Portugal, Santarém
Monte Safira er en premium producent og eksportør af højkvalitets portugisiske produkter, der specialiserer sig i rå olivenolie og traditionel charcuterie. Beliggende i Portugal er Monte Safira dedikeret til at producere autentiske produkter ved hjælp af tidstestede metoder, der henvender sig til forbrugere, som søger smagene fra deres hjemland. Virksomhedens produktudvalg inkluderer ekstra jomfru...
Belgien, Bruxelles
Vi er en handelsvirksomhed, der eksporterer agrofødevareprodukter, frosne varer og FMCG (bleer, tape,…). Vi er til stede i Europa og Afrika. Gennem årene har vi betydeligt udvidet vores produktudvalg og udvidet vores distributionsnetværk til glæde for vores kære kunder. Vi eksporterer til hele det subsahariske Afrika med kontrol fra mark/ fabrik (EU, Amerika,…) helt til levering i Afrika. Med FAGO...
Frankrig, Carquefou
Huset Quillard skaber med talent og ægthed produkter "hjemme", der svarer til de nye forventninger: tradition, håndværk og autenticitet. Hver produktlinje er udelukkende baseret på råvarer udvalgt efter specifikationer og bearbejdet efter en traditionel proces. Pølser: * Skinke: Jambon de Vendée à l'ancienne IGP, rå skinke røget på gammeldags vis * Traditionel pølser: kogt steg, hvidløgspølse * ...
Frankrig, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE er en online butik og en butik i Brive-la-Gaillarde, der tilbyder forskellige håndlavede produkter for at lade dig opdage terroiret i Corrèze, Frankrig, og dele det bedste fra denne region med dig. Fra gastronomi til dekorationsartikler, knive, stearinlys, smykker eller kosmetik, finder du alt på vores online butik. Vi udvælger de bedste håndlavede produkter made in Corrèze: - gast...
Frankrig, Lyon
Tre madelskere og naturentusiaster, Thomas, Thibault og Andréa, har skabt JOKO. Deres ambition er at værdsætte det franske vildt og Bigorre AOP sort svinekød ved at bruge kortere forsyningskæder. De tilbyder naturlige kvalitetsprodukter gennem autentiske og innovative opskrifter, samtidig med at de bekæmper madspild relateret til jagt. Deres mål er at gøre exceptionelle produkter fra de centrale P...
Polen, Zawiercie
...3 smagsvarianter: grøntsag, kylling/grøntsag, svinekød/grøntsag...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlavet fremstilling af specialiteter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, helbredt skinke, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røget lacón, bacon, røget pancetta, braiseret lacón (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: koteletter, mørbrad, ribben, pancetta, lacón, frisk skinke, frisk knogle, og selvfølgelig de salte og friske produkter som: øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
Grundlagt i 1993 er Maison Mayté en baskisk håndværkscharcuteri. Maison producerer et bredt udvalg af tørret kød fra Baskerlandet: skinker, pølser, tørrede pølser, flade eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørrede lomo... Maison tilbyder også sine specialiteter baseret på and (foie gras, magret, confit, rillettes, foie gras-pâté), svinekød (baskisk pâté, baskisk pâté med Espelette...
... Guéméné til røget andebryst fra Sydvest, fra andouillette fra Troyes til pâtéer eller rillettes fra Le Mans, fra ande foie gras til Bresse kylling, fra gammel Cantal til Saint Maure de Touraine, oksekød fra Aubrac til sort svinekød fra Bigorre, fra lyserøde småkager fra Reims til Four quarter breton, uden at glemme Bordeaux, Bourgogne eller Loire vine, vil du finde alle dine yndlings franske...
Spanien, Pontevedra
... for fjerkræsektoren blev tilføjet, såsom svinekød og lam i fryseren. I januar 2007 begyndte en ny automatisk skæringsfabrik, som er et af de mest moderne rum i Europa. Den specialiserer sig i udskæring af kylling både frisk og frossen, faciliteterne blev udvidet, og vi blev importører inden for lamssektoren med mange nye referencer og specialiteter. Lago Aves har et team af medarbejdere med stor...
Frankrig, Pamiers
... til os for at fortsætte med at dele dem med deres venner overalt i Frankrig. At få vores slagterikreationer, vores specialiteter til at rejse, dele vores håndværk og vores krav til kvalitet, det er vores familiære credo. Find det, der har fascineret dig hos os, hundredevis af kilometer væk fra Ariège: smag, håndværk, kvalitet og krav! Alt dette er centreret omkring svinet, vores unikke kød, vores eksklusive råvare. Et engagement omkring en målrettet, fransk og regional produktion. Hvad vi anser for en yderligere garanti for kvalitet.
Italien, Ginestreto-Pesaro
Diverse delikatesser tilbydes vores kunder, såsom lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskellige smagskarakteristika, værdifulde specialiteter der stammer fra udvalgte svinekød og omhyggeligt krydret af vores dygtige håndværkere. Den minimale modningstid, der garanteres for hver pølse, samt det ideelle klima, hvori denne afsluttes, gør hvert produkt ekstremt velsmagende og lækkert; traditionen for forarbejdning af svinekød går tre generationer tilbage. Vores styrker er opmærksomheden på markedet, den særlige fokus på kvalitet og modning, ægtheden samt den hurtige og præcise service.
Belgien, Wijnegem
... hestekød. RØGET HESTEKØD fra Equinox er et anerkendt lokalt produkt og er kendt for sin lækre smag. Vi tilbyder også et begrænset udvalg af hjemmelavede specialiteter baseret på svinekød. Equinox lancerer også et sortiment af FÆRDIGRETTER med specialiteten 'Gryderet'. Dussinvis af opskrifter baseret på forskellige kødtyper er tilgængelige i forskellige emballager. Equinox som SKÆRER OG EMBALLERER af friskt kød og kødprodukter.
Belgien, Bruxelles
Van Engelandt á Anderlecht er en grossist i kød, der har sin egen butik, hvilket gør det muligt for private at komme direkte og købe deres kød til engrospriser. Vi har også vores eget værksted, hvor kvalificerede slagtere skærer og pakker kødet efter alle kunstens regler. Udvalget er stort: lammekød, oksekød, hestekød, bisonkød, svinekød, kalvekød, vildt og fjerkræ, nogle specialiteter inden for pølsemageri og et bredt udvalg af kvalitetsfrosne produkter som eksotisk kød og lammekød fra New Zealand.
Frankrig, Laguiole
La Maison CONQUET er specialiseret i de gastronomiske traditioner fra Aubrac. La Maison producerer således pølser, konserver og mange kødretter og specialiteter baseret på renracet Aubrac oksekød, svinekød, lammekød fra Aveyron og kalvekød. Virksomheden producerer også færdigretter, indmad, aligot og lokale oste som tome. De færdigretter, der tilbydes af La Maison, er hovedsageligt tripoux, fyldt kål og farçous aveyronnais med svesker.
Hotel Restaurant Monte Bove, beliggende i hjertet af Monti Sibillini, har hyggelige og karakteristiske værelser udstyret med alle bekvemmeligheder. I restauranten kan du smage på de typiske specialiteter fra Marche, såsom grillet kød, tagliatelle med trøffel, traditionel bruschetta, svinekød i sød-syrlig sauce, grillet ørred og mange andre karakteristiske retter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play