Finland, Turku
Italien, MILANO
...Den 30 måneder gamle "Zaurina" DOP Parma-skinke er et håndlavet produkt af høj kvalitet, ideelt for dem, der søger autentiske italienske charcuterier. Fremstillet med traditionelle metoder, tilbyder den en rig og intens smag, perfekt til gourmetforretter og raffinerede retter. Pakken med 2 stykker er ideel til engros salg og sikrer en tilstrækkelig forsyning til restauranter og dagligvarebutikker...
Produktionen af "prosciutto" og "culatello" Rosa dell'Angelo er speciel helt fra starten. Kødets kvalitet varierer, både på grund af den udendørs opdræt og den gamle håndværksmetode, der kun bruger salt og lang modning. Vore sorte svin af gamle racer, der næsten er helt forsvundet, har frihed til at græsse i skovene. Frie under sol, vind og regn. Frie til at udtrykke deres instinkter. Frie til at ...
...E-handelsservice til salg af gastronomiske specialiteter fra Emilia Romagna, med den ægte emilianske smag, sendt med ekspreskurér over hele Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionel balsamicoeddike, Lambrusco vine, Cotechino og Zampone fra Modena, Parma-skinke, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kirsebærkonserves fra Vignola, Perler i balsamicoeddike, Savoret.
International agentur for mæglere i landbrugs- og fødevaresektoren. Pølser, oste, frisk og frossen fisk. INTERNATIONAL MADMEGLER I FØDEVARESEKTOREN, FRISKE OG FROSNE PRODUKTER. SKINKER, OST, FRISK OG FROSSEN FISK.
Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola og mange andre.
Italien, Langhirano
Virksomheden Barbieri Enzo beskæftiger sig med produktion og modning af skinker og er tilknyttet Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo har hovedkontor i Langhirano i provinsen Parma på vejen Case Schianchi 8. Blandt aktiviteterne: - produktion af skinker - modning af skinker - emballering af skinker - salg af skinker - levering af skinker - pølsemageri - skinkefremstilling...
Italien, Langhirano
...I over 40 år har Monica & Grossi produceret prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. Derudover handler de med Prosciutto crudo di San Daniele, speck, røget skinke, culatta og culatello med svær. Der vælges nationale kødtyper af højeste kvalitet, som bearbejdes med stor erfaring af mestre i skinkefremstilling og modnes i de luftige omgivelser med det ideelle klima i...
Vi er en lille familievirksomhed, der har produceret en unik og uforlignelig Prosciutto di Parma i over 44 år. Leporati-fabrikken ligger i en heldig position, i det grønne dalområde, hvor Parma-floden løber, syd for Langhirano. Anlægget har altid været opdateret i henhold til italienske, europæiske og internationale standarder; der er derfor opnået forskellige certificeringer gennem årene: ISO...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play