Belgien, Heppignies
...Vore krav til stringens, kvalitet og kreativitet gør, at vores produkter kan fortrylle og overraske selv de fineste smagsløg. Resultatet? Vi eksporterer til de fleste europæiske lande, med de største kunder som supermarkeder, restauranter, grossister og industrien. Vores filosofi? Altid prioritere smag og kvalitet af produkterne, ligesom opfindsomhed og innovation, som er uundgåelige for vores...
Frankrig, Marseille
... omhyggeligt udvalgt for at tilbyde en exceptionel kvalitet og smag. Uanset om du leder efter retter til en særlig lejlighed eller til daglig brug, vil vores udvalg af færdigretter imødekomme dine forventninger. Stol på vores ekspertise til at levere færdigretter af høj kvalitet, der er tilpasset dine behov og præferencer.
Frankrig, Torcy Le Petit
...Leder du efter nemme mixes og præmixes til at sikre kvaliteten og ensartetheden af dine færdige produkter? Ønsker du at udvide dit sortiment med nye produkter, der er rige på smag og farver? Ønsker du at skabe et mix eller et præmix, der opfylder specifikke sensoriske kriterier for at differentiere dig på dit marked?
... enhver smag og diætpræference. Disse måltider er perfekte for dem, der ønsker at nyde et hjemmelavet måltid uden besværet med at lave mad fra bunden. Udover deres bekvemmelighed er tilberedte frosne måltider også en fantastisk måde at opretholde en afbalanceret kost på. De er ofte lavet med ingredienser af høj kvalitet og omhyggeligt portioneret for at give et nærende og tilfredsstillende måltid. Uanset om du leder efter en hurtig frokost eller en solid middag, er tilberedte frosne og færdigretter en lækker og bekvem mulighed.
Polen, Lublin
... anvender en modulær ekstruder, sikrer, at disse analoger er rige på protein og fiber, hvilket giver en sund og tilfredsstillende måltidsoplevelse. HMMA-produkter fås i forskellige former og størrelser, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af kulinariske anvendelser, fra burgere og pølser til færdigretter og convenience foods. Denne fleksibilitet gør HMMA til en attraktiv mulighed for...
...Uanset om det er bagværk, søde sager, fitnessbarer eller færdigretter – vores aromaer giver dine produkter den ønskede smagsnuance. Som din partner følger vi processen fra din produktidé til det markedsmodne slutprodukt og står gerne til rådighed med rådgivning inden for vores aroma- og anvendelsestekniske samt regulatoriske kompetencer. Diverse aromaer, ekstrakter, forbindelser og krydderier i...
Italien, Orbassano
...Lasagne i ovnen er en pastaret, der er en klassiker og en af de retter, der gør det italienske køkken berømt over hele verden. Denne version, den mest berømte af alle, er krydret med den typiske "ragù di carne bolognese" og "salsa besciamella". En lasagne med en rustik smag, ligesom dem der laves i italienske hjem, klar til at blive nydt og som kun behøver at blive opvarmet.
...Optimal kost, der smager for de unge gæster! Børn ved præcist, hvad de vil have — især når det kommer til mad. apetito tryller smag, variation og kun de bedste ingredienser frem på tallerkenerne til de små. Mere end bare mad: Individuel støtte i alle områder omkring børnehavekost er vores speciale. Helt efter mottoet: Bedste produkter, bedste service, bedste kundekommunikation. Daglig feedback fra vores yngste gæster og dermed løbende optimering fra apetito's ernæringseksperter. For sådan fungerer moderne børnekøkken i dag!
Spanien, Malaga
...EMPANADAS FYLDT MED 12 CMS (65/75 GRS) OG 14 CMS (95/100 GRS) OG KOMMER I TOlv SMAG: -CREME -KRYDRET KØD -SØDT KØD MED ROSINER -KYLLING -KRYDRET KYLLING -TUN -SKINKA OG OST -LØG OG OST -CAPRESE (NATURLIG TOMAT, MOZZARELLA OG BASILIKUM) -ROQUEFORT -SPINAT OG BECHAMEL -MAJS VORES EMPANADAS SENDES FROSNE OG ER EGNET TIL BÅDE FRITURESTEGNING OG BAGNING, UDEN BEHOV FOR AT TØES OP. DE PRÆSENTERES I KASSER MED 24 ELLER 48 ENHEDER (I BLISTER MED SKILLERE) FOR DEM PÅ 14 CMS OG I KASSER MED 30 ENHEDER (12 CMS) FORSENDELSE TIL HELE EUROPA...
Italien, Cellatica
... grøntsager, saucer og eddiker • Smagsstoffer til gastronomi • Koncentrater af grøntsager og krydderier til saucer og færdigretter Leder du efter en ny smag til dit projekt? Vi kan finde den rigtige løsning til ethvert behov. Kontakt os...
Schweiz, Wollerau
...hvor som helst. 5x Længere Mad Friskhed: Ligesom sin forgænger fjerner Vacsy Pump Deluxe luft fra beholdere for at bevare madens smag, friskhed og holdbarhed. Hold dine råvarer og færdigretter på deres bedste i op til 5 gange længere end under traditionelle køleskabsforhold. Uovertruffen Alsidighed: Vakuumpak friske eller tilberedte fødevarer og drikkevarer direkte i VacSy® Beholdere, Flasker...
...Vores fødevareromaer findes i forskellige former: væsker, pulvere, emulsioner. Emballagen fås i flasker på 30 ml, dunke på 250 og 500 ml eller i løs vægt efter anmodning. De kan bruges til at lave eller tilsættes forskellige kategorier af fødevarer: bagværk, makroner, ganacher, dessertcremer, mousser, konfekture, marmelader, cocktails eller saucer, men også chokolade, is, drikke-sirup, færdigretter, mejeriprodukter, småkager.
Portugal, Santarém
... aroma og smag, hvilket gør den til et must-try for alle, der søger en autentisk smag af Portugal. Monte Safiras Ris blodpølse er ikke bare et produkt; det er en fejring af portugisisk kultur og tradition. Perfekt til grillning eller tilføjelse til gryderetter, er denne pølse alsidig og kan løfte ethvert måltid. Dens rige smagsnuancer og ingredienser af høj kvalitet gør den til en favorit blandt de lokale og en eftertragtet delikatesse for dem, der ønsker at udforske de forskellige smagsnuancer i portugisisk køkken.
Tyskland, Heidelberg
...Umami-smag er et krydderi designet til at forbedre den salte, rige smag i forskellige retter, hvilket tilføjer dybde og en tilfredsstillende umami-punch. Perfekt til supper, saucer og plantebaserede retter. 100% naturlig smag. Styrker smagen af alle madforberedelser: pålæg, saucer, færdigretter, brød, oste, supper og bouillon, snacks osv.. Giver dig mulighed for at angive en ingrediensliste uden en smagsforstærker.
Tyskland, Dietenheim
... uforfalskede smag og aroma samt tilberedningsmetoder. Vores menuskåle er kendt under følgende varemærker og fremstilles af forskellige materialer: VITESSA® CPET-skåle Temperaturbestandig fra -40 til +180 °C, op til +220 °C efter anmodning Anvendelsesområder: Til færdigretter i køl eller frost samt pasteuriserede retter Tilberedning i konventionel ovn, varmluftovn eller i mikrobølgeovn VITESSA® APET-skåle Temperaturbestandig fra -40 °C til +70 °C...
...Eifix Snegg TK Røræg formet Eifix Snegg TK Den runde røræg-snack. Snegg er den runde røræg-snack med et håndværksmæssigt udseende. På grund af sin fantastiske form er Snegg ideel til at lægge på brød og boller til at tage med. Eifix Snegg lykkes altid, kan optimeres og tilpasses individuelt takket være den dybfrosne portionsstørrelse, og imponerer med fremragende smag takket være naturlige ingredienser.
Tjekkiet, Praha 1
... alsidighed og smag gør den til en essentiel ingrediens til en bred vifte af kulinariske kreationer. Gå ikke glip af muligheden for at forbedre din madlavning med vores premium Mahmood Rice. Bestil i dag og nyd smagen af kvalitet!
Matchende produkter
Mahmood Ris
Mahmood Ris
Andre produkter
Coca cola
Coca Cola
Polen, Warszawa, Poland
... produktionen af slik, konfektureprodukter, fastfood, pølser, marinader, saucer, glasurer, tørrede supper, saucer og færdigretter. Derudover anvendes majsstivelse i papir-, tekstil-, karton- og klæbemiddelindustrien. I farmaceutiske og medicinske anvendelser bruges majsstivelse, f.eks. som smøremiddel til kirurgiske handsker. I kosmetisk brug kan produktet være en erstatning for talkum i børneprodukter. Andre anvendelser inkluderer segmentet for dyrefoder til kvæg, fjerkræ og fiskefoder.
... fingerfood eller som pålæg til brød og sandwiches. For den bedste smag og kvalitet anbefaler vi at servere kokos-jordnøddesaucen ved stuetemperatur eller varm. Portioner efter behov, klar. Færdigretter dybfrosne Gastronomiudstyr Hotelbranchen Food Service dybfrosne fødevarer engros Kollektiv ernæring Convenience Gastronomi specialiteter...
Spanien, San Vicente Del Raspeig-Alicante
...sunde fedtstoffer og fiber til kosten. De er et fremragende valg for dem, der søger en sund og velsmagende ingrediens til deres kulinariske kreationer. Deres omhyggelige fremstilling sikrer, at hver palito bevarer sin unikke smag og tekstur, hvilket giver en uovertruffen kulinarisk oplevelse.
Tyskland, Stegaurach
...NYT fra april: Veganske fødevarer baseret på ærteprotein og hestebønne mel, plukket, marineret, dybfrosset Alsidigt anvendeligt og individuelt kombinerbart efter egen smag – så kommer der variation i sortimentet. plukket blød base for individuelle kreationer den alternative løsning til kyllingeretter, fra strimlet til topping på kreative skåle Vand, 29 % ærteproteinisolat, VALGTEPROTEINKONCENTRAT, majsfiber, kartoffelstivelse, rapsolie, glutenfrit HAVREKORNMELET, kartoffelfiber, dextrose, psylliumfrøskaller, bordsalt, naturlige aromaer, syre: citronsyre; antioxidant: ascorbinsyre.
Frankrig, Josselin
... opskrifter. Emballage: 20 kg pose Findes også i økologisk version: MixeoGS BIO Sammensætning: Hørfrømel, plantefibre Anbefalet dosering: Is og sorbet: 0,5 til 0,7% Anvendelse: Forbland med de tørre ingredienser og tilsæt til blandingen Udseende: Beige pulver Smag: Neutral...
...Hvordan man nyder? Efter at have vasket og fugtet dine soltørrede capia-peberfrugter med varmt vand for at fjerne salt eller SO2. Soltørrede søde capia-peberfrugter tilbyder naturens sødme og smag i en dehydreret form. De kan tilsættes marineret med hvidløg, eddike, salt, timian og olivenolie til morgenmadsprodukter eller yoghurt for at give eller forbedre smagen ved at bruge dem i...
Italien, Sant'ilario D'enza
...Pastamore er en hård ost, lavet af pasteuriseret komælk og mikrobielt løbe, en kombination der også gør den perfekt til vegetarer. Takket være disse egenskaber tilbyder Pastamore en rig smag og den perfekte tekstur til brug i mange færdigretter og salater. Dens alsidighed i madlavning, sammen med fokus på kvalitetsingredienser, gør den til et fremragende valg for alle, der søger et lækkert produkt, der er velegnet til vegetarer, samtidig med at den smager fantastisk.
Frankrig, Villefranche
... supper, saucer og fede fødevarer. Den beskytter madens smag, samtidig med at den sikrer, at der ikke er lækager eller spild under levering, hvilket giver betydelige fordele i hygiejne og sikker transport af mad.
Tyskland, Greven
... høstfriske aroma af frysetørrede grøntsager er uforlignelig. Det er det, der gør dem til den perfekte tilføjelse i instant-supper og convenience food. Når de først er dehydratiserede, er frysetørrede grøntsager i næringsværdi, smag og struktur næsten umulige at skelne fra den friske original. Derfor er de særligt populære blandt outdoor-fans, snack-specialister og producenter af færdigretter.
...Reaktionsaromaer (Process Flavors), bouillon og supper som pulver eller pasta. Disse er ideelle til at give fødevarer som færdigretter, saucer osv. en karakteristisk smag. Reaktionsaromaerne fremstilles ved brug af den kontrollerede Maillard-reaktion af udvalgte, højkvalitets proteinstoffer. Reaktionen kontrolleres for at opnå forskellige variationer af smagsprofiler som stegt, friturestegt...
Polen, Węgorzewo
...At bruge færdigretter er ofte det bedste valg, når du har travlt, eller når dit køleskab er tomt. Ingen inspiration til at lave mad? Det er godt altid at have forarbejdet og konserves kød ved hånden. De har en lang holdbarhed og kræver ikke opbevaring ved lave temperaturer. De kan vente i flere måneder på hylden i spisekammeret, men vi garanterer, at så snart du kender deres smag, vil du nå ud efter dem meget hurtigere!
Frankrig, Krautergersheim
...Kogt surkål med bacon i en 15 kg spand. Surkål tilberedt med svinefedt og bacon for at give en let røget smag.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play