Frankrig, Carquefou
Huset Quillard skaber med talent og ægthed produkter "hjemme", der svarer til de nye forventninger: tradition, håndværk og autenticitet. Hver produktlinje er udelukkende baseret på råvarer udvalgt efter specifikationer og bearbejdet efter en traditionel proces. Pølser: * Skinke: Jambon de Vendée à l'ancienne IGP, rå skinke røget på gammeldags vis * Traditionel pølser: kogt steg, hvidløgspølse * ...
Frankrig, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE er en online butik og en butik i Brive-la-Gaillarde, der tilbyder forskellige håndlavede produkter for at lade dig opdage terroiret i Corrèze, Frankrig, og dele det bedste fra denne region med dig. Fra gastronomi til dekorationsartikler, knive, stearinlys, smykker eller kosmetik, finder du alt på vores online butik. Vi udvælger de bedste håndlavede produkter made in Corrèze: - gast...
Frankrig, Lyon
Tre madelskere og naturentusiaster, Thomas, Thibault og Andréa, har skabt JOKO. Deres ambition er at værdsætte det franske vildt og Bigorre AOP sort svinekød ved at bruge kortere forsyningskæder. De tilbyder naturlige kvalitetsprodukter gennem autentiske og innovative opskrifter, samtidig med at de bekæmper madspild relateret til jagt. Deres mål er at gøre exceptionelle produkter fra de centrale P...
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
Grundlagt i 1993 er Maison Mayté en baskisk håndværkscharcuteri. Maison producerer et bredt udvalg af tørret kød fra Baskerlandet: skinker, pølser, tørrede pølser, flade eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørrede lomo... Maison tilbyder også sine specialiteter baseret på and (foie gras, magret, confit, rillettes, foie gras-pâté), svinekød (baskisk pâté, baskisk pâté med Espelette...
Frankrig, Pamiers
... til os for at fortsætte med at dele dem med deres venner overalt i Frankrig. At få vores slagterikreationer, vores specialiteter til at rejse, dele vores håndværk og vores krav til kvalitet, det er vores familiære credo. Find det, der har fascineret dig hos os, hundredevis af kilometer væk fra Ariège: smag, håndværk, kvalitet og krav! Alt dette er centreret omkring svinet, vores unikke kød, vores eksklusive råvare. Et engagement omkring en målrettet, fransk og regional produktion. Hvad vi anser for en yderligere garanti for kvalitet.
Frankrig, Laguiole
La Maison CONQUET er specialiseret i de gastronomiske traditioner fra Aubrac. La Maison producerer således pølser, konserver og mange kødretter og specialiteter baseret på renracet Aubrac oksekød, svinekød, lammekød fra Aveyron og kalvekød. Virksomheden producerer også færdigretter, indmad, aligot og lokale oste som tome. De færdigretter, der tilbydes af La Maison, er hovedsageligt tripoux, fyldt kål og farçous aveyronnais med svesker.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play