Tyskland, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 er en premium tørret svamp, værdsat for sin rige, jordagtige smag og umami-noter. Ideel til supper, saucer og risottoer, tilføjer den dybde til en bred vifte af kulinariske anvendelser.
Belgien, Heppignies
Oprettet i 2000, FOOD PARTNERS CO er specialiseret i design og produktion af friske, steriliserede eller pasteuriserede færdigretter til Food Services-sektoren og detailhandelen. Vi producerer og tilbyder: - Fødevarer under dit eget mærke - Et bredt udvalg af færdigretter baseret på skaldyr, grøntsager og kød, som vi fremstiller som pasteuriserede eller steriliserede retter - Forskning & udvikli...
Frankrig, Arengosse
... måde på Île de Ré. Certificeret AB ECOCERT Safran: Vores safran kommer fra en producent kun 2 skridt væk, der er engageret i en miljøvenlig og økologisk dyrkning certificeret af ECOCERT. Brugsanvisning: Vores "Sel au Safran Landais" er ideelt til at fremhæve smagen af dine yndlingsretter. Brug det til at krydre dine kødretter, fisk, grøntsager, risottoer, eller endda til forsigtigt at drysse over skaldyrsretter. Dets subtile aroma og skinnende farve vil tilføre et strejf af sofistikation til hver bid. Reference:SELSAFRAN...
Italien, Asigliano Vercellese
Vores virksomhed blev grundlagt i Asigliano Vercellese i 1911; den blev stiftet af cav. Mario Maratelli. I virksomhedens tidlige år, præcist i 1914, opdager og udvælger cav. Maratelli den ris, der i dag bærer hans navn, en af de ældste sorter i Italien. Maratelli er en sort, der har gjort historie inden for italiensk risdyrkning; det er en af de ældste sorter i Italien, født af naturlig hybridis...
Tyskland, München
Vi er en ejerledet virksomhed, hvor hvert medlem bidrager med sin egen kompetence og erfaring. Vores virksomhedsfilosofi bygger på tre søjler: VI SATSER PÅ KVALITET Vores sortiment omfatter lufttørrede skov- og vitalsvampe i ØKO og konventionel kvalitet, håndlavede ØKO båndnudler samt en række risottoblandinger med svampe, grøntsager og krydderurter. Hos AnaVita får du højkvalitets naturkostpro...
Født i 2013 med det formål at værdsætte exceptionelle italienske specialiteter, er Casa Di Cecco en familieejet virksomhed, der specialiserer sig i engroshandel med italienske fødevarer. Drevet af kærligheden til traditioner og smagen af autentiske oplevelser, har vi udvalgt det bedste fra den italienske håndværksgastronomi til delikatesseforretninger og mellemstore supermarkeder i Frankrig og int...
Italien, Mortara
Den landbrugsbedrift, Ferraris Luigi, beliggende i provinsen Pavia, i hjertet af Lomellina (risets rige), producerer ris, majs og popler på et areal på 130 hektar. Virksomheden, der har været aktiv siden 1988, er specialiseret i produktionen af risvarianterne Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio og Originario, med en produktion, der ligger omkring 700/800 ton risfrø om å...
Som en regeringsorganisation repræsenterer ITPC Milano det indonesiske handelsministerium og arbejder direkte under den nationale eksportudviklingsdirektorat. Det handels- og økonomiske forhold mellem den indonesiske og italienske regering blev etableret den 17. januar 1973. ITPC Milano blev grundlagt den 10. marts 2008 i henhold til den samarbejdsaftale, der blev underskrevet af repræsentanter fo...
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE har i over 20 år specialiseret sig i distribution af økologiske frostprodukter til professionelle. Vores mærke AQUIBIO er i dag anerkendt og populært blandt helsekostbutikker, kollektiv catering og forarbejdere. Vores mærke AQUABON dækker alle dine behov for vilde fisk og skaldyr, men ikke økologiske. AQUITAINE BIOLOGIE har et katalog med over 400 referencer af økologiske frostp...
Portugal, Leiria
Vores DNA! Aromas e Boletos blev grundlagt i 2012. Det er en ung og dynamisk virksomhed, der blev skabt med grundlæggernes passion for mykologi, miljø og bæredygtighed. Vores mission er at værdsætte svampe og skove, udvikle produkter ved hjælp af bioteknologi med særlig fokus på mykologi ved at anvende teknikker, der muliggør produktion af eksotiske og vilde svampe på en økologisk, bæredyg...
Frankrig, Saint-Omer
Finland, Turku
...Beskrivelser Ligesom AÓ Big Party Òpå Bordet Med En Rig Skaldyrssalat Lavet Med Blæksprutte, Kalmare, Rejer, Små Blæksprutter Og Krydrede Muslinger I Lage. Produktet Er Klar Til At Blive Krydret Efter Smag Med Olie Og Friske Grøntsager. Tips Til Forbrug Den Særlig Velsmagende Salat Er Klar Til At Blive Spist Som En Forret, Men Den Kan Også Være En Fremragende Tilbehør Til At Berige Risottoer, Rissalater, Afskallet Hvede, Byg Eller Couscous. Det Er Muligt At Tilsætte Friske Grøntsager Som Selleri, Løg Og Kapers. Den Er Fremragende I Kombination Med Bønnepuré Eller Polenta. Volumen: 200g/ Pakke...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... dens justerbare varmeeffekt op til 140°C. Du vil dermed have mulighed for at forberede en lang række varme eller kolde opskrifter og stimulere din fantasi, såsom saucer, cremede supper, kompotter, terriner, risottoer, choux-dej,... Robot Cooks kraft er baseret på en industriel asynkron motor med en uovertruffen robusthed. Den kombinerer effektivitet og præcision, da dens rotationshastighed på 4500 omdrejninger pr. minut sikrer dig finesse og hurtighed i udførelsen. Dimensioner: L226 x B338 x H 522mm...
Spanien, Sant Lloren
Vi er en producent fra Pyrenæerne, der specialiserer sig i sort hvidløg, trøfler og vilde svampe til detail- og foodserviceindustrien. Vores omfattende produktkatalog inkluderer følgende produkter: - Sort hvidløg i forskellige formater såsom løg, pulver, puré og fed. - Trøffelspecialiteter: trøffelsaucer, krydderier, infunderede olivenolier og sort trøffel. - Vilde svampe: tørrede, på dåse og i pulver. Vi har også en række risottoer og fideuás. - Grillede grøntsager. Økologisk godkendt for visse produkter. Fremstillet i Spanien.
Lokalet, drevet af familien Zambon i fyrre år, har 50 pladser i tre små rum, plus yderligere hundrede i den store have i Campo Santo Stefano. Køkkenet, som chefkokken tilbyder, er den typiske traditionelle venetianske. Et kig på menuen: blandede fiske- og italienske forretter, forskellige risottoer, linguine med skaldyr, fiskegrill; dessert med skefulde og hjemmelavede tærter. Typiske retter inkluderer gnocchetti alla Santo Stefano og ovnbagt branzino. Et stort udvalg af pizzaer fuldender en allerede meget indbydende menu.
... og duftende. Vores risforarbejdning foregår i henhold til traditionen: risonen forarbejdes gradvist med hvidtning, stenpilning og efterbehandling ved stuetemperatur for at bevare de organoleptiske kvaliteter af vores ris af høj ernæringsmæssig prestige og gastronomisk stil. Produkterne fra crespiriso: Riso Carnaroli, riso Vialone nano, riso Baldo, riso Arborio, riso Roma, riso Aromatico, riso nero Venere, riso rosso Ermes, majsmel, rismel, riscookies, færdiglavede risottoer med Carnaroli og sort trøffel, svampe, risnudler.
... fremragende mad har lagt grundlaget for menuen på vores restaurant. Fremragende mad. Venlig betjening. En stor familie. Brescian stil, vores menu er centreret omkring de typiske retter fra den brescian tradition. Således fremragende risottoer, casoncelli og spiedo bresciano, men for fiskelskere også en fremragende catalansk skaldyr. Du vil blive mødt og taget hånd om af det professionelle...
Vi præsenterer RISTORANTE ITALIANO Di Sergio Crivelli, med frisk pasta, pizza, sorte trøfler og pølser fra Umbrien, risottoer, escalopiner og hjemmelavede desserter, og for at afslutte en god IZZO-kaffe fra Napoli og en hjemmelavet limoncello. Kokken Sergio Crivelli er født i Spoleto, anerkendt verden over som et gastronomisk centrum, har boet i Assisi og har været i flere italienske byer som...
Italien, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. er specialiseret i produktion, tørring og forarbejdning af grøntsager, krydderurter, krydderier, frugt og ingredienser til fødevarevirksomheder. Derudover er vi producenter af saucer til pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), færdiglavede risottoer, samt peber- og chili-konserves, der er ideelle til kød.
Italien, Isola Della Scala
Risottoer og typiske specialiteter...
Italien, Tricerro
ERBITAL opererer inden for sektoren for dehydratiserede produkter såsom blandede risottoer, durumhvedepasta blandet med opskriftens ingredienser og tørrede porcini-svampe siden 1983, året for virksomhedens stiftelse. Alle faser af forarbejdningen af vores produkter foregår på vores anlæg i Tricerro i provinsen Vercelli, et område med stor betydning for risproduktion i Europa og ved foden af...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play