Frankrig, Luitré-Dompierre
Grundlagt med en passion for excellence og et engagement for kvalitet, CBViandes-Distri er en anerkendt kødhandelsvirksomhed kendt for sine produkter af første klasse og sin fremragende kundeservice. Vi skiller os ud ved vores dedikation til at levere et bredt udvalg af omhyggeligt udvalgte kødtyper for at imødekomme de forskellige behov hos vores kunder. Hos CBViandes-Distri er vores mission at ...
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Tyskland, Balingen
... højkvalitetsprodukter såsom fine fisk eller modnet oksekød behandles med præcise vægte og optisk tiltalende. Spænding: 230 V enfaset vekselstrøm Kabinetsmateriale: Rustfrit stål Installationsområde (L x B): 350 x 360 mm / 13,8" x 14,2" Maks. dimensioner (L x B x H): 580 x 520 x 857 mm / 22,8" x 20,5" x 33,7" Produktstørrelse: Højde: 250 mm / 9,8" Bredde: 10 - 190 mm / 0,4" - 7,5" Beskyttelsestype: IP55...
Rumænien, Botosani
...Selvom det kan synes som videnskab, handler det mere om tradition. Aldring er en proces, der gør oksekødet mørt takket være naturlige processer. Vi opbevarer Carpathian Beef-kødet i flere dage i rum, hvor vi omhyggeligt kontrollerer temperaturen, fugtigheden og luftstrømmen. Vi venter derefter på, at kødet fuldender sin smag og forbedrer nuancerne. Resultatet er et mørt og saftigt kød. Vi var de første til at forstå, at dette er vigtigt, og vi introducerede aldrende oksekødsprodukter i Rumænien.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...La Pluma Ibérica er et stykke kød, der kendetegnes ved sin mørthed og udsøgte smag, og som er en af de mest værdsatte dele af det iberiske svin. Dette produkt er ideelt til at stege eller grille, hvilket giver en gastronomisk oplevelse, der fremhæver de unikke kvaliteter ved iberisk kød. Opdrættet i frihed og fodret med agern, sikrer de iberiske svin fra Matadero Guijuelo S.A. en overlegen...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... konserveringsmidler, hvidvin, fyldt i naturligt tarm. Nettovægt: 0,350 gr. Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket ved temperaturer under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Udvalgt, hakket, æltet, fyldt, modnet, skåret og pakket. Ingredienser: Magert kød fra iberisk svin, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvidløg, oregano og konserveringsmidler. Nettovægt: 0,350 gr.
... til dine måltider. Produktion af "L'Huître Fine de Claire" hviler på et traditionelt håndværk, der er blevet videregivet fra generation til generation. Østersne bliver omhyggeligt sorteret og modnet for at sikre en exceptionel kvalitet. Denne modningsproces i "claire" giver dem en unik tekstur og en uforlignelig smag, hvilket gør denne østers til et foretrukket valg for kræsne skaldyrselskere.
Spanien, Monroyo (teruel)
...Jamón serrano med en tørretid på ikke mindre end 18 måneder, modnet i kældre, får lov til at hvile i den nødvendige tid for at opnå en fusion af fedtet, som har en smøragtig udseende med en skinnende serrano-farve. Farven ved skæring af jamón reserva går fra rød-lilla med lette fedtindtrængninger i det magre kød. Det er et produkt med en mild smag, intens aroma og lavt saltindhold, med en...
Italien, MILANO
...Il Culatello Giordano er lavet af 100% italiensk kød. Produktet er uden laktose og gluten. Oprindelse: Kød fra svin, der er født, opdrættet og slagtet i Italien. Råvare: Produktet er lavet af de bageste og indre lårmuskler (biceps femoris, semimembranosus og semitendinosus) fra svinet, helt fri for svær og delvist for dækfedt og helt adskilt fra sin knoglebase og skåret, så det får en...
Frankrig, Laissac
...Håndlavet i vores værksted i Laissac, Aveyron, stammer denne pølse fra nøje udvalgte opdræt i Aveyron. Denne pølse er en nitritfri pølse, der kun er lavet af 3 ingredienser: kød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja. Modnet i 2 måneder (mod 15 dage for en industriel pølse), vil du finde smagen af ægte tørret pølse i denne pølse. En håndlavet pølse, fremstillet som i gamle dage. Skåret fint, bliver den derefter forsigtigt lagt i et 100% genanvendeligt og endda pantbart glasburk! I Marmite-version på 300g. DLC: 90 dage Vægt: 300g Oprindelse: Laissac, Aveyron...
Frankrig, Le Plessis Robinson
...Med tusindvis af års erfaring inden for opdræt, sine grønne og vidtstrakte enge samt sit milde og tempererede klima, har Grand Caractère valgt Irland, hvor niveauet for fremstilling af modnet kød er blandt de mest sofistikerede. Den aromatiske harmoni af træagtige og karameliserede noter, der frigives fra dette enestående kød, minder om den søde duft, der svæver i køkkenerne hos stjernemestre. Et...
Serbien, Ruma
... supplerer de naturlige enzymer i oksekød, og ved at gøre dette hjælper de med at forbedre smagen og kvaliteten af kødet. Thamnidium (svampeart) er især kendt, da den producerer kollagenolytiske enzymer, som i høj grad bidrager til mørthed og smag af tør gammelt kød. På grund af den dyre tørre proces har det forberedte kød indtil nu kun været tilgængeligt på elite restauranter og hoteller...
Italien, Mugnano Del Cardinale
I starten var aktiviteten sæsonbetonet, i forbindelse med påske- og juleferierne, og med et primært lokalt marked. Der blev anvendt friske og førsteklasses kød, og salamien blev fremstillet med stor dygtighed og omhu, ved at bruge de bedste krydderier, de bedste tarme og tørre den med maksimal omhu, så smagen, aromaerne og ægtheden altid blev beskyttet og garanteret over tid og rum. I dag, selvom ...
Spanien, Granollers
...Se leveres i: Nøgler eller rør (Stiv eller fleksibel). Kvalitet: AAB, AB ELLER A. Længde: 80m og 90m. Det er ideelt til frisk og modnet pølse af små diametre: Frankfurt, pølse, chistorra. De præsenteres i to typer længde i alle kalibre (45 og 80 meter) KALIBRE 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Storbritannien, Chesham
...Lækre Droewors lavet af 100% britisk oksekød og modnet med vores egen unikke opskrift på autentiske sydafrikanske urter og krydderier.
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Prosciutto fra Parma er en lufttørret skinke, der produceres i provinsen Parma, i den nordlige del af Italien. Det er et traditionelt produkt med en lang historie, populært og berømt i Italien og andre steder. Prosciutto fra Parma er udelukkende produceret af italienske svin og modnet i mindst 24 måneder. Dette produkt har PDO (DOP) certificering.
Spanien, Alcobendas
Hos DOMPAL har vi det bedste udvalg af skinker og pølser, iberisk kød, eksklusive oste, AOVE, vine og de mest udvalgte vegetabilske og maritime konserver. Hvert af vores produkter er resultatet af en omhyggelig udvælgelse for at give den bedste service til vores kunder. Fra tørre- og produktionsanlægget i Jabugo (Huelva) og vores hovedkontor i Alcobendas (Madrid) når vi ud til alle hjørner af land...
... certificeret af officielle inspektions- og certificeringsorganer i overensstemmelse med strenge regler og praksisser, der vedrører gødning og sygdomskontrol. Artem Oliva økologisk ekstra jomfru olivenolie har lave syreindhold, en dyb grøn farve og en fløjlsblød fornemmelse i munden. Den har en mild, frugtagtig aroma og en let peberagtig eftersmag. Den kan bruges til madlavning og bagning, dryppes over salater, som en del af en dressing, på stegt kød, grillede grøntsager og selvfølgelig som en dip for sig selv.
... af mikroorganismernes vækst ved en jævn fordeling i kødet. Anvendelsesområder: Da frisk kød er underlagt visse råvareudsving, er friskholdelsesmidlerne tilpasset de relevante rammebetingelser, hvilket resulterer i følgende: Frisk kød Modnet kød Suppes kød F.I.A.-FRISK POWER Special (0588) F.I.A.-FRISK POWER PLUS (0594) F.I.A.-FRISK POWER WS (0567)...
Italien, Viterbo
...Aldret guanciale, lavet af det bedste certificerede italienske friske kød. Perfekt til de bedste amatriciana, carbonara og gricia pasta retter. Aldret i mindst 2880 timer for at give den bedste smag til dine retter. Unik og uforglemmelig.
...Det felinske, blandt de tusinde italienske salami, er den sødeste, lavet med lidt salt, peberkorn og modnet i Parma-skinkens dal. Kun fra tunge italienske svin, begyndende med "banco-trit" (magert kød, uden sener og med et lag fedt), først hakket groft, derefter æltet med krydderierne (salt, peber, lidt hvidvin), ladet hvile, fyldt i "culare" tarm, som den mest autentiske tradition foreskriver, hvilket vil holde salami altid blød. Efter to til tre måneder er her skiven skåret på tværs, med en fyldig, rund aroma, med den særlige smag af lykke.
Italien, Langhirano
...Det er et mesterværk af naturen og mennesket. Det kommer fra godheden i dette land, fra respekten for en ren tradition, fra den håndværksmæssige visdom, der gør hver skinke til et mesterværk af italiensk smag. Kun italienske svineskinker, friskt kød, aldrig frosset, bearbejdet, plejet og modnet med en omhu, der er en eksklusiv arv fra dette land, dets tradition, dets luft og dets klima. Gennemsnitlig vægt: kg. 9.5-11 Stykker pr. Nakke: 2...
Italien, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med udvalgte svinekød, medium malet og terninger af svinefedt, bliver fyldt i kollagen tarme og modnet. PROSCIUTTO - svineskinke "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med udvalgte svinekød, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarme smagt til med fennikelfrø. PANCETTA af rent svinekød, rullet eller flad, saltet og modnet på toskansk vis.
Frankrig, Lyon
...Demi skinke fra Bayonne, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder godt af en IGP (Beskyttet Geografisk Betegnelse) for sin kvalitet. Modnet efter en gammel håndværkstradition. Dens kød er mørt og saftigt, mindre saltet end de fleste tørrede skinker.
...Maskinen vakuumerer først, blander gasser og fylder gasblandingen, hvorefter den forsegles. Dette giver en høj vakuumgrad. Forholdet af gasblandingen kan indstilles i henhold til forskellige fødevarer. Efter pakning med modificeret gas vil det forlænge holdbarheden, samtidig med at den oprindelige smag, friske farve og gode næringsværdi bevares. Anvendelse: Alle slags kød, frisk kød, modnet kød...
...Fremstillet af udvalgte magre stykker og marmorert kød fra iberisk svinekød. Krydrede med udvalgte krydderier (paprika til den røde iberiske chorizo) og modnet i et naturligt tørreområde.
Italien, Cerami
...Vores lam opdrættes på vores gård, hvor de har fri adgang til græsning, og deres kost og velfærd er af største betydning. Vi henter fra nogle af de bedste gårde i Sicilien, og vi garanterer, at vores lam er naturligt opdrættet udendørs, modnet i minimum 20 dage for ekstra mørhed, og fuldstændig trimmet for overskydende fedt og sølvhinde til en køkkenklar standard. Nyd vores fulde udvalg af topkvalitets græsfodret lam steaks og koteletter, lam stegeudskæringer og lam gryderet udskæringer sammen med vores Lam Burgere og Hakket Lam.
... at nyde rent, til pastaretter, pizza, grillet kød eller fisk, oliven, antipasti, pålæg… Vinhusets tip: Afslut en varm sommerdag på din terrasse med et glas rosé og beløn dig selv med lidt antipasti – sådan oplever du middelhavslivsstil direkte fra Pfalz. Vinifikation: Gæret i rustfrit stål, modnet i 4 måneder på gæren...
Spanien, Martinamor
...modnings- og tørkningsmetoder. Vi kontrollerer hele fremstillingsprocessen af vores produkter, altid opmærksomme på at opnå de højeste kvalitetsniveauer og den overordnede smag, der kendetegner vores pølser. Modnet i 1000 meters højde i Salamanca, er vores iberiske produkter uforglemmelige for smagsløgene, fordi de er udsøgte af natur. Kataloget af lækkerier går langt ud over skinken; variationen...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play