... hurtigt under øl pasteurisering. TEMPERATUR Denne enzympræparation er aktiv ved ølgæring og modningstemperaturer (0°C til 30°C) og viser gode hydrolyseresultater, da kontaktiden i disse faser er lang nok. pH-EFFEKT Denne enzympræparation er aktiv ved ølgæring og modning pH (4-5) og viser gode hydrolyseresultater, da kontaktiden i disse faser er lang nok. FORMÅL At forbedre øllets kolloidale stabilitet ved at bruge LABILASE under wort-gæring eller ølmodning. Højere glucaner kan udskilles af gæren...
Belgien, Couvin
...La Chevetogne er en speciel amber belgisk øl af høj gæring brygget af Brasserie des Fagnes, beliggende i Couvin-Mariembourg (Belgien) og har en alkoholprocent på 6,2% vol. Tilgængelige formater: 33 cl...
Belgien, Brunehaut
... betegnes som "grands crus". Kombinationen af Tradition og Modernitet! Sådan lyder virksomhedens motto, som er et ægte credo for lederne af bryggeriet Brunehaut. Tradition, fordi det håndværksmæssige bryggeri bevarer sin helt naturlige fremstillingsmetode af øl med høj gæring, der refermenteres på flaske og i tønder. Resultatet: et udvalg af omkring ti forskellige øl fra klosterbryggerier eller...
...La Brasserie de L'abbaye du Val-Dieu er en uafhængig belgisk producent af specialøl med høj gæring. Val-Dieu-øl er de eneste klosterøl, der stadig brygges og tappes i et kloster. Klosterøl Val-Dieu: Val-Dieu Blonde 6 %, Val-Dieu Brune 8 %, Val-Dieu Triple 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10,5 %, Val-Dieu Noël 7 %, Rader Blonde 6,5 %, Rader Ambrée 10,5 %. Anerkendt belgisk klosterøl.
Belgien, Lierneux
Grundlagt i foråret 2013 af Nicolas og Mélissa Résimont, er Brasserie de la Lienne et mikrobryggeri, der ligger i hjertet af den smukke region Ardennerne i Belgien, mellem provinserne Liège og Luxembourg. Det har fundet sin plads i en gammel gård, hvor gæringsbeholderne har erstattet foderbrædderne, og hvor loftet er blevet til en smagsprøvesalon. Lienne: Den første bryg fra bryggeriet. Øl med høj gæring og eftergæret på flaske, den brygges i den reneste tradition af to typer let ristet lys malt. Lienne Brune: Cremet på ganen og varm som et godt bål efter en skovtur.
Belgien, Le Roeulx
Siden 1873 har familien Friart fortsat produktionen af forskellige øl, herunder St-Feuillien. Øl fra Brasserie St-Feuillien: klosterøl ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison fra St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Specifikationer: naturlige øl med overgæring uden tilsætningsstoffer, aromatiske humler af høj kvalitet, udvalgte malte, traditionel gæring,…...
Belgien, Steenhuffel
... Bryggeri BOON i Lembeek (50 / 50 JV): 100% spontan gæring. De er oprindeligt bryggere af Brabantisk høj gæring øl under mærket PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale og PALM Green) og er dermed markedsleder i Benelux i segmentet af amberøl. Opkøbet af Bryggeri De Gouden Boom i Brugge i 2001 udvidede udbuddet af høj gæring øl i segmentet af smagsøl med BRUGGE Tripel og klosterøl fra STEENBRUGGE (Hvid – Dubbel Brun – Blond og Tripel).
Belgien, Purnode
La Brasserie du Bocq, grundlagt i 1858 af Martin BELOT, er i dag en af de få belgiske bryggerier, der stadig er 100% familieejet. Beliggende i hjertet af den vidunderlige turistregion Condroz, har denne dynamiske virksomhed forblevet tro mod de traditionelle metoder til fremstilling af øl med høj gæring og flaskegæring. I dag leder den sjette generation virksomhedens skæbne og ser fremtiden i møde med tillid. Nogle tal, der giver et bedre indblik i virksomheden: Omsætning: 9.200.000 €; Årlig produktion: 74.500 hektoliter; Ansat personale: 45 personer.
Belgien, Warsage
Det er i hjertet af Euregio, i den lille landsby Warsage, at vores håndværksøl brygges. På den gamle måde: i gryden over åben ild! Vi producerer øl med høj gæring, der stammer fra den lange belgiske bryggetradition. De er naturlige, ufiltrerede, upasteuriserede og eftergæret på flaske. Vores øl: Warsage Triple, Warsage Brune, Warsage Blonde.
Tolv forskellige øl, herunder Bockor, Blauw, Kriek Max, Omer Traditional Blond og Brasserie LeFort. OMER. Traditional Blond er en lækker øl af høj gæring med eftergæring på flaske, brygget efter en traditionel opskrift. OMER. har en fin, frugtagtig aroma og subtil bitterhed.
Belgien, Ruddervoorde
...De Leite holder fast i det håndværksmæssige karakter og vælger resolut kvalitet. 'Vi ønsker at fortsætte med at nyde brygningen. Alle vores øl er af høj gæring med eftergæring på flasken. Hver øl er udstyret med en kunstnerisk etiket, designet af kunstnere. Vores øl: Femme Fatale, Bon Homme, Enfant Terriple, Cuvée Mam'zelle, Ma mère spéciale, Cuvée Jeun'homme, Cuvée Soeur Ise, Fils à Papa.
Belgien, Ninove
... blev født. Under krigsårene 1940-1945 blev der igen skiftet tilbage til øl med høj gæring (24°C). Der var mindre energi nødvendig for at køle ned. Det varede indtil 1958, før man igen begyndte at producere SLAG PILS, HELLES og TAFELHELL øl med lav gæring. Fra 1979 begyndte de tre fætre at brygge WITKAP·PATER på anmodning fra bryggeriet "De Drie Linden" fra Brasschaat. I 1981 blev WITKAP·PATER officielt overtaget.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play