Spanien, Villaobispo De Las Regueras, León
... med erfaringen. Mesterristen hævder, at perfektion ikke eksisterer, men altid er målet. Mesterristen hævder, at der er blandinger, der skaber tendenser over tid; "Sagrado Corazón" er en af dem. Mesterristen hævder, at selvom den samme bønne varierer med hver høst, er han i stand til at udtrække og genvinde dens essens. I dag vil mesterristen lære dig sin opskrift: Passion, Følsomhed, Drømme … Vores espresso indeholder "Sagrado Corazón". Hvad med din? Luis Angel M. T.
Spanien, Barcelona
... arbejde hårdt og med passion for at bevare og forbedre særegenheden ved italiensk espresso og respektere ændringerne i kundernes behov og smag for altid at tilbyde et produkt, der lever op til tidens krav, er en af vores missioner. Kontakt os venligst via denne vej for mere information.
Spanien, Bajamar
... tilberedes de spanske kaffe-bar-klassikere som "cortado", "leche y leche", "baraquito" osv. Denne kaffe fås både i umalet tilstand (ristede hele bønner) i 2 kg dåser og nu også i 250 grams forbrugerpakker. Nu ønsker vi også at distribuere Palcafe i Tyskland og er på udkig efter distributionspartnere og nye kunder til den spanske espresso. Palcafé er specielt udviklet til at nyde den spanske kaffeverden...
Vi er en moderne virksomhed. Men med håndværkstradition i ristning af kaffe med de bedste udvalgte kaffer fra hele verden for at opnå en frisk kop espresso.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play