Schweiz, Langnau Im Emmental
...KASAG-eksperter er specialister i konstruktion af madlavningsapparater og industrielle madlavningsanlæg til fremstilling af syltetøj, marmelade, kompot og geleer. Vi er begejstrede for kombinationen af høje produktstandarder, særlige standarder for pektinforberedelse, optimal klumpethed af produkterne og korte proces tider. Vi tilpasser os hver kundes behov og bygger skræddersyede eller modulære systemer, der opfylder deres krav.
...Cerise noire, Griotte, Kirsch. Kontinent mindre end 2% alkohol. Marmeladen "Des Vieux Garçons" er en blanding af fristende smagsnuancer, der fanger ganen med essensen af sort kirsebær, surkirsebær og et strejf af kirsch. Fremstillet med en omhyggelig opmærksomhed på detaljer, er denne marmelade en hyldest til kunsten at konservere frugter på en måde, der ikke kun bevarer deres naturlige fordele, men også forvandler dem til en symfoni af lækre smagsoplevelser.
Frankrig, Gennevilliers
... hibiscusgeléen med krydderier kroppen. Hibiscusblomsten har mange antioxidanter, der arbejder dybt på huden, fordøjelsen og tarmtransit. Nelliken detoxer i dybden, mens kanel styrker immunsystemet. Sødt eller salt, bliver denne gelé den perfekte ledsager til alle dine måltider. Serveret til morgenmad eller dessert, passer den vidunderligt sammen med pandekager, yoghurt og andre brød. Bruges som fyld til dine retter, harmonerer dens krydrede smag af røde frugter perfekt med kød og fisk. Indhold: 260 ml...
Ukraine, Chornomorsk
...æterisk olie osv. Rønnefrugter bruges primært til forarbejdning, de spises friske. De er et godt råmateriale til likør-vodka, ikke-alkoholiske drikke og konfektureproduktion. Under konservering bruges de til at forberede gelé, slik som "rønnebær i sukker", marmelade, marmelade, syltetøj, pastiller. Vi tilbyder tørring af vores produkter, der opfylder alle krav for at bevare maksimalt af de nyttige stoffer. Oprindelsesland - Ukraine Type: Konventionel Plante del: Frugt (bær) Mængde: op til 50 tons om året Pakke: Som krævet...
Frankrig, Marseille
... Équateur Fruits, med sin ekspertise på over 23 år, garanterer en overlegen kvalitet for sine produkter baseret på mangosteen. Ved at arbejde tæt sammen med lokale producenter sikrer virksomheden sporbarhed og overholdelse af internationale standarder, hvilket giver et produkt, der respekterer den kulturelle identitet og lokale handelspraksis.
Østrig, Taiskirchen
Kvalitetskarakteristika for BIOFITURE: •70% frugtanpart •Der anvendes udelukkende frugt af klasse 1A •Frugter kun fra europæiske økologiske landmænd •Kun 44% samlet sukkerindhold •100% økologisk sukker •Økologisk citronsaftkoncentrat i stedet for citronsyre •Ingen tilsætningsstoffer af aromaer og farvestoffer •Ingen konserveringsmidler •100% GMO- og allergenfri •100% PVC-fri emballage Uanset om ...
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION er en Halal-certificeringsstruktur baseret i Belgien og aktiv på hele det europæiske kontinent. Vi er specialiseret i certificering af Halal-produkter og -tjenester. Vi certificerer både store virksomheder og små virksomheder. Certificeringen af Halal begrænser sig ikke kun til fødevarer, men også til andre sektorer som kosmetik, emballage, kemikalier, kosttilskud og...
Frankrig, Soreze
...Bassine landaise i aluminium 34 mm, diameter 45 cm, højde 17 cm, 20 liter. Kolde håndtag i rustfrit stål. Ideel til syltetøj, konservering... Alle varmekilder undtagen induktion REF:USTBLA45 Hovedmateriale: aluminium Andet materiale: håndtag i rustfrit stål Kapacitet (l.): 20 Fremstillet i: Europa Diameter: 45 cm Højde: 17 cm Nettovægt: 1,81 kg...
Frankrig, Warmeriville
... / 100g":"Kulhydrater 58g / 100g","Rhubarbe, sucre, sucre roux de canne, jus de citrons concentré et, éventuellement, gélifiant : pectine de fruits.":"Rabarber, sukker, rørsukker, koncentreret citronsaft og eventuelt geleringsmiddel: frugtpektin.","Valeurs nutritionnelles pour 100g :":"Næringsværdier pr. 100g:","Marque:BONNE MAMAN":"Mærke:BONNE MAMAN","Conditionnement palette:1254 UVC (soit 209...
Frankrig, Ducy-Sainte-Marguerite
Grundlagt i 1835, er Domaine de la Flaguerie en familieejet virksomhed dedikeret til produktion og forarbejdning af cideræbler. Som naturens elskere har domenet taget værdierne fra Økologisk Landbrug til sig siden 1998. Domaine producerer æblejuice, IGP Normandie cider og pærer, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, brændevin og andre økologiske aperitiffer og likører af høj kvalitet, der er b...
Italien, Moio Della Civitella
...Konfektur er et sødt fødevareprodukt, der opnås ved at koge en eller flere typer frugt med sukker. I modsætning til marmelade, som per definition kun er lavet af citrusfrugter, kan konfektur laves med enhver type frugt. Under produktionsprocessen koges frugten sammen med sukker, indtil den når en tyk og homogen konsistens.
Frankrig, Narbonne
... tilpasses forskellige brancher, herunder: - Bryggerier (ølflasker på 0,25 l og 0,33 l osv.) - Kosmetikprodukter (salver, flydende sæbe, shampoo, fugtgivende produkter, shower gel osv.) - Fødevareforarbejdning (frugt- og grøntsagskonserves, færdige saucer, krydderier, marmelade, honning, syltetøj osv.) - Kemi produkter (plejeprodukter, opløsningsmidler, motorolie, vaskemidler osv.) - Malinger og belægninger (malerspande, malerdåser, dunke osv.).
Spanien, La Llagosta-Barcelona
...INJEKTIONSMASKINE TIL FYLDNING af creme, chokolade, syltetøj, marmelade, dulce de leche osv. i muffins, croissanter og andre bagværk på samme bageplade, hvilket undgår unødvendig håndtering af produktet. - Præcis og let justerbar volumetrisk dosering. - Den erstatter manuelle fyldningsprocesser med en stor fordel: den er hurtigere, mere komfortabel, mere præcis, den beskadiger ikke dejen...
Italien, Martina Franca
... gør den til en uundgåelig ingrediens i det middelhavske køkken. Caseificio Pioggia tilbyder Confettura di Melecotogne af høj kvalitet, produceret med håndværksmetoder og lokale ingredienser. Denne konfekt er ideel for dem, der søger et ægte og traditionelt produkt, perfekt til at berige deres retter med et unikt smagsnuance. Confettura di Melecotogne er også et fremragende valg for dem, der...
... særlige aromaer af vores kiks og naturligheden af vores marmeladevarianter appellerer til enhver smag. Vores kvalitet er blevet en reference for vores kunder, der søger den samme smag på alle sprog. Ved at arbejde med et bredt udvalg af kunder i Afrika og Europa deler vi vores verden af smagsoplevelser med flere mennesker. Vores forsyningskæde sikrer, at vores produkter forbliver friske og af høj...
Frankrig, Le Lauzet Ubaye
...Abrikosen er ligesom ferskenen en stenfrugt af slægten Prunus, der stammer fra Kina. Høsten begynder i juni og fortsætter indtil august, med et produktionspeak i slutningen af juli. Frankrig er det næststørste producerende land af abrikoser i Den Europæiske Union. De vigtigste producerende departementer er Drôme, Gard, Bouches Du Rhône, Pyrénées-Orientales og Ardèche. Den kan nydes frisk, tørret, som juice, marmelade eller syltetøj, og den er rig på fibre, antioxidanter og vitamin A. Vores likør serveres meget kold. Den er også meget værdsat i forskellige kulinariske forberedelser.
...100% NYLON FIN KLUD Dens struktur muliggør produktion af marmelade, gele og sirup. Maskinvaskbar Dimensioner 35x40cm 80x70cm 100x100cm 120x120cm eller specialmål Funktioner Afdrypning, Presning...
Frankrig, Faverolles-Sur-Cher
...Ananas syltetøj med julespecier 240g Vores syltetøj er fremstillet håndværksmæssigt i vores værksted beliggende i FaverollessurCher i LoiretCher. Og vores frugter købes lokalt, hver gang det er muligt. Jordbær kommer fra Sologne. Vi plukker blåbær i Soing i Sologne. Så kommer æblerne og pærerne fra MontprèsChambord i slutningen af august og begyndelsen af september. Endelig kommer blommerne og...
Frankrig, Gennevilliers
... overensstemmelse med gældende lovgivning. Dominant note: Friskhed fra ananas og eksotisk smag fra kokosnød. Ingredienser: Ananas 30%, Kokosnød 30%, Sukker 40%. Tekstur: syltetøj med sprøde stykker af kokosnød. Smagsråd: på brød, bagværk, yoghurt eller hytteost, bagværk.
Frankrig, Auterive
... marmelade os til en exceptionelt lækker og smagfuld kulinarisk rejse. Kendt for sit høje indhold af fibre, vitaminer A og C samt beta-carotener, vil denne marmelade helt sikkert vække dine kræsne smagsløg med fine produkter med eksotiske og tropiske smagsnuancer. Samlet frugtkoncentration: 56% Ingredienser: Mango, sukker, citronsaft, bergamot, ingefær, geleringsmiddel: pektin Opbevaring: To år før åbning. Opbevares køligt efter åbning og bør spises hurtigt.
Belgien, Mariembourg
...Vore eksotiske produkter med autentiske smage ILANGA NATURE lader dig opdage de ægte smage af lokale produkter. Udforsk vores varierede og omfattende produktudvalg for en rejse rig på opdagelser.
Litauen, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Gyldne Granulerede er lysegule krystaller, ideelle til kaffe, te, frugtsalater og grød. Et sprudlende gyldent, tørt og frit flydende sukker med en subtil smag af smør. Det bruges som en erstatning for hvidt raffineret sukker i te, morgenmadsprodukter samt i syltetøj, marmelade og vinfremstilling. Det anvendes også til kage- og småkagebagning. Ideelt til kaffe, te, frugtsalater og grød. Produktet er lavet af sukkerrørsaft ved en naturlig proces, dvs. uden kemikalier eller tilsætningsstoffer.
Frankrig, Vallieres
...Ekstra kogt marmelade i kobbergryde, lavet af økologisk frugt, økologisk rørsukker, økologisk citronsaft, frugtpektin og ascorbinsyre (vitamin C). Vi producerer et bredt udvalg af marmelader ved at følge en traditionel fremstillingsmetode med enkle ingredienser og langsom kogning.
Frankrig, Puyricard
...Ideelle til yoghurt, is og som fyld i bagværk samt til at smøre på pandekager, brioche, vafler, brød... Mælkekonfiture Mælkespecialitet, en cremet blanding af frisk mælk og sukker med en fin smag af karamel. Meget lavt fedtindhold og højt calciumindhold. Karamelcreme med havsalt fra Camargue Fristelsen er stor... og fornøjelsen er i top!
...Ny opskrift på grøntsagsmarmelade Marmelade med auberginer, pærer og kandiserede appelsiner Lad dig friste af denne originalitet; dine brødskiver vil takke dig. Dyp din ske og lad dig rive med. Ingredienser: Auberginer - Pærer - Kandiserede appelsiner - Brun sukker - Appelsiner - Kanel - Stjerneanis - Rom...
Frankrig, Biguglia
...Opskrift lavet af Emilie fra Le Meilleur Pâtissier M6 sæson 3, som her har brugt vores Brocciu-syltetøj. At lave og nyde uden nogen form for moderation...
...århundrede løste arabiske folk hemmeligheden bag sukkerrør, og de begyndte at plante sukkerrør i Nordafrika og det sydlige Spanien. De opdagede også at koge sukkerrør med frugter og spise dem. I det 16. århundrede opdagede de spanske opdagelsesrejsende de frugter, der var konserveret i lang tid i det vestlige Indien. Den ældste opskrift på syltetøj i vores historie er rosen-syltetøj, der blev...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play