Spanien, Alcora
...Høj kvalitet sorte trøfler dyrket i Spanien! Den sorte trøffel er en hypogæisk svamp, hvilket betyder, at den vokser og udvikler sig under jorden. Kendt videnskabeligt som Tuber melanosporum, går dens opdagelse tilbage til tusinder af år. Faktisk blev den spist af gamle egyptere, romere og grækere, som tillagde den medicinske og afrodisiakiske egenskaber. Sorte trøfler er lette at skelne fra deres særlige udseende; når de er modne, er de sorte, som navnet antyder, med en violet nuance. Deres tekstur er vorteagtig, og indeni er pulpen kompakt men let, med en vis fasthed.
Spanien, Peñalba, Segorbe
... (efterårstrøffel) og den eksklusive Tuber Magnatum. Vores trøffel, høstet i Spanien, med særlig opmærksomhed på den sorte trøffel fra Aragón, når de bedste gastronomiske markeder i verden. Vi specialiserer os i fødevareimport og -eksport, hvilket sikrer friskhed og kvalitet i hver levering, og vi er en pålidelig engrosleverandør af trøfler både til distributører og restauranter, der ønsker at...
... knap 2000 sjæle, 30 km fra Parma, kendt for den nationale messe for sort trøffel fra Fragno, der afholdes her hvert år. Faktisk er det, udover at være et hotel i Calestano, også kendt som restaurant og bar, der bliver et mødested fra morgen til aften, især om sommeren, når de udendørs borde gør kaffepausen særdeles behagelig. Åben både til frokost og middag, tilbyder restauranten forskellige sale til alle behov og en historisk vinkælder i sten med fine og årgangsvine, ideel til smagninger.
Håndværksbageri. Vi fremstiller og distribuerer vores produkter og tilbyder en professionel service samt konkurrencedygtige priser til bagerier, konditorier, restauranter og hotelbranchen. Vore desserter, både i kvalitet og variation, er det ideelle supplement til jeres produkter i bagerier og konditorier. De er en garanti for succes på dessertmenuen i jeres restaurant og den perfekte afslutning...
Italien, Montella
Restaurant Pepenero i Montella i provinsen Avellino vækker nostalgi for de gode ting fra fortiden og traditionerne, og genfortolker dem uden at forvandle dem med ekstraordinære resultater. Også fisken spiller en hovedrolle i en særlig vellykket kombination af hav og bjerg. Specialiteterne spænder fra scialatielli med porcini-svampe og trøffel til ravioli med ricotta. Fra entrecôte med rucola...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play