Frankrig, Merville
...Aromatiske karamel bruges til at tilføre en karamel-smag til en slutapplikation. Afhængigt af deres tilberedning og de anvendte sukkerarter kan de give forskellige smagsnuancer: sød, bitter, sur osv. De anvendes meget i fødevareindustrien for at give en god karamel-smag til det færdige produkt og for at tilføre en vis rundhed. Aromatisk karamel opdeles i 3 kategorier: - blond karamel, med...
...Kaffen dyrket af Carlos på hans plantage i Honduras har en ret rig aromatisk og smagsprofil. Takket være 48 timers naturlig fermentering kan vi nyde både søde noter af mælkechokolade og karamel samt mere frugtagtige noter af appelsin og grøn æble. En eksplosiv blanding, der altid forbliver afbalanceret med en medium syre. Lokation: Corquin, Copan Gård: Carlos Estevez Mejia Højde: 1450 – 1550 msm Varietal: Red Catuai Proces: Anaerobisk fermentering 48 timer Organoleptisk profil: Appelsin, hvid chokolade, grøn æble og karamel...
Italien, Milano
...Produceret i juli, er det en honning med en stærk personlighed, der har en tendens til at krystallisere. I flydende form har den en ravfarvet og lys nøddeagtig farve, og når den krystalliserer, får den en duft af tørrede svampe, lakrids, næsten røget. Aromaen er meget intens, vedholdende, minder om karamel og smagen af mou, som børnene sætter stor pris på. ABBINAMENTI Aromatisk sødemiddel til drikkevarer; beriger vinaigrette til at dressere blandede salater, passer godt til grøntsagsretter og retter med aromatiske eller medicinske urter, værd at prøve til at røre risotto.
Frankrig, Feurs
...Aromatisk karamel er en væske eller fast stof i farverne lys brun til mørk brun, der udelukkende opnås ved kontrolleret varmebehandling af fødesukker, og hvis primære formål er at aromatisere fødevarer. Aromatisk karamel kan være fortykket, neutraliseret, aromatiseret, i form af pulver, chips eller væske, og den fås også i en økologisk variant. Mulige anvendelser: - MEJERIPRODUKTER - IS - AROMABÆRERE - BAGVÆRK & BAGVÆRKSHJÆLP - SAUCER & FÆRDIGRETTER - APERITIVER & LIKØRER...
Polen, Poniec
...ESPRESSO GRIND - Classico espresso malet kommer med en fin maling for at sikre optimal ekstraktion med kaffemaskiner, der accepterer malet, tampet kaffe. Perfekt til enhver espresso-baseret kaffedrik. AROMATISK PROFIL - illy Classico er en lækker medium ristning med en mild og fløjlsblød smag. Den tilbyder delikate noter af karamel, appelsinblomst og jasmin med en vedholdende sødme. Intensitet 5. 100% ARABICA - illy vælger kun 1% af de bedste Arabica kaffebønner uden defekter for at skabe den verdensberømte signatur illy blend™.
Spanien, Betera
Frankrig, Yssingeaux
...Aromatisk Karamel Instantkaffer: spraytørret, frysetørret – Arabica, Robusta – forskellige oprindelser. Løselig Lakrids Champagne Marc Anethol Vaniljestænger 100% ren Vanillin Vaniljepulver og -korn...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... sødme takket være lagringen på fade og udvikler sig med noter af karamel, vanilje, kanel og rosiner. En fremragende komponent til alle dine fester! Huset: Grundlagt i 2013 af Alexandre Sirech og Jean Moueix, har virksomheden Les Bienheureux ambitionen om at være en referenceaktør på markedet for vine og spiritus. De designer, producerer og markedsfører deres egne mærker af rom, gin og whisky, og huset bygger på et grundlæggende princip. Type: Gylden rom Indhold: 70cl Alkoholprocent: 40%...
Tyrkiet, Sinop
...Honduras Filterkaffe er lavet af høj kvalitet Arabica kaffebønner og præsenteres i speciel emballage med envejrsventil. Bønnerne har en aromatisk profil og livlig syre. De har karamel smag og frugtagtige aromaer.
...Den primære fællesnævner mellem økologisk rørsukker og rå rørsukker er det råmateriale, der anvendes. Demerara er et særligt rå rørsukker, der også findes i økologisk kvalitet. Økologisk demerara er en type rå rørsukker, der har en lys brun farve og et melasseindhold mellem to og tre procent. Det, der gør denne sukkerart speciel, er de særligt store krystaller. Smagen af dette økologiske rørsukker betragtes som særligt aromatisk og er forbundet med malt og karamel.
Tyskland, Bad Bentheim
...Forskellige typer kakao Der er groft sagt 3 forskellige typer kakao at skelne imellem: Criollo, Forastero og Trinitario. Criollo Criollo-bønnen har en kompleks og delikat profil, en mild smag med sekundære aromaer af nødder, karamel, frugt og tobak. Smagen er ikke bitter og meget aromatisk. På trods af disse behagelige egenskaber er criollo kakao den sjældneste. Denne bøn er ofte en favorit...
Frankrig, Guenange
...Træagtig, jordagtig, frugtagtig. Ideel til dagbrug. Effekt: 7/10 Aromatisk styrke: 6/10 Tekstur: formbar/hård Fedt: let Farve: Brun/gul Bemærkning: Forbudt for personer under 18 år. Anbefales ikke til gravide og ammende kvinder. Overholder gældende lovgivning og indeholder mindre end 0,3% THC. Analyse af cannabinoider tilgængelig i produktbillederne. Gram: 1, 3, 5, 10, 20, 30, 50...
Frankrig, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har virksomheden GAGET (økologisk certificeret af Ecocert) udviklet sin ekspertise inden for design af unikke smagsvarianter til fødevareindustrien. I sit højteknologiske laboratorium skaber den særlige smagsstoffer, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, Arabica/Robusta-blandinger), karamel (aromatisk flydende karamel, saltet smørkaramel, mælkekaramel) og frugtforberedelser (citrusfrugter, gule frugter, røde frugter, eksotiske frugter, gulerødder og rabarber), der er beregnet til friske mejeriprodukter (dessertcremer, yoghurt), is, frost- eller mælke-desserter, bagværk og konfekture.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play