Frankrig, Avignon
...Den økologiske rabarber er en flerårig urt fra familien Polygonaceae. Høsten af rabarber vil finde sted ved den rette modenhed for at opnå faste og tætte stængler. Når den er høstet, vil den økologiske rabarber blive leveret til fabrikken for at blive sorteret, vasket, skåret i stykker og IQF-frosset. Rabarber fra økologisk landbrug: 100% Total energi: 18 Kcal 74 kJ Kostfibre: 3,4 g Proteiner: 0,7 g Salt: Spor...
...Acai bær pulver, Acerola pulver, Abrikos pulver, Aronia pulver, Æble pulver, Banan pulver, Jordbær pulver, Hindbær pulver, Sorte ribs pulver, Maca pulver, Camu Camu pulver, Surkirsebær pulver, Lime pulver, Mango pulver, Fersken pulver, Brombeer pulver, Pære pulver, Figen pulver, Mandariner pulver, Appelsin pulver, Rabarber pulver, Kokosnød pulver Øko, Havtorn pulver Alle frugt pulver er tilgængelige i økologisk og konventionel kvalitet.
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE har i over 20 år specialiseret sig i distribution af økologiske frostprodukter til professionelle. Vores mærke AQUIBIO er i dag anerkendt og populært blandt helsekostbutikker, kollektiv catering og forarbejdere. Vores mærke AQUABON dækker alle dine behov for vilde fisk og skaldyr, men ikke økologiske. AQUITAINE BIOLOGIE har et katalog med over 400 referencer af økologiske frostp...
Frankrig, Lys Haut Layon
... pneumatiske presning. FA og FML. Ingen svovl i vinifikationen. Lagring: Tank. Aftapning: På ejendommen. Volumen: 75 cl Alkohol: 12° Smagning: Veldefineret gylden nuance! Duft af flint, akacie, kandiserede citrusfrugter og rabarber, irisrod og grøn te! Smagen er krydret og honningagtig, men også mineralagtig. Volumen: 75 cl Alkohol: 12°...
Tyskland, Bad Essen
... rabarbernektar: Denne nektar er et ufiltreret produkt, fremstillet af Bioland-rabarber fra Osnabrück-området. Agavesirup bruges her som et alternativt sødemiddel. • Rabarber-spritz: Færdigblandet med en høj andel rabarberdirektsaft (40 %), vand og fruktose, med kulsyre tilsættes. Vores rabarber-spritz er alkoholfri og fås nu også i 0,7 l-flasken. Nyd spritzen iskold med et stænk Aperol.
Frankrig, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har virksomheden GAGET (økologisk certificeret af Ecocert) udviklet sin ekspertise inden for design af unikke smagsvarianter til fødevareindustrien. I sit højteknologiske laboratorium skaber den særlige smagsstoffer, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, Arabica/Robusta-blandinger), karamel (aromatisk flydende karamel, saltet smørkaramel, mælkekaramel) og frugtforberedelser (citrusfrugter, gule frugter, røde frugter, eksotiske frugter, gulerødder og rabarber), der er beregnet til friske mejeriprodukter (dessertcremer, yoghurt), is, frost- eller mælke-desserter, bagværk og konfekture.
Fallani producerer håndlavede slik siden 1926. Virksomheden har udviklet sig fra et håndværksværksted til en struktureret virksomhed, og i dag distribuerer den sine produkter i Italien og i udlandet. De mest kendte slik fra Fallani er dem fra den Klassiske Linje, med klassiske smagsvarianter: byg, rabarber, mynte og anis. Fallani producerer også andre linjer: Ung Linje, Urte Linje, Linje Uden Tilsat Sukker og Økologisk Linje. Der laves også skræddersyede slik.
Frankrig, Paris
Hej, vi sælger økologisk rabarber, det er godt, ikke?
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play