Italien, Marmirolo
...W: 400 ÷ 420. Type 55 mel fremstillet af de bedste nordamerikanske hvede, til mere krævende pizzaiolos. Det er ideelt til æltning med en traditionel metode til lang fermentering (over 24 timer) og kan opbevares i op til 6 dage i køleskab. 25KG -10KG...
Italien, Giuliano
...Mel "00", vand, surdej (naturlig gær fra type 0 blødt hvedemel i pulverform, gær, maltet kornmel), salt, solsikkeolie, olivenolie.
...Pakket i tyl Ingredienser: Blødt hvedemel type '0' – Smør – Rosiner – Mandler – Friske æg (æggeblomme) – Sukker – Honning – Salt – Gær – Aromaer – Fyld med mandelpasta.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play