Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Ost fremstillet affåremælk. Dens smag er fyldig og vedholdende, smøragtig med en let olieagtig note. Sensoriske Egenskaber Dens smag er fyldig og vedholdende, smøragtig med en let olieagtig note, med et perfekt saltpunkt. Indersiden er kompakt med små uregelmæssige huller af mekanisk oprindelse, i en halmgul farve og kort pasta, men ikke smuldret. Oprindelse: Zamora Mælketype: Fuld og rå fåremælk Fremstillingsmetode: Enzymatisk koagulation Løbe: Dyreløbe fra lam Familietype: Modnet presset pasta, ikke kogt, mugget/vasket skorpe Modning: Mellem tre og fem måneder.
...Iberisk ost er en presset ost lavet af en blanding af tre slags mælk (ko, får og ged). Det er den mest populære ost i Spanien, og i henhold til de proportioner, der er fastsat i afsnit 4 i bilag I til kongeligt dekret 262/2011 af 28. februar, som godkender kvalitetsstandarderne for oste og smelteoste. Enhver ost, der markedsføres med betegnelsen "Iberisk", skal være lavet af frisk mælk i følgende proportioner: maksimalt 50% komælk, minimum 15% gedemælk og minimum 15% fåremælk.
Spanien, Madrid
... naturen kilden til kvaliteten af alle vores oste. Varianter: Modnet blandingsost (V-C-O) Halvmodnet blandingsost (V-C-O) Ost fremstillet af fåremælk Modnet fåreost Reserve fåreost Mini halvmodnet fåreost Mini halvmodnet blandingsost (V-O)...
Spanien, Malagón
...Ost lavet med pasteuriseret Manchega fåremælk og certificeret af den regulerende bestyrelse for Manchego-oste med oprindelsesbetegnelse. Semicured Manchego Cheese PDO Maese Miguel - Modnet i 3 måneder. Cured Manchego Cheese PDO Maese Miguel - Modnet i 6 måneder. Cured Manchego Cheese PDO Maese Miguel Reserva - Modnet i 9 måneder. Añejo Manchego Cheese PDO Maese Miguel Gran Reserva - Modnet i 12 måneder.
Spanien, Legasa
...Ost fremstillet affåremælk. Naturlig skorpe af indfødte skimmelsvampe fra Bertiz, som beskytter osten og giver den en uforvekslelig cremede konsistens. Internationale priser: 2023 Mondial du Fromage Tours - Guldmedalje 2023 Superior Taste Awards - 2 stjerner 2023 Frankfurt International Trophy - Stort guldmedalje 2022-2023 World Cheese Awards - Guldmedalje 2022 Cincho Cheese Awards - Guldmedalje...
Spanien, Totanes
...Iberisk ost er en presset ost lavet af en blanding af tre slags mælk (ko, får og ged). I henhold til de proportioner, der er fastsat i afsnit 4 i bilag I til kongeligt dekret 262/2011 af 28. februar, skal al ost, der markedsføres med betegnelsen "Iberisk", være fremstillet af frisk mælk i følgende proportioner: maks. 50% komælk, min. 15% gedemælk og min. 15% fåremælk. Den fremstilles året rundt...
...hvidløg og gurkemeje, tomatpulver), sort trøffel, smagsforstærker, syre regulator (citronsyre), antioxidant (ascorbinsyre), salt, calciumchlorid, løbe, mælkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (afledt fra æg), Natamycin på skorpen. Smag: Intens Aroma: Karakteristisk for fåreost med aroma af trøffel. Farve: Lys gul med sorte årer af trøffelpasta. Konsistens: Hård Fjern oste skorpen før indtagelse.
Spanien, Cuarte De Huerva
...Pecorino Ost Modnet "Riserva" fra Boffard Riserva-typen er en modnet ost, der er fremstillet med 100% rå fåremælk, i overensstemmelse med den gamle kastilianske tradition. Modningsprocessen, som er strengt kontrolleret, varer minimum 8 måneder (for et produkt på 3 kg) eller 4 måneder (for et på 1 kg), hvor osten bliver taget ud af lageret 3 gange for at blive dryppet med olivenolie. Olien...
Spanien, Fresno De La Vega (león)
...Ost fremstillet i den sydlige del af provinsen León af fåremælk, tilgængelig i MODEN, MODNET, SEMI-MODNET og BLØD varianter. Fås i enheder af 1 kg eller 3 kg vakuumpakket. Vi tilbyder også gedeost og en blanding af fåre- og komælkost.
Spanien, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO er en virksomhed specialiseret i Manchego-ost, dannet af personer med stor erfaring. Vores sortiment omfatter også oste lavet af gedemælk, fåremælk og iberiske oste (50% komælk, 25% gedemælk og 25% fåremælk), alle fremstillet med mælk af den bedste kvalitet. Vores DANSO og CANTARERO oste er faste i konsistensen, og aromaen og smagen er mild i de yngre (semicurados), mere udtalt...
Spanien, Madridejos
Vi er beliggende i Madridejos (Toledo - SPANIEN), i hjertet af La Mancha. I en strategisk beliggenhed omgivet af fremragende græsmarker og i vuggen af manchego-osten. I øjeblikket indsamler vi fåremælk fra mere end 50 udvalgte besætninger. Vi fremstiller forskellige typer ost, afhængigt af deres modning. Vi distribuerer til hele Spanien, men vores største salg er centreret om det internationale...
Spanien, Villamayor De Santiago
Familieejet virksomhed med en lang tradition inden for fårehold og mere end 40 års erfaring som ostefabrikanter. Virksomheden opererer i dag gennem sine to divisioner i sine to lokationer i Villamayor de Santiago, Cuenca: OST og GASTRONOMI. I den gamle ostefabrik SANABRIA QUESOS fremstilles Queso Manchego DOP og specialiteter af fåremælk, gedemælk og blandinger, præcist som det altid er blevet...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play