...Iberisk svin over 10 måneder. Stykke placeret i den øverste del af lumbalområdet, kaldet "cordón de lomo". Stykke på 150 og 225 g. Magro Lagarto fra iberisk svin er et premium kødudskæring, der stammer fra iberiske svin over 10 måneder gamle, kendt for sin intense smag og høje kvalitet. Dette udskæring kommer fra den øverste del af lumbalområdet, specifikt fra området kaldet "cordón de lomo...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...De ædle stykker af vores iberiske svin, såsom Iberian Presa, er dem, der bruges til håndværksmæssigt at producere vores Ege-Feed Iberian "Natural" Premium Salchichón. En intens aroma, saftig tekstur og en særlig balance mellem fedt, magert kød og sort peber giver en subtil naturlig delikatesse til dette produkt, præsenteret i "Premium" format. SKU: 515000 Forsendelsesvægt: 0,7 kg...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play