fra apetito's ernæringseksperter. For sådan fungerer moderne børnekøkken i dag!
...Uanset om det er bagværk, søde sager, fitnessbarer eller færdigretter – vores aromaer giver dine produkter den ønskede smagsnuance. Som din partner følger vi processen fra din produktidé til det markedsmodne slutprodukt og står gerne til rådighed med rådgivning inden for vores aroma- og anvendelsestekniske samt regulatoriske kompetencer. Diverse aromaer, ekstrakter, forbindelser og krydderier i...
...Eifix Snegg TK Røræg formet Eifix Snegg TK Den runde røræg-snack. Snegg er den runde røræg-snack med et håndværksmæssigt udseende. På grund af sin fantastiske form er Snegg ideel til at lægge på brød og boller til at tage med. Eifix Snegg lykkes altid, kan optimeres og tilpasses individuelt takket være den dybfrosne portionsstørrelse, og imponerer med fremragende smag takket være naturlige ingredienser.
Spanien, Malaga
...EMPANADAS FYLDT MED 12 CMS (65/75 GRS) OG 14 CMS (95/100 GRS) OG KOMMER I TOlv SMAG: -CREME -KRYDRET KØD -SØDT KØD MED ROSINER -KYLLING -KRYDRET KYLLING -TUN -SKINKA OG OST -LØG OG OST -CAPRESE (NATURLIG TOMAT, MOZZARELLA OG BASILIKUM) -ROQUEFORT -SPINAT OG BECHAMEL -MAJS VORES EMPANADAS SENDES FROSNE OG ER EGNET TIL BÅDE FRITURESTEGNING OG BAGNING, UDEN BEHOV FOR AT TØES OP. DE PRÆSENTERES I KASSER MED 24 ELLER 48 ENHEDER (I BLISTER MED SKILLERE) FOR DEM PÅ 14 CMS OG I KASSER MED 30 ENHEDER (12 CMS) FORSENDELSE TIL HELE EUROPA...
...Vores fødevareromaer findes i forskellige former: væsker, pulvere, emulsioner. Emballagen fås i flasker på 30 ml, dunke på 250 og 500 ml eller i løs vægt efter anmodning. De kan bruges til at lave eller tilsættes forskellige kategorier af fødevarer: bagværk, makroner, ganacher, dessertcremer, mousser, konfekture, marmelader, cocktails eller saucer, men også chokolade, is, drikke-sirup, færdigretter, mejeriprodukter, småkager.
Tyskland, Dietenheim
... uforfalskede smag og aroma samt tilberedningsmetoder. Vores menuskåle er kendt under følgende varemærker og fremstilles af forskellige materialer: VITESSA® CPET-skåle Temperaturbestandig fra -40 til +180 °C, op til +220 °C efter anmodning Anvendelsesområder: Til færdigretter i køl eller frost samt pasteuriserede retter Tilberedning i konventionel ovn, varmluftovn eller i mikrobølgeovn VITESSA® APET-skåle Temperaturbestandig fra -40 °C til +70 °C...
Tyskland, Stegaurach
...NYT fra april: Veganske fødevarer baseret på ærteprotein og hestebønne mel, plukket, marineret, dybfrosset Alsidigt anvendeligt og individuelt kombinerbart efter egen smag – så kommer der variation i sortimentet. plukket blød base for individuelle kreationer den alternative løsning til kyllingeretter, fra strimlet til topping på kreative skåle Vand, 29 % ærteproteinisolat, VALGTEPROTEINKONCENTRAT, majsfiber, kartoffelstivelse, rapsolie, glutenfrit HAVREKORNMELET, kartoffelfiber, dextrose, psylliumfrøskaller, bordsalt, naturlige aromaer, syre: citronsyre; antioxidant: ascorbinsyre.
Schweiz, Wollerau
...hvor som helst. 5x Længere Mad Friskhed: Ligesom sin forgænger fjerner Vacsy Pump Deluxe luft fra beholdere for at bevare madens smag, friskhed og holdbarhed. Hold dine råvarer og færdigretter på deres bedste i op til 5 gange længere end under traditionelle køleskabsforhold. Uovertruffen Alsidighed: Vakuumpak friske eller tilberedte fødevarer og drikkevarer direkte i VacSy® Beholdere, Flasker...
Polen, Warszawa, Poland
... produktionen af slik, konfektureprodukter, fastfood, pølser, marinader, saucer, glasurer, tørrede supper, saucer og færdigretter. Derudover anvendes majsstivelse i papir-, tekstil-, karton- og klæbemiddelindustrien. I farmaceutiske og medicinske anvendelser bruges majsstivelse, f.eks. som smøremiddel til kirurgiske handsker. I kosmetisk brug kan produktet være en erstatning for talkum i børneprodukter. Andre anvendelser inkluderer segmentet for dyrefoder til kvæg, fjerkræ og fiskefoder.
Spanien, Dicastillo, Navarra
...Vores trøffelolie krydderier er produkter med en intens og gennemtrængende smag og aroma af sort trøffel, og de fungerer som en dressing til færdigretter. Man skal blot tilsætte et par dråber af vores trøffelolie krydderier til maden for at opnå en trøffelaccent i retten. Det er en supplerende ingrediens i mange retter, fra enkle retter til komplekse opskrifter fra det haute cuisine: Trøffelæg...
Frankrig, Josselin
... opskrifter. Emballage: 20 kg pose Findes også i økologisk version: MixeoGS BIO Sammensætning: Hørfrømel, plantefibre Anbefalet dosering: Is og sorbet: 0,5 til 0,7% Anvendelse: Forbland med de tørre ingredienser og tilsæt til blandingen Udseende: Beige pulver Smag: Neutral...
Tyrkiet, Bursa
Kayfood er en af de førende virksomheder inden for produktion af saucer, supper og forretter i Tyrkiet. Vi har allerede erfaring inden for eksportvirksomhed, især på de europæiske og mellemøstlige markeder. Vi har også et lager i Belgien og distribuerer til Europa herfra.
Italien, Controguerra
... fingerfood eller som pålæg til brød og sandwiches. For den bedste smag og kvalitet anbefaler vi at servere kokos-jordnøddesaucen ved stuetemperatur eller varm. Portioner efter behov, klar. Færdigretter dybfrosne Gastronomiudstyr Hotelbranchen Food Service dybfrosne fødevarer engros Kollektiv ernæring Convenience Gastronomi specialiteter...
Frankrig, Krautergersheim
...Kogt surkål med bacon i en 15 kg spand. Surkål tilberedt med svinefedt og bacon for at give en let røget smag.
Polen, Węgorzewo
...At bruge færdigretter er ofte det bedste valg, når du har travlt, eller når dit køleskab er tomt. Ingen inspiration til at lave mad? Det er godt altid at have forarbejdet og konserves kød ved hånden. De har en lang holdbarhed og kræver ikke opbevaring ved lave temperaturer. De kan vente i flere måneder på hylden i spisekammeret, men vi garanterer, at så snart du kender deres smag, vil du nå ud efter dem meget hurtigere!
...Marinerede grønne og sorte oliven. Organoleptisk karakter Udseende grøn og sort farve for oliven, med urter Smag/Aroma arttypisk, salt med en kraftfuld smag, behageligt afrundet...
Frankrig, Sète
...Forberedelse til paella med bouillon: tilsæt risene, så er det klar! Fortynd bouillonen med lidt vand for at koge risene efter din smag.
Tyskland, Hamburg
...FRUGT: frysetørrede hindbær hele NATURLIG: uden sukker, uden fedt, men med mere smag & mere aroma 100% REN: Frugt i råkostkvalitet, naturlige vitaminer, folsyre og kilde til antioxidanter FRESH: Vores frugter har en særlig høj kvalitet, da naturlig frugtaroma, farve, vitaminer og endda formen forbliver optimalt bevaret.
Bulgarien, Haskovo
...Vi marinerer kyllingelår og brystkød med en særlig blanding og lader det stå i to dage. Skær det i tynde skiver og træk dem på spyd. Vi tilbereder det og pakker det med ris, den berømte smag af tyrkisk køkken. Du kan blot varme det i mikrobølgeovnen eller på en pande og nyde det.
Frankrig, La Jaille Yvon
... til at blive nydt og inkorporeret i dine opskrifter eller tilpasses efter dit ønske. Ingredienser: Økologisk fransk soja Vand Naturlige aromaer Vores fordele MCÖ: Ingen tilsat sukker Ingen tilsat salt Uden phytoøstrogener Ingen kulturelle eller religiøse forbud (Halal, Kosher osv.) Størrelse: 0,5 kg Emballage: Frisk Smag: Oksekød Ekstra fin: 3 til 5 mm Fin: 5 til 8 mm Mellem: 8 til 12 mm Groft: 12 til 20 mm Meget groft: 20 til 40 mm...
Tyskland, Alzenau
... alle proteinmel: -Bagevarer -Mælkalternativer -Kødalternativer -Fiskalternativer -Pasta produkter -Farsbrød -Færdigretter -Snack- og morgenmadsprodukter -Plantebaseret pålæg og smørepålæg -Extrusion -Barer -Sportsernæring -Clean Label emulgator...
...Vi ved, at folk har mindre og mindre tid til at lave mad. Lad os hjælpe dig med at skabe en blanding til dine færdigretter, der forbedrer deres funktionalitet, næringsværdi og smag. At hjælpe med at forbedre kvaliteten er ikke kun en service, vi tilbyder, men en filosofi, vi anvender hver dag.
...pølser, skaldyr og fisk, tørrede frugter, grøntsager (behandlet ved blanchering, tørring eller syltning), færdigretter, ost (ikke al ost kan vakuumpakkes), pasta, nudler, helt tørrede korn, majs, jordnødder osv. Model: WEP-430A Maks film bredde: 400 mm Maks film diameter: 300 mm Beholder dybde: ≤120 mm Spænding: 3.5-6KW Strøm tilpasset: 380V(220V)50/60H, 3p Pakkehastighed: 1~3 cirkler/min Samlet størrelse: 1050X720X940 mm Nettovægt: 245 kg Luftkompressor: 0.6-0.8(Mpa) Pakke type: MAP...
Frankrig, Paris
...Mloukhia er en traditionel tunisisk ret, Det er en rig gryderet baseret på corète potagère og olivenolie. Denne corète-pulver giver retten sin fulde smag. Sammensætning: Vand, mloukhia (corète-pulver), olivenolie, tomater, mild harissa, hvidløg, salt, krydderier. Sammensætning: Vand, mloukhia (corète-pulver), olivenolie, tomater, mild harissa, hvidløg, salt, krydderier På lager: 1000 produkter...
Spanien, Cornella De Llobregat
...NaREDUKTEAN®-serien består af to typer lavnatrium-salte: > Et Clean Label lavnatrium-salt (NaCl og KCl, der naturligt krystalliserer sammen). > En 0% natrium salt erstatning med en meget effektiv bitterhedsmaskering. Fremragende resultater i smag og tekstur. I kategorier: Kød, Bagværk, Færdigretter, Saucer, Mejeri, Snacks, Fiskederivater, Supper. Konkurrencedygtige priser. MOQ: 300KG...
...Reaktionsaromaer (Process Flavors), bouillon og supper som pulver eller pasta. Disse er ideelle til at give fødevarer som færdigretter, saucer osv. en karakteristisk smag. Reaktionsaromaerne fremstilles ved brug af den kontrollerede Maillard-reaktion af udvalgte, højkvalitets proteinstoffer. Reaktionen kontrolleres for at opnå forskellige variationer af smagsprofiler som stegt, friturestegt...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play