Spanien, Guijuelo-Salamanca
...La Pluma Ibérica er et stykke kød, der kendetegnes ved sin mørthed og udsøgte smag, og som er en af de mest værdsatte dele af det iberiske svin. Dette produkt er ideelt til at stege eller grille, hvilket giver en gastronomisk oplevelse, der fremhæver de unikke kvaliteter ved iberisk kød. Opdrættet i frihed og fodret med agern, sikrer de iberiske svin fra Matadero Guijuelo S.A. en overlegen...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... konserveringsmidler, hvidvin, fyldt i naturligt tarm. Nettovægt: 0,350 gr. Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket ved temperaturer under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Udvalgt, hakket, æltet, fyldt, modnet, skåret og pakket. Ingredienser: Magert kød fra iberisk svin, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvidløg, oregano og konserveringsmidler. Nettovægt: 0,350 gr.
Spanien, Monroyo (teruel)
...Jamón serrano med en tørretid på ikke mindre end 18 måneder, modnet i kældre, får lov til at hvile i den nødvendige tid for at opnå en fusion af fedtet, som har en smøragtig udseende med en skinnende serrano-farve. Farven ved skæring af jamón reserva går fra rød-lilla med lette fedtindtrængninger i det magre kød. Det er et produkt med en mild smag, intens aroma og lavt saltindhold, med en...
Spanien, Granollers
...Se leveres i: Nøgler eller rør (Stiv eller fleksibel). Kvalitet: AAB, AB ELLER A. Længde: 80m og 90m. Det er ideelt til frisk og modnet pølse af små diametre: Frankfurt, pølse, chistorra. De præsenteres i to typer længde i alle kalibre (45 og 80 meter) KALIBRE 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Spanien, Alcobendas
Hos DOMPAL har vi det bedste udvalg af skinker og pølser, iberisk kød, eksklusive oste, AOVE, vine og de mest udvalgte vegetabilske og maritime konserver. Hvert af vores produkter er resultatet af en omhyggelig udvælgelse for at give den bedste service til vores kunder. Fra tørre- og produktionsanlægget i Jabugo (Huelva) og vores hovedkontor i Alcobendas (Madrid) når vi ud til alle hjørner af land...
...Fremstillet af udvalgte magre stykker og marmorert kød fra iberisk svinekød. Krydrede med udvalgte krydderier (paprika til den røde iberiske chorizo) og modnet i et naturligt tørreområde.
Spanien, Martinamor
...modnings- og tørkningsmetoder. Vi kontrollerer hele fremstillingsprocessen af vores produkter, altid opmærksomme på at opnå de højeste kvalitetsniveauer og den overordnede smag, der kendetegner vores pølser. Modnet i 1000 meters højde i Salamanca, er vores iberiske produkter uforglemmelige for smagsløgene, fordi de er udsøgte af natur. Kataloget af lækkerier går langt ud over skinken; variationen...
Spanien, Chantada
... svinekødsprodukter - Galicisk oksekød - Lacón fra Galicien - Serranoskinke af hvidt svin eller Duroc - Økologiske havalger - Økologiske grøntsagskonserves - Konserves fra havet - Galiciske oste - Økologiske marmelader og honninger - Olier og saucer til kød - UHT mælk - Kaffe - Chokolade - Vine og likører og meget mere!
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play