Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Italien, MILANO
...Il Culatello Giordano er lavet af 100% italiensk kød. Produktet er uden laktose og gluten. Oprindelse: Kød fra svin, der er født, opdrættet og slagtet i Italien. Råvare: Produktet er lavet af de bageste og indre lårmuskler (biceps femoris, semimembranosus og semitendinosus) fra svinet, helt fri for svær og delvist for dækfedt og helt adskilt fra sin knoglebase og skåret, så det får en...
Italien, Mugnano Del Cardinale
I starten var aktiviteten sæsonbetonet, i forbindelse med påske- og juleferierne, og med et primært lokalt marked. Der blev anvendt friske og førsteklasses kød, og salamien blev fremstillet med stor dygtighed og omhu, ved at bruge de bedste krydderier, de bedste tarme og tørre den med maksimal omhu, så smagen, aromaerne og ægtheden altid blev beskyttet og garanteret over tid og rum. I dag, selvom ...
Italien, Viterbo
...Aldret guanciale, lavet af det bedste certificerede italienske friske kød. Perfekt til de bedste amatriciana, carbonara og gricia pasta retter. Aldret i mindst 2880 timer for at give den bedste smag til dine retter. Unik og uforglemmelig.
...Det felinske, blandt de tusinde italienske salami, er den sødeste, lavet med lidt salt, peberkorn og modnet i Parma-skinkens dal. Kun fra tunge italienske svin, begyndende med "banco-trit" (magert kød, uden sener og med et lag fedt), først hakket groft, derefter æltet med krydderierne (salt, peber, lidt hvidvin), ladet hvile, fyldt i "culare" tarm, som den mest autentiske tradition foreskriver, hvilket vil holde salami altid blød. Efter to til tre måneder er her skiven skåret på tværs, med en fyldig, rund aroma, med den særlige smag af lykke.
Italien, Langhirano
...Det er et mesterværk af naturen og mennesket. Det kommer fra godheden i dette land, fra respekten for en ren tradition, fra den håndværksmæssige visdom, der gør hver skinke til et mesterværk af italiensk smag. Kun italienske svineskinker, friskt kød, aldrig frosset, bearbejdet, plejet og modnet med en omhu, der er en eksklusiv arv fra dette land, dets tradition, dets luft og dets klima. Gennemsnitlig vægt: kg. 9.5-11 Stykker pr. Nakke: 2...
Italien, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med udvalgte svinekød, medium malet og terninger af svinefedt, bliver fyldt i kollagen tarme og modnet. PROSCIUTTO - svineskinke "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med udvalgte svinekød, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarme smagt til med fennikelfrø. PANCETTA af rent svinekød, rullet eller flad, saltet og modnet på toskansk vis.
Italien, Cerami
...Vores lam opdrættes på vores gård, hvor de har fri adgang til græsning, og deres kost og velfærd er af største betydning. Vi henter fra nogle af de bedste gårde i Sicilien, og vi garanterer, at vores lam er naturligt opdrættet udendørs, modnet i minimum 20 dage for ekstra mørhed, og fuldstændig trimmet for overskydende fedt og sølvhinde til en køkkenklar standard. Nyd vores fulde udvalg af topkvalitets græsfodret lam steaks og koteletter, lam stegeudskæringer og lam gryderet udskæringer sammen med vores Lam Burgere og Hakket Lam.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play