Eventyret begyndte i 2005, idéen var at tilbyde udstyr til at dekorere kager som professionelle. Flere måneders kreativitet omkring produkter, der hidtil var forbeholdt fagfolk, et arbejde med test og tilpasning af produkterne til brug derhjemme, og det var fødslen af mærket ScrapCooking®. Gode og kreative, vi forestiller os sjove og tilgængelige produkter for alle til at forskønne alle slags bagv...
...Bogen "Collection" af Jean Michel Perruchon er en samling af 55 opskrifter på Entremets, Petits Gâteaux, Tartelettes...
Disse opskrifter er skabt og udført på Ecole Bellouet Conseil af Jean Michel Perruchon, Meilleur Ouvrier de France.
I løbet af disse 280 sider på fransk og engelsk, rigt illustreret, vil du opdage klassikere i nye versioner, bryllupskager, dekorationer og andre nye opskrifter, for alle dessertentusiaster og gourmeter.
Reference: BEL40
På lager: 9 produkter
Dimensioner: 280 sider
Sprog: Fransk og Engelsk...
..."Pâtissière diplômée" tilbyder "entremets", "choux", og skræddersyede kager på bestilling. Til dine familiebegivenheder, i virksomheden eller for en simpel trang til lækkerier. Pierrine byder dig velkommen i sit professionelle laboratorium ved afhentning af din bestilling.