...Uanset om det er bagværk, søde sager, fitnessbarer eller færdigretter – vores aromaer giver dine produkter den ønskede smagsnuance. Som din partner følger vi processen fra din produktidé til det markedsmodne slutprodukt og står gerne til rådighed med rådgivning inden for vores aroma- og anvendelsestekniske samt regulatoriske kompetencer. Diverse aromaer, ekstrakter, forbindelser og krydderier i...
Tyskland, Heidelberg
...Umami-smag er et krydderi designet til at forbedre den salte, rige smag i forskellige retter, hvilket tilføjer dybde og en tilfredsstillende umami-punch. Perfekt til supper, saucer og plantebaserede retter. 100% naturlig smag. Styrker smagen af alle madforberedelser: pålæg, saucer, færdigretter, brød, oste, supper og bouillon, snacks osv.. Giver dig mulighed for at angive en ingrediensliste uden en smagsforstærker.
Tyskland, Dietenheim
... uforfalskede smag og aroma samt tilberedningsmetoder. Vores menuskåle er kendt under følgende varemærker og fremstilles af forskellige materialer: VITESSA® CPET-skåle Temperaturbestandig fra -40 til +180 °C, op til +220 °C efter anmodning Anvendelsesområder: Til færdigretter i køl eller frost samt pasteuriserede retter Tilberedning i konventionel ovn, varmluftovn eller i mikrobølgeovn VITESSA® APET-skåle Temperaturbestandig fra -40 °C til +70 °C...
...Eifix Snegg TK Røræg formet Eifix Snegg TK Den runde røræg-snack. Snegg er den runde røræg-snack med et håndværksmæssigt udseende. På grund af sin fantastiske form er Snegg ideel til at lægge på brød og boller til at tage med. Eifix Snegg lykkes altid, kan optimeres og tilpasses individuelt takket være den dybfrosne portionsstørrelse, og imponerer med fremragende smag takket være naturlige ingredienser.
... fingerfood eller som pålæg til brød og sandwiches. For den bedste smag og kvalitet anbefaler vi at servere kokos-jordnøddesaucen ved stuetemperatur eller varm. Portioner efter behov, klar. Færdigretter dybfrosne Gastronomiudstyr Hotelbranchen Food Service dybfrosne fødevarer engros Kollektiv ernæring Convenience Gastronomi specialiteter...
Tyskland, Stegaurach
...NYT fra april: Veganske fødevarer baseret på ærteprotein og hestebønne mel, plukket, marineret, dybfrosset Alsidigt anvendeligt og individuelt kombinerbart efter egen smag – så kommer der variation i sortimentet. plukket blød base for individuelle kreationer den alternative løsning til kyllingeretter, fra strimlet til topping på kreative skåle Vand, 29 % ærteproteinisolat, VALGTEPROTEINKONCENTRAT, majsfiber, kartoffelstivelse, rapsolie, glutenfrit HAVREKORNMELET, kartoffelfiber, dextrose, psylliumfrøskaller, bordsalt, naturlige aromaer, syre: citronsyre; antioxidant: ascorbinsyre.
Tyskland, Greven
... høstfriske aroma af frysetørrede grøntsager er uforlignelig. Det er det, der gør dem til den perfekte tilføjelse i instant-supper og convenience food. Når de først er dehydratiserede, er frysetørrede grøntsager i næringsværdi, smag og struktur næsten umulige at skelne fra den friske original. Derfor er de særligt populære blandt outdoor-fans, snack-specialister og producenter af færdigretter.
...Reaktionsaromaer (Process Flavors), bouillon og supper som pulver eller pasta. Disse er ideelle til at give fødevarer som færdigretter, saucer osv. en karakteristisk smag. Reaktionsaromaerne fremstilles ved brug af den kontrollerede Maillard-reaktion af udvalgte, højkvalitets proteinstoffer. Reaktionen kontrolleres for at opnå forskellige variationer af smagsprofiler som stegt, friturestegt...
...Marinerede grønne og sorte oliven. Organoleptisk karakter Udseende grøn og sort farve for oliven, med urter Smag/Aroma arttypisk, salt med en kraftfuld smag, behageligt afrundet...
Tyskland, Aachen
...Takis Original Majschips med Chilismag, 190 g Majschips med chilismag Små rullede og friturestegte majs tortillas med chilismag. Uanset hvordan du ønsker at nyde dem, vil Takis chips ikke skuffe dig. Majsmel, vegetabilsk fedt (palme), tilberedte krydderier med chili- og lime-smag [salt, majs maltodextrin, syre regulatorer (citronsyre, natriumcarbonater, natriumacetater), sukker, smagsforstærkere (mononatriumglutamat, dinatrium-5-ribonukleotider), aromaer, gær ekstrakt, løgpulver, farvestoffer (paprikaekstrakt, karmine)], vegetabilsk olie (solsikke).
Tyskland, Alzenau
... alle proteinmel: -Bagevarer -Mælkalternativer -Kødalternativer -Fiskalternativer -Pasta produkter -Farsbrød -Færdigretter -Snack- og morgenmadsprodukter -Plantebaseret pålæg og smørepålæg -Extrusion -Barer -Sportsernæring -Clean Label emulgator...
Tyskland, Hamburg
...FRUGT: frysetørrede hindbær hele NATURLIG: uden sukker, uden fedt, men med mere smag & mere aroma 100% REN: Frugt i råkostkvalitet, naturlige vitaminer, folsyre og kilde til antioxidanter FRESH: Vores frugter har en særlig høj kvalitet, da naturlig frugtaroma, farve, vitaminer og endda formen forbliver optimalt bevaret.
Tyskland, Uetersen
...Xylose er et naturligt forekommende træ sukker, der udvindes fra hårdttræer som birk. Det er et specielt kulhydrat, der anvendes til aromadannelse og opnåelse af de ønskede smagseffekter for kød, færdigretter, lægemidler, dyrefoder og dyrefoder. Xylose kræver en meget kort reaktionstid for at opnå den ønskede smag. Nøglefordele: • Hjælper med smagsdannelse • Forbedrer aromaen • Forbedrer det...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play