...Plus Bakery er professionelle gas- og elektriske ovne, tilgængelige fra 4 til 10 niveauer, med direkte dampindsprøjtning. De sikrer de bedste kvalitetsresultater for bagværk og konditoropskrifter. Modellerne med berøringsskærmskontrol har et 7'' kapacitivt panel placeret på døren, autoreverse og ventilatormotorer med to hastigheder, udstyret med 1.000 pladser til opbevaring af opskrifter i 8...
...27 / 300 kg
Min / max melvægt: 180 kg
Spænding: 380 - 400 - 415 V
Sneglevending: 80 - 200 rpm
Karspeed: 8 - 20 rpm
Vægt af dejmaskine: 1705 kg
Elektrisk effekt: 26 kW
Antal hastigheder: 6
Reference: ESI-300 plus
Mærke: LOGIUDICE FORNI...
...Maskine designet til at producere højt hydreret brød (70-90% vand).
På grund af sin særlige proces: hårdt mel, vigtig hviletid, mindre skade ved skæring osv., tillader det at producere brød af høj kvalitet og i flere former.
TXA-ROLL 800 Plus har en "multiroller", som laminerer og strækker dejen, der allerede er blevet aflæsset til båndet, og giver 40-50% ekstra længde til dejen.
Inkluderer en...
Siden 2013 har EBBO FOOD CONSULTANT været specialist i dresseuse pocheuse til bageri og konditori. De eneste dresseuser på markedet, der er udstyret med 3D, membran til dej med mange inklusioner, guillotine til co-ekstruderede småkager og mange andre teknologier. Leverandør af maskiner til dine salte og søde applikationer i næsten 10 år. Vores team af konsulenter står også til din rådighed for udv...
...En af de bedste løsninger til pastadesserter
Pakningen består af to dele (en kasse med vindue plus en glidende indlæg)
Der er et vindue på pakningen, der gør det muligt at sælge fra udstillingen
Indlægget har et konisk design for at holde pastaen stående
Optager lidt opbevaringsplads
Fås i 2 størrelser (til 6 og 12 stykker)
Pakningen kan trykkes individuelt
Laminering tilgængelig
Makaronidiameter...
...Har du et skønhedscenter, et bageri, et værksted, en restaurant eller en tandlægepraksis? ... Dette er din løsning til at give dine kunder en ekstra fordel!
... anskaffelse - finansiering - installation - serviceeftersyn - af udstyr.","Notre mission":"Vores mission","Notre métier":"Vores erhverv","Nous intervenons sur trois métiers complémentaires : la boulangerie classique, la pâtisserie bien sûr, la restauration, sur place ou à emporter.":"Vi arbejder inden for tre komplementære fagområder: klassisk bageri, selvfølgelig konditori, og restauration, både til spisning på stedet og take-away."}...