Grækenland, Larisa, Greece
...Vores hovedkontor og kontor er beliggende i Larissa. Efter mange års succesfuld aktivitet inden for opdræt, udvælgelse og forarbejdning af snegle, er vi i stand til at tilbyde en fremragende kvalitet af snegle. Vi tilbyder følgende produkter af høj kvalitet: - Inaktive snegle med en udløbsdato på 12 måneder - Dybfrosne snegle / kogt dybfrosset sneglekød med en udløbsdato på 24 måneder, temperatur...
Frankrig, Plailly
...Over 8.000 LUTETIA-systemer er blevet installeret verden over til at udføre afrimning, salting, fasekombination, termisk behandling, tørring og rygning, køling og kryogenik. LUTETIA udvikler teknologiske processer til alle dine produktioner: Svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter).
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Frankrig, Hangenbieten
... konfektureprodukter. PROFORM er producent af et bredt udvalg af produktionsmaskiner til fødevare- og medicinalindustrien, der fremstiller produkter såsom: - tyggegummi, - toffee og karamel, - kogt sukker, - småkager, kiks og brøddej, - lakrids, - dyrefoder, - osv. Eksempler på maskiner, vi fremstiller: - Ekstrudere & co-ekstrudere, - Intrudere, - Valsering / Stabling, - Produktionslinjer "skåret og pakket", - Kontinuerlig blanding, - Pillemaskine / produktion af kugler, - Køletunneler til fødevarer og emballagemaskiner.
Belgien, Alken
... udvalg af kødvarer, der nydes af stadig flere gourmeter - selv i udlandet. Også til skræddersyede løsninger, efter vores kunders behov, har vi et lyttende øre og en passende løsning. Schepers NV tilbyder komplette sortimenter af røget kød, bacon, kyllingekød og kogt skinke.
Spanien, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. er en spansk producent af kødprodukter siden 1976. Vore hovedprodukter er: Bacon, Pølser, Kogt skinke, Chorizo Rosario, Patéer. Vi er specialiseret i den kommercielle sektor af HORECA (Hotel, Restaurant og Catering). Vi har base i Ripollet (7 km fra Barcelona) i en 3.000 m2 fabrik med moderne industrielle udstyr og produktionsmetoder. Vores virksomhed er en leder i denne sektor...
Muslingefarm i Galicien med en produktionskapacitet på 40.000 ton. Vi sælger muslingekød fra Galicien i alle størrelser. Forudtilberedte produkter såsom (romersk blæksprutte illex, panerede blæksprutter osv.). Kogt blæksprutte i sin egen saft. Vi tilbyder service til tredjepart.
Spanien, Coruña
...standarder fra internationale organisationer, der sikrer fødevaresikkerhed gennem hele forsyningskæden under ekstreme hygiejneforhold. Discefa arbejder kun med råvarer af den bedste kvalitet fra de bedste fiskepladser i verden: Dakhla i Marokko, Yucatán i Mexico, Chile og Peru. Produkterne fra Discefa: hel rå blæksprutte i bakke, hel rå blæksprutte pisket til blomster, kogte eller rå tentakler, hel kogt blæksprutte, skiver af kogt blæksprutte, skræddersyede blæksprutteprodukter.
Grækenland, KALAMATA
Traditionelle landsbypølser og saltet kød. Tradition i over 70 år, tre generationer af pølsemagere. Pølse med appelsin, med soltørret tomat, med porre, kylling, oksekød, kogt, saltet. 80% - 85% frisk kød af svin, okse eller kylling, krydderurter, planter, krydderier. Kvalitet, tradition, kraftig smag, aroma. Alle vores produkter indeholder frisk kød og 100% rene ingredienser.
Spanien, Llançà
Virksomhed inden for forarbejdning og fremstilling af fiskeprodukter. Vi er specialiserede i blæksprutter og tilbyder forskellige formater af kogt blæksprutte, med saucer, i carpaccio, hel. Også fiske- og skaldyrsuppe, blæksprutteburgere, carpaccio af rejer.. Alle produkter er uden tilsætningsstoffer eller kunstige konserveringsmidler og kan fås friske eller frosne. Vi leverer til HORECA og detailhandelen, da vi har forskellige formater og emballager.
Frankrig, Strasbourg
...Francesca er den kvalitetsbevidste italienske fastfood-kæde. Vores koncept imødekommer forbrugernes behov hele dagen. For balancerede og sunde måltider, der passer til alle budgetter, består vores brede udvalg af italienske produkter af pasta, salater, varme retter, sandwiches, antipasti, desserter, kaffe… De italienske durumhvedepastaer, der er kogt "al dente", serveres med lækre friske saucer...
Belgien, Seneffe, Belgique
... konstant nye aromatiske universer for at støtte dig i udviklingen af dine produkter. Vore aromaer kan anvendes i en bred vifte af applikationer såsom chokolade (chokolade masse eller fyld til praliner, smørepastaer osv.), konfekture (kogt sukker, gummier, frugtstænger, skumfiduser osv.), is (iscremer, sorbet og vandis), bagværk og wienerbrød, småkager, råvarer til bagning og is (toppings, compounds og...
Frankrig, Montréal-La-Cluse
... til mejeri- og osteproduktion for optimal produktivitet og oste-kvalitet. CHALON MEGARD er en del af BRETECHE-gruppen og er til stede over hele verden gennem datterselskaber og et netværk af salgsagenter. CHALON MEGARD undersøger, fremstiller og installerer udstyr over hele verden til fremstilling af oste af typen presset ost, kogt ost, blå ost og oste-specialiteter. CHALON MEGARD tilbyder et...
Spanien, Santoña
... cabracho, bonito i olie og eddike, bonito med peberfrugter, ansjos, blæksprutte à la gallega og centollo. Og forberedelser, der er tænkt ud fra mottoet "opvarm og klar", såsom kogt blæksprutte i sin egen saft vakuumpakket, fyldte blæksprutter i deres blæk og fyldte peberfrugter med béchamelsauce og bonito eller med svampe og rejer, som er en delikatesse. Alle er fremstillet på håndværksmæssig vis.
Belgien, Oostrozebeke
Kipco-Damaco er en distributør af frisk og frossen fjerkræ og vildtprodukter. De tilbyder også et bredt udvalg af kød, såsom kylling, kalkun, kogt suppekylling, svinekød og oksekød. De er også importører og eksportører af kød.
Vores hus er en helt håndlavet virksomhed, og opskrifterne har været de samme gennem årene. Siden 1890 har konfektionen, der ligger i regionen Liège, specialiseret sig i fremstilling af kogte sukkerprodukter. Vores slik bliver kogt over åben ild i kobbergryder. Vi blander krystalsukker med glukose og vand. Vi bruger råvarer samt aromaer af højeste kvalitet for at opnå uforlignelige...
... bjerge, med lagringer der varierer fra 36 måneder til 80 måneder. Traditionel Balsamicoeddike fra Modena IGP, lagret i træfade fra 12-24 op til 30 år. Parma-skinke DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum lagring på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forberedte produkter: Cotechino, Zampone, kogt salami, også aromatiseret med trøffel - Truffle, ciccioli...
Frankrig, Virazeil
Kendt og anerkendt for den høje kvalitet af sine kogte marmelader, viderefører Lucien GEORGELIN traditionen for marmelader fra din barndom. Forberedt af sæsonens frugter, plukket på det rette tidspunkt og kogt over åben ild i en kobbergryde, har vores frugtforberedelser den karakteristiske smag af marmelader, som kun vores bedstemødre havde opskriften på. Det er det ancestrale mærke af marmelader fra Lucien Georgelin. Hans credo: specialiteter fra lokalområdet, sunde og baseret på regionalt håndværk, med smag fra fortiden og et strejf af kreativitet.
Bulgarien, Sofia
Hovedaktiviteten i CREMYS09 er fremstilling af beklædning og formidling mellem vores forretningspartnere i udlandet og forskellige producenter i Bulgarien. Cremys 09 Ltd. er specialiseret i at producere overtøj såsom frakker, jakker, regnfrakker af cashmere, kogt uld, polyester, vandtætte stoffer, uld og fjer. Vores kvalificerede personale og det specialiserede udstyr sikrer høj kvalitet i de fremstillede produkter. Partner af GMT Diffusion Frankrig.
Holland, Borne
... grebet af tyren. Eller simpelthen fordi kogt vand med smag (og lidt styrke) var sundere end skraldet fra landsbybrønden fyldt med sygdomme. Indtil de større bryggere begyndte at fokusere på pengene. Stadig færre ingredienser, hurtigere produktion... Det blev billigere at handle med de store pilsnere end at brygge selv. De kraftige øl blev glemt. De Burgunder Bryggeri ønsker at bringe disse gamle øl tilbage. Smagen af Sachsen på bordet og i glasset. Forbindelse til fortiden!
Frankrig, AGEN
... Colombia, kaffe fra Costa Rica, kaffe fra Mexico, kaffe fra Guatemala, kaffe fra Brasilien, kaffe fra Cuba, moka-kaffe fra Etiopien, kaffe fra Nicaragua, kaffe fra Papua, kaffe fra Indien, kaffe fra Rwanda. BRØLERIE tilbyder også sort eller grøn te, naturlig eller aromatiseret, i løs vægt, fra Kina, Ceylon, Indien, samt konfekture, chokolade, især Agen-prunus, kogt, halvkogt, fyldt, i poser eller bokse, alt sammen til den bedste pris. Fragt er gratis ved køb over 60,00 €. NYHED: Vi tilbyder nu abonnementet "ABC" for kaffe.
Spanien, Rois
Vi er specialister i blæksprutte (rå, kogt, kølet eller frosset) og håndlavede V-gamme produkter med blæksprutte. Vi satser på gastronomiske formater, der letter kontrol af omkostninger i køkkenet og samtidig gør arbejdet lettere for kokkene. - Kogte blæksprutteben, kølet (0-4º) med lang holdbarhed (6 måneder). - Kogt blæksprutte i sin egen saft, traditionelt kogt blæksprutte uden saft, pris...
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
... bedsteforældres opskrifter. Vi fremstiller produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sød og stærk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvid og rød chistorra, rød longaniza, sort butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, catalansk butifarra, kogt salchichón, stærk og normal sobrasada i tarm og i bøtter, lomo embuchado, lomo al romero med svær, skinker... I øjeblikket har...
Belgien, Lichtervelde
Hovedaktiviteten i Oliefabriek Lichtervelde er at knuse hørfrø: hørfrøene presses med mekaniske presseanlæg, hvilket frigiver olien. I modsætning til ekstraktion anvendes der ikke kemiske produkter i denne proces. Det bygger udelukkende på principperne om tryk og temperatur. De opnåede produkter er rå hørolie og hørskaller. Oliefabriek Lichtervelde er producent af 3 produkter: rå hørolie, raffineret olie og hørskaller. Derudover kan vi også tilbyde kogt hørolie og standolie.
Belgien, Eupen
Van Hees præsenterer et bredt udvalg af produkter inden for krydderier og kondimenter; konserveringsmidler, emulgatorer, farvestoffer, rødfarver, smagsforstærkere, krydderier, aromaer, blandinger til friske kødprodukter, blandinger til kebab, blandinger til skæring, blandinger til saltlage, blandinger til tørret pølse, blandinger til tørret skinke, blandinger til pølsemageri, blandinger til kogt charcuteri...
Belgien, Fleurus
... kartofler, kogt og skåret i terninger til dine puréer og festlige gratiner. Sortimentet suppleres med økologiske kartofler og en række krydrede kartofler baseret på: hvidløg og persille, provencalsk, spicy og med timian og rosmarin. Produkter emballeres fra 425 g til 4 kg afhængigt af kunden og de endelige anvendelser.
Portugal, Gafanha Da Nazaré
Largispot er en familieejet virksomhed, der definerer sig selv ved sin tilpasningsevne gennem en varieret produktion, der spænder fra håndlavede konserver med moderne smagsvarianter til traditionelle opskrifter, og slutter med konserver, der er dåsefyldt af maskiner. Virksomheden producerer alt fra konserver med tunfilet i olie, tunfilet med appelsin og kanel, kogt torsk med hvidløg i olie til...
...Fra kærlighed, passion, dedikation til oliventræerne, den rigtige håndplukkede periode og den traditionelle olivenmølle, skaber "Azienda Agricola Tola Salvatore" en ekstra jomfruolivenolie med ekstraordinære kvaliteter i det rige område Partinico og Monreale, i Palermo (Italien). Dens organoleptiske og sensoriske egenskaber gør den unik, fremragende til at dressere kogt eller grillet kød...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play