Polen, Warszawa, Poland
... farve, med en neutral lugt og smag, der spænder fra 30 til 90 mesh. Holdbarheden for syrerest er 12 måneder, hvilket gør det til en pålidelig ingrediens for fødevareproducenter og producenter. Det fås i 20, 25 kg poser og Big Bags. Udover sin anvendelse i fødevareindustrien er syrerest også populær i kosmetik-, papir- og malingproduktionsindustrierne. Den anvendes også i produktionen af vandtætte kaseinlim, som bruges til at lime træ, finer, krydsfiner, møbler, tekstur, læder og aluminiumsfolie.
Polen, Poniec
...Kamelmælk indeholder et insulinlignende protein, hvilket gør det meget velegnet til personer med diabetes. Kamelmælkspulver (Spraytørret behandling: alle næringsværdier og kvaliteter af frisk kamelmælk bevares) Kamelmælk adskiller sig på flere punkter fra komælk. Kamelmælk indeholder mindre laktose og proteiner end komælk, og den indeholder ikke β-laktoglobulin, den mest almindelige årsag til...
Holland, Amsterdam
...Vores Fava Bean Protein Isolat er perfekt til enhver anvendelse, der kræver en høj kvalitet og en høj-protein kilde. Behandlet under strenge standarder i vores topmoderne anlæg i Danmark, har vores Fava Bean Protein Isolat en helt neutral lugt og smag. Dette, sammen med et højt proteinindhold på over 85%, betyder, at vores Fava Bean Protein Isolat giver den perfekte proteinkilde til enhver anvendelse, du måtte have. Fra kødanaloger til ikke-mejeriprodukter, sportsernæring og bagværk, er det den ideelle løsning til dine proteinrige produkter.
Ungarn, Celldömölk
...% Mælkefedt Min, 99,8% % Fugt Max, 0,3% Næringsoplysninger Næringsoplysninger* Mængde pr. 100 ml Energi, kcal 814 Energi fra fedt, kcal 814 Total fedt, g 90,5 Mættet fedt, g 58 Kolesterol, mg 190 Natrium, mg 0 Total kulhydrat, g 0 Sukker, g 0 Protein, g 0 Vitamin A, mcg 600...
Italien, Reggio Emilia
...Fra mejeriprodukter præsenterer vi mange typer af produkter, nogle er fremstillet af råvarer i pulverform som smør, mascarpone, fløde og yoghurt, mens andre er fremstillet fra mellemfaser i teknologiske processer som kærnemælk (rester fra smørfremstilling). Valle (rester fra osteproduktionsprocessen) fås i spray-, instant-, permeat- og demineraliserede varianter. I denne kategori præsenterer vi...
...For at forebygge mangelsymptomer i vegetarisk og vegansk kost, bør der tages hensyn til nogle ting, som dog let kan implementeres med de rigtige fødevarer. Sojabønnen bør også være til stede i hver vegetarisk husstand. Sojabønnen er ideel som kødsubstitut på grund af dens protein kvalitet, som er sammenlignelig med animalsk protein. Men sojabønnen kan også erstatte mejeriprodukter på en...
Spanien, Torrent
...Spirulina Ekstraktet af spirulina er fremstillet af biomassen fra cyanobakterien Arthrospira Platensis. Den blågrønne alge Spirulina er uden tvivl den mest kraftfulde grønne fødevare i naturen. Med over 60% protein er spirulina den højeste og mest fordøjelige kilde til "komplette" proteiner. Spirulina kan tilbydes i form af pulver og væske og kan betragtes som et clean label produkt med naturlig blå farve. Selvom den er følsom over for lav pH og høje temperaturer, anvendes spirulina i konfekture- og mejeriprodukter. Anvendelser: Konfekture, overtræk og glasurer til desserter, is, yoghurt.
Rumænien, Targoviste
...-systemet (design, opskrift, emballage, etiket leveret af kunden), i White Label-systemet (design, opskrift, emballage, etiket leveret af vores team af specialister) eller blandet. Virksomheden ejer en velorganiseret infrastruktur, opdelt i afdelinger. Vi har ISO 22000 HACCP-certificering, som hjælper med at forberede produkterne under kvalitetsforhold i henhold til direktiverne fra Den Europæiske...
... hydrolyseprocesser af kødet for at opnå en fremragende fordøjelighed. På denne måde indeholder vores slutprodukter hydrolyseret tørret kød (hydrolyseret protein).- Ingen af vores produkter indeholder GMO'er eller transgene ingredienser. De indeholder heller ikke konserveringsmidler, farvestoffer eller kunstige smagsstoffer. Der er heller ikke palmeolie, soja eller mejeriprodukter.- Vores fødevarer er fremstillet ved hjælp af ekstruderingsprocesser, hvilket betydeligt forbedrer smageligheden og fordøjeligheden af kibble, samt tilbyder bedre opbevaringsforhold for foderet i sin emballage.
Magellan Food Ingredients er distributør af innovative ingredienser til producenter, der ønsker at reducere mængden af kød og mejeriprodukter i deres produkter. Vi fokuserer på plantebaseret kost, sportsnæring, proteinbarer og glutenfri industrier. Vi er specialiseret i: - Teksturerede planteproteiner (TVP, teksturiseret vegetabilsk protein) - Planteproteiner - Fibre og stivelse fra blandt andet...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play