Frankrig, Aix En Provence
Roger Sarret, søn af en bager, at producere biscottes handler først og fremmest om at tilbyde en glemt følelse, en fornøjelse fra før årene med afsavn, at genlære og turde nyde disse små daglige glæder igen. 65 år senere er Roger stadig her, hans kunder, tro mod kvaliteten, er vokset, og den håndværksmæssige produktion er blevet udvidet uden at miste sine kvalitetskriterier. I dag for Roger's arvi...
... en sød/salt kombination, kan rosinerne ledsage kød som kylling eller and. Du kan også tilsætte dem til dine salater. Du kan drysse dem over frisk gedeost for en perfekt kombination. Find vores grønne rosiner, som naturligt er mindre søde, her. Opskriftsidéer: Frisk gedeost med rosiner, rosinbrød, kouglof, rosinkage, risengrød med rosiner, KARTON:10Kg...
Frankrig, Bayonne
Oprettet i 1994, OKIN, som betyder "bager" på baskisk, er en familieejet virksomhed beliggende på den baskiske kyst. Vi er udelukkende bagere. Siden vores grundlæggelse for 25 år siden, og stadig i dag, forbliver vi tro mod brødet. Brødet er den fødevare, vi tror på, og som er grundlaget for vores kost. Vi fortsætter med at udvikle os, ved at tage os af hver detalje i vores mest klassiske brød, sa...
Frankrig, Cournon D'auvergne
...Bettrave*(62%), æble*, tomat*, æblecidereddike*, løg*, koldpresset solsikkeolie*, rismel*, salt, røget paprika*(0,6%), koriander*. *Ingredienser fra Økologisk Landbrug - Allergener Velegnet til veganere Brugsanvisning Ideel til at smøre på skiver af frisk eller ristet brød, med tørret frugt (rosinbrød, figenbrød...) eller naturel. Placer glasset en time i køleskabet før servering. Efter åbning, opbevares i køleskabet og bør forbruges inden for 5 dage. Energi: 403 kJ (97 kcal) Fedt: 5,3g Heraf mættede fedtsyrer: 0,6g Kulhydrater: 9,1g Heraf sukkerarter: 6,1g Proteiner: 1,5g Salt: 0,8g...
Populære lande for dette søgeord