Belgien, Schaerbeek
... ingredienser som kød, ost, grøntsager og salsaer. Enchiladas: Tortillas fyldt med kød eller ost, rullet op og bagt med en velsmagende sauce. Quesadillas: Tortillas fyldt med ost og nogle gange andre ingredienser, derefter foldet og tilberedt, indtil osten smelter. Tostadas: Tortillas, der er stegt eller bagt, indtil de er sprøde og toppet med bønner, kød, salat, ost og andre toppings. Chilaquiles: Tortillastykker stegt eller bagt og derefter simret med salsa, ofte serveret med æg, ost og andre tilbehør.
Belgien, Beringen
...Skindbenet er tilberedt fra den nederste del af enten det forreste eller bageste ben. Da dette udskæring kommer fra en muskel, der konstant bruges til bevægelse, indeholder den en høj mængde bindevæv. Dette væv nedbrydes, når det tilberedes ved langsomme, fugtige tilberedningsmetoder som gryderet og braisering, hvilket giver en rig, fyldig smag og en lækker geléagtig tekstur.
Belgien, Arlon
...- Skær for store eksemplarer i højden - Vask kun hvis nødvendigt (ved tilstedeværelse af jord) ved at skylle svampene under vand eller tørre dem forsigtigt af. Tilberedning: altid sautere dem ved "høj varme" i pander og helst spise dem sprøde. De skivede svampe og "klar til brug" kræver selvfølgelig kun at blive tilberedt. Opbevaringstips Kantareller kan præsentere...
Belgien, Mons
Boucherie ABC byder dig velkommen fra mandag til lørdag i sin butik i Mons, beliggende i hjertet af Messines-kvarteret. Vi tilbyder de bedste kødprodukter fra regionen med en uovertruffen kvalitet-pris-forhold, året rundt. Vi tilbyder også vores kunder forskellige løsninger for at gøre livet lettere. Vi leverer kød samt vores cateringretter, der er tilberedt med største omhu, til døren hele ugen...
Belgien, Geel
Den belgiske gruppe Sopraco er en af de førende leverandører af kød i Europa. Sopraco-gruppen leverer skræddersyet kød til detailhandlen, supermarkedskæder, slagterier og restauranter: kalvekød, oksekød, svinekød, gedekød, vildt og fjerkræ. Det brede udvalg af kødprodukter omfatter både tekniske dele samt portioneret, frisk, dybfrosset, forædlet eller tilberedt kød, herunder emballering under beskyttende atmosfære.
Belgien, Zonnebeke
Culinair Hus Vandeputte tilbyder et omfattende udvalg af aperitif snacks, supper, forretter, kolde retter, smørrebrød, færdiglavede hovedretter, frisk ubagt kød, tilberedt stegt kød i sauce, fiske fondue, kød fondue, kinesisk fondue, kød gourmet og meget mere, men også smørrebrød, alt tilgængeligt i deres butik i Zonnebeke.
Belgien, Marcinelle
Renmans slagterier garanterer kød af en uovertruffen kvalitet med hensyn til hygiejne. Faktisk bliver hakket kød tilberedt i takt med de ordrer, der afgives af kunden, så hakket kød ikke opholder sig mere end 24 timer på hylderne. Derudover sikrer Renmans, at kødet aldrig vil blive opbevaret i fryserne. Endelig prioriterer Renmans kød af belgisk oprindelse, samtidig med at de favoriserer den korte forsyningskæde.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play