Spanien, Peligros
...Blanding af tilsætningsstoffer, krydderier og krydderier til brug i pølsemageri til fremstilling af det kødprodukt, der ikke er varmebehandlet, kaldet "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo", fremstillet ved en modnings- og tørreproces, der varer mere end 45 dage. Format: kasse 200g, pose 5kg...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlavet fremstilling af specialiteter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, helbredt skinke, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røget lacón, bacon, røget pancetta, braiseret lacón (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: koteletter, mørbrad, ribben, pancetta, lacón, frisk skinke, frisk knogle, og selvfølgelig de salte og friske produkter som: øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
Spanien, Martinamor
... af pølser gør, at hver gæst kan finde en bid, der passer til deres smag. Fra stykker af lomo embuchado, chorizo eller salchichón til produkter, der bevarer historien fra hele en region, som morcón eller sobrasada. Omhyggeligheden i opdrættet af dyrene, sammen med det omhyggelige arbejde med udvælgelse, hakning og marinering af kød, gør en forskel. Modningstiden afrunder en proces, der giver gastronomiske og ernæringsmæssigt meget interessante perler, som ikke går ubemærket hen i smagsløgene.
Spanien, Pobladura de Pelayo García
... pølsemageren. Garantien, smagen og tilpasningen til de mest moderne systemer i vores faciliteter sikrer den meget høje kvalitet af Ferjus pølser og saltede produkter. Alle vores produkter er fremstillet uden gluten, uden konserveringsmidler eller farvestoffer. Nogle af vores produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelavet (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelavet (sarta og cular), Serranoskinke, Lomo embuchado, Naturlig bacon (røget og marineret), Modnet tunge (svin og okse), Marineret ribben, Røget lacón.
... bedsteforældres opskrifter. Vi fremstiller produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sød og stærk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvid og rød chistorra, rød longaniza, sort butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, catalansk butifarra, kogt salchichón, stærk og normal sobrasada i tarm og i bøtter, lomo embuchado, lomo al romero med svær, skinker... I øjeblikket har...
Spanien, Alcobendas-Madrid
... i Alcobendas. Vi er leverandører af iberisk svinekød. De produkter, vi tilbyder, er: pluma, secreto og solomillo. Og i tørrede produkter: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involveret i hver del af processen fra opdræt til markedsføring og distribution af kød og tørrede produkter. Kontakt os og anmod om information om vores produkter og tjenester. Vores hjemmeside www.navarretintoibericos.com...
Spanien, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo og Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo og Salchichon uden tilsætningsstoffer: uden konserveringsmidler, uden laktose, uden gluten, alle produkter af svinekød. Kvalitet i produkterne og håndværksmæssig fremstilling.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play