Belgien, Anderlecht
... gældende "CE" standarder for sikkerhed og hygiejne. Nogle praktiske råd: * Forberedelse af butterdej til ravioli: 70% hvedemel type 00, 30% semolina, 5 æg pr. kg + vand ælt i cirka 10 minutter, dejen skal have en fugtighedsprocent mellem æg og vand på cirka 32%. * Forberedelse af dej til tagliatelle: 50% hvedemel type 00, 50% semolina, 7/10 æg pr. kg eller 100% semolina, Reference: LP17M-230/1 Mærke: Diamant Europe Nettovægt (Kg): 62 Dimensioner i MM (LxBxH): 400x520xh630 Volumen (M³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strømforsyning (Volts): 230/1N 50Hz HK: 1.2...
Belgien, Awirs-Flemalle
...Speedolma-flagerne består af vegetabilsk fedt og er beregnet til tilberedning af frysetørrede supper, hævede og smuldrede dejtyper (boller, pizzaer osv.). Flagerne klæber ikke og fordeles meget let, hvilket gør doseringen nemmere. Derudover smelter de hurtigt, hvilket giver en betydelig tidsbesparelse ved æltning af dejen.
ufs.country_names.RU, Penza
... kraftige Z-formede knive af rustfrit stål, der muliggør skånsom æltning af den tætte dej. En variabel frekvensomformer bruges til jævn ændring af knivens rotationshastighed, hvilket gør det muligt at bruge maskinen til at ælte crumpetdej.
...Ved hjælp af VOMM Turbo Kneader er det muligt automatisk at forberede enhver form for dej til bageri- og konfektureindustrien. Dejen produceres på få minutter på en kontinuerlig måde, klar til næste behandlingsfase, hvilket muliggør en konstant produktion over tid og undgår nedetid i det traditionelle batchsystem. Den kontinuerlige VOMM Turbo Kneader er velegnet til enhver dej med forskellige...
Belgien, Herstal
...SALVA's spiralæltemaskine tilfører energi til dejen ved at udøve et tryk oppefra og nedefra med et spiralværktøj. Den er designet og fremstillet til at arbejde i en højproduktionslinje, takket være sin hurtige æltningsevne og robusthed. Takket være det meget præcise forhold mellem diameteren af spiralen og dimensionerne af skålen, er det muligt at opnå en æltning af høj kvalitet. HURTIGHED Perfekt til bagere, der ønsker at opnå en høj produktion. ROBUSTHED OG MODSTAND...
Italien, Santa Maria La Carità
... hvede. Fase af presning og ekstrudering: fra pressen skubbes dejen langsomt af en skrue mod en bronzefilter, med moderat tryk for at bevare glutenets og kulhydraternes egenskaber. For hver pastatype er der et specielt bronzefilter. Vi bruger udelukkende bronzefiltre, som giver den typiske ruhed af den bedste håndlavede pasta. Fase af tørring: altid ved lav temperatur for ikke at "denaturere...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play