...Uanset om det er bagværk, søde sager, fitnessbarer eller færdigretter – vores aromaer giver dine produkter den ønskede smagsnuance. Som din partner følger vi processen fra din produktidé til det markedsmodne slutprodukt og står gerne til rådighed med rådgivning inden for vores aroma- og anvendelsestekniske samt regulatoriske kompetencer.
Diverse aromaer, ekstrakter, forbindelser og krydderier i...
...Eifix Snegg TK
Røræg formet
Eifix Snegg TK
Den runde røræg-snack.
Snegg er den runde røræg-snack med et håndværksmæssigt udseende. På grund af sin fantastiske form er Snegg ideel til at lægge på brød og boller til at tage med. Eifix Snegg lykkes altid, kan optimeres og tilpasses individuelt takket være den dybfrosne portionsstørrelse, og imponerer med fremragende smag takket være naturlige ingredienser.
... uforfalskede smagog aroma samt tilberedningsmetoder.
Vores menuskåle er kendt under følgende varemærker og fremstilles af forskellige materialer:
VITESSA® CPET-skåle
Temperaturbestandig fra -40 til +180 °C, op til +220 °C efter anmodning
Anvendelsesområder:
Til færdigretter i køl eller frost samt pasteuriserede retter
Tilberedning i konventionel ovn, varmluftovn eller i mikrobølgeovn
VITESSA® APET-skåle
Temperaturbestandig fra -40 °C til +70 °C...
...NYT fra april: Veganske fødevarer baseret på ærteprotein og hestebønne mel, plukket, marineret, dybfrosset
Alsidigt anvendeligt og individuelt kombinerbart efter egen smag – så kommer der variation i sortimentet.
plukket
blød base for individuelle kreationer
den alternative løsning til kyllingeretter, fra strimlet til topping på kreative skåle
Vand, 29 % ærteproteinisolat, VALGTEPROTEINKONCENTRAT, majsfiber, kartoffelstivelse, rapsolie, glutenfrit HAVREKORNMELET, kartoffelfiber, dextrose, psylliumfrøskaller, bordsalt, naturlige aromaer, syre: citronsyre; antioxidant: ascorbinsyre.
... fingerfood eller som pålæg til brød og sandwiches.
For den bedste smagog kvalitet anbefaler vi at servere kokos-jordnøddesaucen ved stuetemperatur eller varm. Portioner efter behov, klar.
Færdigretter dybfrosne
Gastronomiudstyr
Hotelbranchen
Food Service
dybfrosne fødevarer engros
Kollektiv ernæring
Convenience
Gastronomi specialiteter...
...Marinerede grønne og sorte oliven. Organoleptisk karakter
Udseende grøn og sort farve for oliven, med urter
Smag/Aroma arttypisk, salt med en kraftfuld smag, behageligt afrundet...
...FRUGT: frysetørrede hindbær hele
NATURLIG: uden sukker, uden fedt, men med mere smag & mere aroma
100% REN: Frugt i råkostkvalitet, naturlige vitaminer, folsyre og kilde til antioxidanter
FRESH: Vores frugter har en særlig høj kvalitet, da naturlig frugtaroma, farve, vitaminer og endda formen forbliver optimalt bevaret.
...Reaktionsaromaer (Process Flavors), bouillon og supper som pulver eller pasta. Disse er ideelle til at give fødevarer som færdigretter, saucer osv. en karakteristisk smag.
Reaktionsaromaerne fremstilles ved brug af den kontrollerede Maillard-reaktion af udvalgte, højkvalitets proteinstoffer. Reaktionen kontrolleres for at opnå forskellige variationer af smagsprofiler som stegt, friturestegt...
...Xylose er et naturligt forekommende træ sukker, der udvindes fra hårdttræer som birk.
Det er et specielt kulhydrat, der anvendes til aromadannelse og opnåelse af de ønskede smagseffekter for kød, færdigretter, lægemidler, dyrefoder og dyrefoder.
Xylose kræver en meget kort reaktionstid for at opnå den ønskede smag.
Nøglefordele:
• Hjælper med smagsdannelse
• Forbedrer aromaen
• Forbedrer det...
...Takis Original Majschips med Chilismag, 190 g
Majschips med chilismag
Små rullede og friturestegte majs tortillas med chilismag. Uanset hvordan du ønsker at nyde dem, vil Takis chips ikke skuffe dig.
Majsmel, vegetabilsk fedt (palme), tilberedte krydderier med chili- og lime-smag [salt, majs maltodextrin, syre regulatorer (citronsyre, natriumcarbonater, natriumacetater), sukker, smagsforstærkere (mononatriumglutamat, dinatrium-5-ribonukleotider), aromaer, gær ekstrakt, løgpulver, farvestoffer (paprikaekstrakt, karmine)], vegetabilsk olie (solsikke).
... høstfriske aroma af frysetørrede grøntsager er uforlignelig. Det er det, der gør dem til den perfekte tilføjelse i instant-supper og convenience food.
Når de først er dehydratiserede, er frysetørrede grøntsager i næringsværdi, smagog struktur næsten umulige at skelne fra den friske original. Derfor er de særligt populære blandt outdoor-fans, snack-specialister og producenter af færdigretter.