Tyskland, Bad Bentheim
... bliver testet i Europa og ofte også pakket. ØKO-mærket står for 100% kontrolleret økologisk og pålideligt. Disse ingredienser er derfor garanteret fri for tilsætningsstoffer som sukker, fedt og opfylder alle europæiske krav til pesticider. Kvaliteten af vores produkter bliver regelmæssigt kontrolleret.
Tyskland, Hamburg
... stærkere end majsstivelse. Atleter og styrketrænere bruger johannisbrotkernmehl som bagehjælpemiddel, da det er meget kalorielet og desuden indeholder fem procent protein. Andre fantastiske ingredienser fra bælgfrugten er pektin, B-vitaminer, sekundære planteforbindelser og mineraler. Vores johannisbrotkernmehl er godkendt til økologiske produkter. Produktegenskaber: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Fødevaremærkning: E 410...
Tyskland, Lüdenscheid
...Ingredienser: Purløg, paprika, havsalt, sukker, majsstivelse, hvidløg, merian, oregano, aroma (indeholder: SELLERI, BYG, HVETE), løg, SENNEPSMEJLE, solsikkeolie, gurkemeje Brug: ca. 2 teskeer pr. 125 g crème fraîche, skyr, yoghurt, kvark Brug nu vores "Dipp Provence med 18% salt" som reklameartikel eller gave. (Forespørgsler kan sendes til: info@gojundgoj.de) Vi tilbyder også gerne vores produkter som private label, i storpakker og til genforhandlere.
Tyskland, Garstedt
...Rotalgen Lithothamnium Calcareum vokser på den nordvestlige kyst af Island. Den er rig på calcium. Høsten af algerne sker under både økonomisk og økologisk fornuftige aspekter. Der høstes kun 0,3% af de alger, der vokser der. Anbefaling til indtagelse: 1 x dagligt 1 måleske (ca. 2 g) pulver (2 g indeholder 600 mg calcium (75 %*) og 20 µg jod (13 %*). * = procentdel af den anbefalede daglige dosis ifølge NKV. Ingredienser: pulveriserede, tørrede rødalger 95 % (Lithothamnium calcareum), majsstivelse.
Tyskland, Wörrstadt
...Uanset om det er til pyntning eller fyldning af kager og bagværk, til at forfine frugt eller desserter, giver Lecker’s Økologiske Sahnestark stabilitet til flødeskum – helt uden kemiske tilsætningsstoffer. Den druesukker, der opnås ved sukkerning af majsstivelse, har den egenskab at binde fugt, hvilket sikrer, at flødeskum holder sig stabilt i længere tid. Ingredienser: Majsquellstivelse*, Druesukker* *= fra kontrolleret økologisk produktion Allergener: ingen indeholdt Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play