Italien, Orbassano
...De sorte friske ravioli lavet med blæksprutteblæk, fyldt med røget laks, er et sandt gastronomisk mesterværk, designet til dem, der værdsætter kompleksiteten og raffinementet i fiske-smagene. Den friske pasta, farvet og beriget med blæksprutteblæk, giver denne ravioli en elegant mørk nuance og et delikat strejf af havet, hvilket tilbyder en unik visuel og smagsmæssig kontrast til fyldet.
Italien, Acquaviva Picena
...Hæld indholdet af pakken i en pande og tilsæt 800 g vand og en klat smør. Lad det koge i 18 minutter over medium varme og rør med en klat smør ved slutningen af tilberedningen. Variation af opskriften: Tilsæt, ved slutningen af tilberedningen, stegt bacon eller grillet laks eller andre ingredienser efter eget valg, der er stegt separat. Den færdige risotto er til 2/3 portioner.
Storbritannien, London
...PRfrostbox.com er en britisk distributør, importør og eksportør af sundhedsprodukter, skræddersyede fødevarer, skaldyr og teknologiske tjenester i Storbritannien. Vi søger altid at forbedre vores produktudbud og udvide vores sortiment med specialiteter fra verdens fødevarer. Vi specialiserer os i fiske-måltidskits, og vi tilbyder et sundt laks-måltidskit, der indeholder vild atlantisk laks, fyldige grøntsager og en unik opskrift. https://www.prfrostbox.com/store...
Frankrig, Paris
...-kaviarterninger til at knaske, skiver af "presset" til at lægge i en croque-monsieur eller CaviarCream, en "forstærket" tarama. En anden opfindelse: den tørrede kaviarblomst, der kan nydes malet eller som hele korn på en risotto eller røræg... Udover æg og røget fisk udvider PETROSSIAN gradvist sit sortiment til andre festlige produkter: foie gras, trøfler, chokolade, samt visse russiske specialiteter som...
Frankrig, Carquefou
... svinekæbe med stykker af ande-foie gras med kantareller, terrine af kalvebrissel med morchella. * Hvidpølse på gammeldags vis med svampe, foie gras, laks, St. Jacques Vinter sortiment: * Traditionel pølser: Toulouse-pølse * Halvsalt: skank, bryst, skulder * Røgning på gammeldags vis: pølse, skank, bryst, skulder * Slagter-specialiteter: stege (Orloff, bacon, røget, med svesker...) Sommer sortiment: * Traditionel pølser: chipolatas, chipolatas med urter, merguez, brassepølse, fars, fyld, chorizo til grill, filet mignon...
Tyskland, Wiesbaden
... over havets overflade Smør ekstrakt (diacetylfri) Gurkemeje ekstrakt (Xanthorrhizol) Jordnødde ekstrakt (allergenfri) Fennikel ekstrakt (estragolfattig) Kød- og fiskeekstrakter (okse, svin, vildt, kylling, lam, muslinger, laks) Humleekstrakter Kakaoekstrakter med forskellige ristningsnoter Kaffeekstrakter med forskellige ristningsnoter og/eller koffeinindhold...
... kødrestaurant med typiske specialiteter fra både Italien og Indien (tandoori fisk, laks, dorade, rejer). En varm og indbydende atmosfære. Restauranten Sapori del Mondo ligger på Via Emilia Ovest 17/a i Parma. For mere information eller for at reservere et bord, ring til 0521291519.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play